Nisam nasao servis da lici na update za TV. Ta nova verzija aplikacije moze biti samo server side update il nesto slicno. U play store i dalje prikazuje staru verziju.Jel moguće na tom Hipernet Box-u raditi sideload aplikacija? Ako da, probajte sa Activity launcher aplikacijom da pronađete neki Hipernet TV Update activity (ako postoji) i time forsirate update HTV aplikacije. Da ne čekate X dana/nedelja na update..
Ovo je dakle potvrdan odgovor na moje pitanje da na Hipernet Box-u funkcioniše sideload aplikacija kao na ostalim regularnim Android TV uređajima?Nisam nasao servis da lici na update za TV
Njihova optika.A koji je to internet, njihova optika ili nesto drugo? Pitam jer meni menja kanale brzo na staroj verziji, nova nije jos stigla.
Rekao bih ti da prolistaš unazad, ne moraš daleko. Bilo je reči i o kanalima, i o funkcionalnosti.Moze li mi neko reci kakva su iskustva sa TV-om?
Nije bas nesto bogata ponuda na DUO L paketu.
Tačno tako, osim Arene, ja i RTS kad gledam gledam na Hipernetu jer je neznatno bolja slika (ali dovoljno) i zvuk. Eon za sve ostalo.Искуства са ТВ-ом су фрустрирајућа, кочи се, багује, споро пребацује канале, када враћаш уназад никада не знаш шта ћеш да извучеш на лутрији, али добитак никада није оно што си очекивао, него су у опцији рестарт апликације, испадање из емисије када се заврши то што си вратио уназад уместо да настави на следећу емисију, испадање из мреже итд итд.
Наравно ништа од апдејта у октобру иако су га лажови најављивали за 1.10.2022, ништа од апликације за мобилне уређаје, и за то су лагали, у последње време као да су мсањили број запослених и у корисничкој подршци па чекаш по сат времена да ти се неко јави на позив, ону шугаву песму коју пуштају нон стоп у круг док чекаш да ти се неко јави ћу имати у најгорим кошмарима...
Бедно и жалосно, али ништа ново, о свему томе се овде пише дуго времена, међутим толико су безобразни да се уопште и не труде да на овако нешто одговоре. Мада, и да одговоре знамо одговор, ради се на апликацији, биће апдејт, све ће бити у реду за највише 2 до 3 године како газда воли да каже.
Наравно да не заборавимо као шлаг на торти потпуно сиромаштво ХД канала и недостатак видео клуба.
Једино позитивно код Хипернет телевизије је то што може да се инсталира ЕОН апликација и да се гледају канали нормално на тај начин, а на Хипернет да се пребаци само када се гледа Арена. Све остало је потпуни фијаско.
Nemam takva iskustvo meni radi stabilno bez njakanja. Kodi 19.3, doduše nisam se nešto smarao sa PVR-om i IPTV-om puštam svoj sadržaj da nešto zvrnda u pozadini dok radim. Eventualno Crackle gleda wife ponekad fan je Britanskih serija.Kodi radi odlično na Hipernet STB-u. Jedino što me nervira kad stisnem Exit iz Kodia on restartuje STB.
Uh bre, tebi to baš loše radi.Искуства са ТВ-ом су фрустрирајућа, кочи се, багује, споро пребацује канале, када враћаш уназад никада не знаш шта ћеш да извучеш на лутрији, али добитак никада није оно што си очекивао, него су у опцији рестарт апликације, испадање из емисије када се заврши то што си вратио уназад уместо да настави на следећу емисију, испадање из мреже итд итд.
Наравно ништа од апдејта у октобру иако су га лажови најављивали за 1.10.2022, ништа од апликације за мобилне уређаје, и за то су лагали, у последње време као да су мсањили број запослених и у корисничкој подршци па чекаш по сат времена да ти се неко јави на позив, ону шугаву песму коју пуштају нон стоп у круг док чекаш да ти се неко јави ћу имати у најгорим кошмарима...
Бедно и жалосно, али ништа ново, о свему томе се овде пише дуго времена, међутим толико су безобразни да се уопште и не труде да на овако нешто одговоре. Мада, и да одговоре знамо одговор, ради се на апликацији, биће апдејт, све ће бити у реду за највише 2 до 3 године како газда воли да каже.
Наравно да не заборавимо као шлаг на торти потпуно сиромаштво ХД канала и недостатак видео клуба.
Једино позитивно код Хипернет телевизије је то што може да се инсталира ЕОН апликација и да се гледају канали нормално на тај начин, а на Хипернет да се пребаци само када се гледа Арена. Све остало је потпуни фијаско.
*** raspisalo se. Imao iste probleme sa Hipernetom kao i svi ostali. pozzIgor, 24 poruke, od 22.07. i sve u ovoj temi.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari