Ma znam, i meni isto. Za tri meseca hiperneta sam imao više prekida Hipernet TVa nego kod SBBa za 10 godina. SBB me je iznervirao iz drugih razloga, ali oni barem pružaju uslugu.Za 7 godina SBB mi je u prekidu bio samo 2 puta u periodu od po nekoliko sati. Oba puta sam prijavio uredno kvar, pošto je bio grupni kvar, oba puta su uredno umanjili račun.
E, ajde obrati pažnju kako se obraćaš nekome. Niti sam ja... Niti ću. Posle ovakvih reči za tebe ignore samo.E ajde *****i sa tom politikom, sreće ti. Ako se o svojim pravima informišeš iz medija, najebao si u svakom slučaju, a bogami i u svakoj zemlji.
I Yettel umanjuje račune za prekid usluge, kao i svaki drugi operater u zemlji Srbiji, ali niko to ne radi automatski, već mora korisnik da traži. I tako je da svakim operaterom.
Meni je Yettel umanjivao račun za mobilni zbog brljotina njihove mreže bez problema...
OK, izvinjavam se, reč na j* možda nije primerena , zaboravih da je ovo javni forum. Da preformulišem: nemoj da linkuješ takve medije jer su najobičnije đubre, a nemoj ni da ih čitaš, možeš rak mozga da dobiješ od količine otrova koju šire.E, ajde obrati pažnju kako se obraćaš nekome. Niti sam ja... Niti ću. Posle ovakvih reči za tebe ignore samo.
Baš vala, nerealno kako ćute bez komentara. A i neozbiljno.A iz @Yettel Srbija muk, move along nothing to see here
I to je razumljivo, tako je u svakom call centru. Ali valjda postoji neki viši nivo podrške koji im prenosi realne informacije, da ne ispadaju totalni idioti? Jer inače...Pa lice na bota kad u call centru rade "sekretarice" koje citaju instrukcije sa papira koje su dobile. Nema tu nekog ko poznaje tematiku pa da moze nesto da ti pomogne
Nije dva, no tri puta.Pozdrav svima,
Konstantno radimo na Hipernet sistemima, te je nažalost, u kratkom roku dva puta došlo do smetnji ili otezanog korišćenja TV usluge. Sve naše usluge sada funkcionišu normalno. Izvinjavamo se na neprijatnosti i zahvaljujemo na razumevanju.
~Yettel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari