A sad: ko vam kriv, sami ste tražili.Demantoval me, prate upitnik. Dobih update, videćemo narednih par dana da li će biti ispadanja, to je ono što mi je najbitnije da nema.
Uspeo sam, isključio dolby digital, dolby digital plus i dolby atmos in dolby digital na Yettelovom uređaju. Samo tako radi zvuk, ali mi deluje da tako gubim Dolby Atmos podršku u tim filmovima na HBO Max. Ne znam da li može biti do HDMI kabla, ukoliko je potrebno da bude 2.0 npr.Ovo sa šumom je bilo i kod mene. Morao sam da odem u podešavanja za zvuk na boxu, i da isključim neku opciju, pa je proradio zvuk.
Kad smo već na temi, 2.6.2 se ustabilio ovde sitne zamerke ideje i želje su svakako na temi ali prvo i osnovno:Hvala na svim komentarima i sugestijama koje delite sa nama, nastavljamo da u kontinuitetu radimo na unapređenju iskustva u korišćenju.
Pozdrav,
Yettel
Nismo svi isti nekome treba više, a nekome manje vremena da proradi u punom kapacitetu.15.11.2021 Hipernet je zvanicno poceo sa radom.
Ako je njima potrebno godinu dana da rese problem koji imaju od pocetka onda treba da se zapitaju sta rade.
Daj malo više činjenica, koji TV na primer? Jesi li upario daljinski od Hiperneta sa TV? Daljinski od TV je samo IC zar ne?Kako da namestim da Yettel uređaj ne reaguje na daljinski od TVa? Ne mogu da uđem u meni od TVa, a da mi se ne promeni program. Isto tako, zbog Yettel uređaja mi se gasi TV na smanjivanje zvuka preko daljinskog od TVa (!?). Ovo mi je apsolutno neverovatno kako se postiglo da na ovaj način reaguje jedan uređaj. Ima li rešenja?
isključi cecKako da namestim da Yettel uređaj ne reaguje na daljinski od TVa? Ne mogu da uđem u meni od TVa, a da mi se ne promeni program. Isto tako, zbog Yettel uređaja mi se gasi TV na smanjivanje zvuka preko daljinskog od TVa (!?). Ovo mi je apsolutno neverovatno kako se postiglo da na ovaj način reaguje jedan uređaj. Ima li rešenja?
Ja placam 2 godine po 2050 rsd... placam koliko su trazili i za moje novce, hocu obecane usluge!!! Mislim da je to nesto najnormalnije. Za one koji prodaju jedno, a u stvarnosti nude nesto drugo, zna se kako se zovu // PREVARANTI!Dragi "beta testeri" morate da shvatite da je Yettel i njegova kablovska/OTT platforma još uvek u izgradnji i da je to proces koji traje.
Svaki novi tv kanal bez obzira na tehnologiju u kojoj emituje svoj program podrazumeva i neke pregovore sa tim televizijskim kućama/mrežama.
A to je nešto što traje.
Plus da ne govorim o raznim tehničkim detaljima izgradnje same platforme.
Dakle ako ništa drugo barem ste dobili ako se ne varam 14 meseci po 1din. ali zato ste "beta testeri".
Jer i vrapci na grani znaju da se ništa od tehnologije što nije sazrelo i krenulo u maksimalnom sistemu da radi NE KUPUJE.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari