Brze jeste, ali premotavanje sa slicicama kod mene nema.Odličnno radi premotavanje sa sličicama, i sve je brže i fluidnije
Ne, mislio sam na box.Na webOS? Moraš da instaliraš novu aplikaciju
Danas smo bili u butiku Yettel oni jednostavno nerazumeju o cemu se radi, isti slucaj kad smo telefonirali u njihov helpdesk, jedino su savetovali da njihov majstor dodje do nas i pogleda.Instalirao sam novu Yettel TV aplikaciju na LG TV i vise nemam gresku 3022 ali imam novi problem, nemogu da gledam istovremeno na 2 TV sa aplikacijom a na sajtu pise da moze do 6 aparata istovremeno sa nasom pretplatom, mozda nesto nisam razumeo?
To je samo za L pakete, nalaza se na istom mestu gde i HBO premium@renne Gde se nalazi taj dodatak tacno? Kod mene ima stari dodatak “HBO Premium” koji mi je aktiviran ali sa njim nema Max aplikacija.
Neko da nam objavi najnoviji .apk pa ćemo ručno ažurirati aplikaciju na svojim uređajima. Hvala unapred.Da li se nekome desilo da nema update za Yettel TV (Hipernet TV) nakon rebrendiranja na Android TV-u? Poslednja verzija je Hipernet TV, a nakon toga ne postoji mogućnost da se update-uje na Yettel TV (2.39), već se na Play Store pojavljuje obaveštenje da uređaj nije kompatibilan sa Yettel TV app, i nije više moguće pronaći app na Store-u.
U pitanju je Sony XR-55A80J.
Unapred hvala svima na odgovoru.![]()
Dragi Benchmarkovci,
Hipernet TV je postao Yettel TV.
Zajedno sa promenom imena i osveženjem vizuelnog identiteta, update-ovali smo sve TV platforme i i unapredili performanse i funkcionalnosti.
Ažurirane su sledeće platforme:
STB, WEB, iOS mobile, Android mobile, LG webOS, Android TV. Ažuriranje Samsung Tizen platforme očekuje se uskoro.
STABILNOST I PERFORMANSE
Set Top Box : unapređena stabilnost aplikacije nakon korišćenja drugih aplikacija ili nakon stand by / screen saver režima, a promena kanala je sada brža.
Mobile App - značajno brže pokretanje aplikacije
FUNKCIONALNOSTI
Sličice tokom premotavanja sadržaja, trenutno su dostupne na LG webOS i WEB platformama, ostale platforme su u poslednjoj fazi testiranja pre komercijalne upotrebe.
EPG prečica, u kontrolama Player-a nalazi se prečica za brži i lakši pristup programskom vodiču, a koja je naročito korisna za Smart TV platforme koje nemaju fizički taster (EPG) na daljinskom upravljaču.
UNAPREĐENJE KATEGORIZACIJE SADRŽAJA
Relevantnija kategorizacija na strani namenjenoj najmlađim korisnicima (Dečiji) kao i na strani Emisije.
Nova kategorija Kanali na WEB platformi koja omogućava pregled po kategorijama, npr. sSportski, filmski, info… Ista funkcionalnost uskoro će biti dostupna i na Mobile platformama.
Hvala na dosadašnjim komentarima i sugestijama i nastavite da pratite naš rad 😊
Čekamo da čujemo utiske!
Vaš, Yettel TV tim
I to mi se desava isto. Bude slika jako mutna dok ne restartujem stb box.Srbija - Slovenija fudbal i konstantno obaranje rezolucije na STB-u.
Ja ne mogu da deaktiviram, pošto, jelte, ne postoji dugme za deaktivacijuJa sam je deaktivirao, međutim i dalje imam hbo premium promociju. Ovo je njihov odgovor.
Pogledajte prilog 446980
U vezi dodavanja novih kanala...Pre dodavanja novih kanala ne bi bilo loše da se ovde prvo prikaže-objavi lista istih i da se čuje mišljenje korisnika o njima a ne tek kada se isti več budu ubacili-dodali na platformu.
Nije mi se svakodnevno dešavalo, ponekad ako ne uključujem TV par dana, a sada je svako uključivanje TV programa nemoguće dok prvo ne isključim, pa ponovo uključim STB.To je slucaj i od pre nego sto je postao yettel tv
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari