Šta je novo?

Digitalna TV: predlozi, sugestije i pitanja

Otprilike, bar se vidi da nisu odustali od te nove verzije.

Isti slučaj

Ukoliko ostane ovako limitiran broj HD kanala, ukoliko "troše" HD slotove na besmislene TANJUGE, kurire i tako to - džaba su krečili. Ostaće siromašni rođak SBB-a.
Jedino je pozitivno da Russia Today ide u SD i dalje.

Na svojim stranicama još nisu ažurirali da su im stigli novi kanali

6 meseci za nekoliko novih kanala. Tuga.
Slika ista i SD uglavnom. Mnogo spor tempo i neozbiljno za jednu kompaniju te veličine.

Kod mene ne još 1.6.2 ali sve primetno brže radi

Kod mene i dalje stara verzija i vracanje unazad radi isto kao i ranije... NIKAKO! Promena programa traje vecno...

A koji je to internet, njihova optika ili nesto drugo? Pitam jer meni menja kanale brzo na staroj verziji, nova nije jos stigla.

Jel moguće na tom Hipernet Box-u raditi sideload aplikacija? Ako da, probajte sa Activity launcher aplikacijom da pronađete neki Hipernet TV Update activity (ako postoji) i time forsirate update HTV aplikacije. Da ne čekate X dana/nedelja na update..

Kako radi ova nova verzija kao avion prosto ne mogu da verujem.. a toliko sam ih kritikovao
Za sada je top sve

Jel moguće na tom Hipernet Box-u raditi sideload aplikacija? Ako da, probajte sa Activity launcher aplikacijom da pronađete neki Hipernet TV Update activity (ako postoji) i time forsirate update HTV aplikacije. Da ne čekate X dana/nedelja na update..
Nisam nasao servis da lici na update za TV. Ta nova verzija aplikacije moze biti samo server side update il nesto slicno. U play store i dalje prikazuje staru verziju.

Nisam nasao servis da lici na update za TV
Ovo je dakle potvrdan odgovor na moje pitanje da na Hipernet Box-u funkcioniše sideload aplikacija kao na ostalim regularnim Android TV uređajima?

Pa onda neko ko je već dobio update neka uradi sideload APK Extractor aplikacije i okači ovde apk da ostali forumaši urade ručni update na svojim HTV Box-evima. :D Kontam da bi taj apk (verovatno) radio i na svim drugim Android TV uređajima tipa EON Box, Mi Box, Shield itd.. Da ne čekamo aplikaciju kao maj*uni već pola godine+ nego da sa HTV Box-a čupamo apk za ostale uređaje. Ako se neko snađe sa vađenjem apk neka mi baci PM da bocnem HTV app na EON Box da vidim jel može ili jok. :D Kontam da je potreban Yettel net? :D Sam apk bi verovatno radio.

Nisam čitao temu toliko aktivno čudi me da se niste ranije setili ovog eksperimentisanja. Mislio sam da je HTV Box u suštini Hipernet TV i YT Box-only...

Pa moze da izvuce apk al je smaranje. Inace mozes da skines ovu staru verziju 1.6.2 sa apkMirror i slicno pa da je instaliras na drugi box, ne treba Yettel net za aktivaciju ali treba korisnicki nalog.

Lele pa nisam ni znao da je neko već čupnuo apk. :D Ja kao čekam službenu HTV aplikaciju za Smart TV mada od toga nema ništa očigledno niti od Prepaid pretplate za istu. Probaću baš, do naloga će se doći već. :)

Svakako kažem, kome se žuri sa novim update i muči se sa tom v1.6.2 na HTV Box-u neka neko izbaci apk ove najnovije da kolegama sa foruma skrati muke jer pitanje je ko će kad dobiti update.

Moze li mi neko reci kakva su iskustva sa TV-om?
Nije bas nesto bogata ponuda na DUO L paketu.

Искуства са ТВ-ом су фрустрирајућа, кочи се, багује, споро пребацује канале, када враћаш уназад никада не знаш шта ћеш да извучеш на лутрији, али добитак никада није оно што си очекивао, него су у опцији рестарт апликације, испадање из емисије када се заврши то што си вратио уназад уместо да настави на следећу емисију, испадање из мреже итд итд.

Наравно ништа од апдејта у октобру иако су га лажови најављивали за 1.10.2022, ништа од апликације за мобилне уређаје, и за то су лагали, у последње време као да су мсањили број запослених и у корисничкој подршци па чекаш по сат времена да ти се неко јави на позив, ону шугаву песму коју пуштају нон стоп у круг док чекаш да ти се неко јави ћу имати у најгорим кошмарима...

