Šta je novo?

Digitalna TV: predlozi, sugestije i pitanja

Odličnno radi premotavanje sa sličicama, i sve je brže i fluidnije

Opet epohalna promena, nije hipernet nego yetell tv a funkcionalnosti: "u fazi testiranja". Čini mi se da je baza testera odlična i raste iz dana u dan a iskustva testera su fenomenalna koliko pročitah na poslednjih par strana. Telenor ćemo praviti od blata.

Na webOS? Moraš da instaliraš novu aplikaciju

Još kad krene ubacivanje kanala...
Ima da zatrpaju box sa stotinama seoskih i treš kanala dok sam box ne krene da se guši ili štuca, kao što je kod SN bilo.

Instalirao sam novu Yettel TV aplikaciju na LG TV i vise nemam gresku 3022 ali imam novi problem, nemogu da gledam istovremeno na 2 TV sa aplikacijom a na sajtu pise da moze do 6 aparata istovremeno sa nasom pretplatom, mozda nesto nisam razumeo?
Danas smo bili u butiku Yettel oni jednostavno nerazumeju o cemu se radi, isti slucaj kad smo telefonirali u njihov helpdesk, jedino su savetovali da njihov majstor dodje do nas i pogleda.

Prilozi

• IMG_5924.JPG
    IMG_5924.JPG
    91.9 KB · Pregleda: 129
Jel važi još uvek ovo?

Prilozi

• yettel.jpg
    yettel.jpg
    423.1 KB · Pregleda: 125
@Yettel Srbija
Kako dobiti kod za aktivaciju? Nigde nije stigao, ni na mail, ni kao sms, niti ga ima u Yettel aplikaciji? A piše da je usluga aktivirana

edit: pojavio se kod u aplikaciji posle par sati

Prilozi

• Screenshot_20240615_112157_Yettel.jpg
    Screenshot_20240615_112157_Yettel.jpg
    71.7 KB · Pregleda: 98
Poslednja izmena:
@renne Gde se nalazi taj dodatak tacno? Kod mene ima stari dodatak “HBO Premium” koji mi je aktiviran ali sa njim nema Max aplikacija.

To je valjda samo za nove pakete Yettel kod kuće i Yettel Sve. Za Hipernet pakete ne važi

Da li se nekome desilo da nema update za Yettel TV (Hipernet TV) nakon rebrendiranja na Android TV-u? Poslednja verzija je Hipernet TV, a nakon toga ne postoji mogućnost da se update-uje na Yettel TV (2.39), već se na Play Store pojavljuje obaveštenje da uređaj nije kompatibilan sa Yettel TV app, i nije više moguće pronaći app na Store-u.

U pitanju je Sony XR-55A80J.

Unapred hvala svima na odgovoru. :D

Da li se nekome desilo da nema update za Yettel TV (Hipernet TV) nakon rebrendiranja na Android TV-u? Poslednja verzija je Hipernet TV, a nakon toga ne postoji mogućnost da se update-uje na Yettel TV (2.39), već se na Play Store pojavljuje obaveštenje da uređaj nije kompatibilan sa Yettel TV app, i nije više moguće pronaći app na Store-u.

U pitanju je Sony XR-55A80J.

Unapred hvala svima na odgovoru. :D
Neko da nam objavi najnoviji .apk pa ćemo ručno ažurirati aplikaciju na svojim uređajima. Hvala unapred.

Dragi Benchmarkovci,

Hipernet TV je postao Yettel TV.

Zajedno sa promenom imena i osveženjem vizuelnog identiteta, update-ovali smo sve TV platforme i i unapredili performanse i funkcionalnosti.

Ažurirane su sledeće platforme:

STB, WEB, iOS mobile, Android mobile, LG webOS, Android TV. Ažuriranje Samsung Tizen platforme očekuje se uskoro.

STABILNOST I PERFORMANSE

Set Top Box : unapređena stabilnost aplikacije nakon korišćenja drugih aplikacija ili nakon stand by / screen saver režima, a promena kanala je sada brža.

Mobile App - značajno brže pokretanje aplikacije

FUNKCIONALNOSTI

Sličice tokom premotavanja sadržaja, trenutno su dostupne na LG webOS i WEB platformama, ostale platforme su u poslednjoj fazi testiranja pre komercijalne upotrebe.

EPG prečica, u kontrolama Player-a nalazi se prečica za brži i lakši pristup programskom vodiču, a koja je naročito korisna za Smart TV platforme koje nemaju fizički taster (EPG) na daljinskom upravljaču.

UNAPREĐENJE KATEGORIZACIJE SADRŽAJA

Relevantnija kategorizacija na strani namenjenoj najmlađim korisnicima (Dečiji) kao i na strani Emisije.

Nova kategorija Kanali na WEB platformi koja omogućava pregled po kategorijama, npr. sSportski, filmski, info… Ista funkcionalnost uskoro će biti dostupna i na Mobile platformama.

Hvala na dosadašnjim komentarima i sugestijama i nastavite da pratite naš rad 😊

Čekamo da čujemo utiske!

Vaš, Yettel TV tim

Поштовани,

На андроид мобилној апликацији и даље је резолуција слике негледљива, није у HD, него неких 240p. Исти проблем на Poco x4 pro gt имам, као и до сада. ЕОН и Супернова апликације су у HD/Full HD резолуцији, Yettel TV и даље има лошу резолуцију слике на мобилној апликацији.

Sa ovim Yettelom stalno neki problemi.
Ne možemo deaktivirati HBO promociju, ne postoji Deaktiviraj taster u aplikaciji

Ja sam je deaktivirao, međutim i dalje imam hbo premium promociju. Ovo je njihov odgovor.
Screenshot_2024-06-20-13-15-53-128_com.twitter.android.jpg

Pozdrav, da li neko ima problem da mu pukne slika i ne povrati se na stb boksu od Jetela? A povezan je preko lana? Moram da uradim restart svaki put. Hvala

Srbija - Slovenija fudbal i konstantno obaranje rezolucije na STB-u.

Reč o poslednjoj verziji box aplikacije sada iz juna meseca, trenutno aktuelnoj v.2.39.0, i utisci o njoj.

Više mi je odgovaralo (ili sam tako navikao) da "Moji snimci" bude skroz dole, na kraju liste, nego kao sada na vrhu, ali nema veze.

U kategorijama SERIJE, FILMOVI, SPORT, EMISIJE, DEČJI mi se desno od njih povremeno javlja polje "Vidi sve". Pretpostavljam da je u pitanju bug koji treba ispraviti.

U kategorijama SERIJE, FILMOVI, SPORT, EMISIJE, DEČJI i dalje fale MUZIČKI kanali.

U kategorije "Serije", "Filmovi", "Sport", "Emisije",... i dalje fali kategorija "OMILJENI" gde bi ulaskom u tu kategoriju imali sve te odabrane kanale (em bi ih sve pregledno videli - i sadržaj svakog od njih, em bi na njih brzo ulazili i prebacivali se sa jednog na drugi).

I dalje u crnom pravouganiku uz donju ivicu ekrana brze liste kanala nema ispisan pun naziv kanala. Kao ni u crnom pravougaoniku EPG-a. Nego moramo da pamtimo izglede ikonica-sličice svakog kanala,

I dalje nema kategorije "Najgledanije na Hipernet TV" koju smo imali prošle godine, gde je bilo šta je sve najgledanije na platformi iz raznih kategorija - filmovi, emisije, dokumentarci, serije, crtani,...

I dalje pod kategorijom FILMOVI nema podkategorije "Zabava za porodicu" koja se odnosila mahom na dečije i zabavne filmove, a koju smo imali prošle godine. Plus tog žanra (dečiji filmovi) nema ni pod ŽANROVI kao kompenzacija za uklanjanje "Zabava za porodicu",

I dalje pod žanrovima FILMOVA fale "Krimi", "Ratni", "Avanture",

I dalje pod kategorijom SERIJE nema podkategorije "Hit Serije" gde su bile prikazane one najgledanije i najpopularnije, a to smo imali prošle godine.

I dalje pod kategorijom SERIJE nema podkategorije "Otkrijte Dokumentarce" a to smo imali prošle godine.

I dalje pod kategorijom SPORT nema podkategorija "Reprezentacije" gde bi bila takmičenja poput sadašnjeg EURO-a2024, ili kvalifikacije u odbojci ili košarci itd. Nema ni opcije "Nastavi sa gledanjem", koje ima u drugim kategorijama.

U EPG-u nema nikakvih promena i novina, u smislu kategorizacije sadržaja kanala, različitih boja svake od 7-8 kategorija (Filmovi, Serije, Info emisije, Zabava, Dokumentarci, Dečiji, Muzički,...), kao ni brzo prebacivanje među kategorijama (a ne da se kroz EPG krećemo jedino redom po kanalima). Nema ni podsetnika-alarma za odabrani budući sadržaj u EPG-u.

I dalje nema mogućnost izbora tema aplikacije (svetla ili tamna, možda i plava) koju bi mi menjali po želji ili koja bi se sama automatski menjala u zavisnosti od doba dana,

I dalje nema mogućnosti zaključavanja određenih kanala ponaosob, vec je i dalje moguće jedino po uzrastu,

I dalje nema da se vremenski ograniči gledanje određenih kategorija - recimo crtanih filmova ne duže od npr. 2 sata dnevno, filmova maksimalno npr. 3 sata dnevno, utakmica 2 sata dnevno...Zbog dece koja previše vremena to gledaju i provode vreme pred TV ekranima,

I dalje nema da nam prilikom menjanja kanal u uglu na 3-4 sekunde prikaže trenutnu rezoluciju kanala koji gledamo kada promenimo kanal ili da taj podatak stoji pod "Informacija" (2160p, 1080p, 720p, 640p, 560p, 480p) pošto televizori to ne mogu da prikažu (objašnjeno u postu: 2.757 i 2.758)

i dalje nema Info (promo) kanal, niti mogućnost da nam yettel šalje obaveštenja,

Ne znam da li je ispravljen problem sa kodecom AV1 ?

Pre dodavanja novih kanala ne bi bilo loše da se ovde prvo prikaže-objavi lista istih i da se čuje mišljenje korisnika o njima a ne tek kada se isti več budu ubacili-dodali na platformu.

Inače aplikacija radi stabilnije nego lane, što je možda i najbitnije.

Da dodam da su u kockicama kanala na svim stranicama sličice logoa kanala i dalje isečene pa se ne vidi ceo logo.

Pre dodavanja novih kanala ne bi bilo loše da se ovde prvo prikaže-objavi lista istih i da se čuje mišljenje korisnika o njima a ne tek kada se isti več budu ubacili-dodali na platformu.
U vezi dodavanja novih kanala...
Ako će to da liči na ono što Supernova forsira, imperativno mi je da se omogući sastavljanje liste omiljenih kanala po želji. Jer ne želim da ceo dan vrtim 500+ kanala da bih našao ono što hoću da pogledam, od čega 400 neću pogledati ni za 3 života.

Od kako je Hipernet TV postao Yettel TV ja više ne mogu da uključim televizor normalno preko STB. Svaki put moram fizički da pritisnem dugme na vrhu STB-a, isključim ga i ponovo uključim da bi se pokrenula aplikacija.

To je slucaj i od pre nego sto je postao yettel tv

To je slucaj i od pre nego sto je postao yettel tv
Nije mi se svakodnevno dešavalo, ponekad ako ne uključujem TV par dana, a sada je svako uključivanje TV programa nemoguće dok prvo ne isključim, pa ponovo uključim STB.

Da li postoje neke promocije za produžetak ugovora, ističe mi za manje od mesec dana, ono nekoliko meseci za dinar?

Nazad
Vrh Dno