Бедно и жалосно, али ништа ново, о свему томе се овде пише дуго времена, међутим толико су безобразни да се уопште и не труде да на овако нешто одговоре. Мада, и да одговоре знамо одговор, ради се на апликацији, биће апдејт, све ће бити у реду за највише 2 до 3 године како газда воли да каже.
Наравно да не заборавимо као шлаг на торти потпуно сиромаштво ХД канала и недостатак видео клуба.

Једино позитивно код Хипернет телевизије је то што може да се инсталира ЕОН апликација и да се гледају канали нормално на тај начин, а на Хипернет да се пребаци само када се гледа Арена. Све остало је потпуни фијаско.

Poslednja izmena:
Искуства са ТВ-ом су фрустрирајућа, кочи се, багује, споро пребацује канале, када враћаш уназад никада не знаш шта ћеш да извучеш на лутрији, али добитак никада није оно што си очекивао, него су у опцији рестарт апликације, испадање из емисије када се заврши то што си вратио уназад уместо да настави на следећу емисију, испадање из мреже итд итд.

Наравно ништа од апдејта у октобру иако су га лажови најављивали за 1.10.2022, ништа од апликације за мобилне уређаје, и за то су лагали, у последње време као да су мсањили број запослених и у корисничкој подршци па чекаш по сат времена да ти се неко јави на позив, ону шугаву песму коју пуштају нон стоп у круг док чекаш да ти се неко јави ћу имати у најгорим кошмарима...

Бедно и жалосно, али ништа ново, о свему томе се овде пише дуго времена, међутим толико су безобразни да се уопште и не труде да на овако нешто одговоре. Мада, и да одговоре знамо одговор, ради се на апликацији, биће апдејт, све ће бити у реду за највише 2 до 3 године како газда воли да каже.
Наравно да не заборавимо као шлаг на торти потпуно сиромаштво ХД канала и недостатак видео клуба.

Једино позитивно код Хипернет телевизије је то што може да се инсталира ЕОН апликација и да се гледају канали нормално на тај начин, а на Хипернет да се пребаци само када се гледа Арена. Све остало је потпуни фијаско.
Tačno tako, osim Arene, ja i RTS kad gledam gledam na Hipernetu jer je neznatno bolja slika (ali dovoljno) i zvuk. Eon za sve ostalo.
Mada i Kodi lepo radi na Hipernet box-u tako da je okay.

Kodi radi odlično na Hipernet STB-u. Jedino što me nervira kad stisnem Exit iz Kodia on restartuje STB.

Kodi radi odlično na Hipernet STB-u. Jedino što me nervira kad stisnem Exit iz Kodia on restartuje STB.
Nemam takva iskustvo meni radi stabilno bez njakanja. Kodi 19.3, doduše nisam se nešto smarao sa PVR-om i IPTV-om puštam svoj sadržaj da nešto zvrnda u pozadini dok radim. Eventualno Crackle gleda wife ponekad fan je Britanskih serija.

Uh bre, tebi to baš loše radi.

Kod mene radi dosta bolje, iako je app i dalje 1.6.
Vraćanje unazad i EPG su stabilni 95% vremena, druge aplikacije tipa RTS Planete / Deezer / Youtube / Plex / Kodi rade savršeno... Naravno, i dalje je to klasu ispod Irisa i dve ispod EON-a, ali nije baš da je za čupanje kose. I da, restartuje se BOX ponekad, recimo prilikom izlaska iz neke aplikacije - umesto da se vrati na Hipernet on se restartuje, ali nije baš toliko strašno. Jedino što je po meni minus je zaista manjak HD kanala...

Pa kako nije strašno, pogledaj koliko zamerki si i ti sam napisao, nego smo mi Srbi navikli na to, ćuti može i gore, ćuti dobro je da mi išta daju.

Prosto rečeno pružaju lošu uslugu.

Kod Iris-a nema nikakva prednost, sve je lose. Kod Hipernet-a, sve sto moze da zeza su ti bagovi, kad ih ima. To je moje iskustvo, al raznih ima.

Izbor kanala mi je takodje ok, ovo sto pratim sve je HD, kanali od 60 pa navise.

Meni nedelju dana posle dobijanja Update.. radi top nema vise bagova i ono cuveno.. niste povezani na internet. Sve u svemu vidi se napredak
uglavnom sve sto valja od kanala ima u ponudi

Nazad
Vrh Dno