IstoPoslali iz yettela anketu da popunim o televiziji i internetu
Napisao sve najgore o televiziji
Bolje da mi ne salju to... Ima da im ispisem esej na temu // Prevaranti koji prodaju maglu.Poslali iz yettela anketu da popunim o televiziji i internetu
Napisao sve najgore o televiziji
Ja moram da budem iskren i da kažem da je lik koji mi je prodao Yettel rekao da im je TV bulja, ali da će biti bolji (što mu naranvno nisam poverovao). Ali obzirom da TV ne igra veliku ulogu u mom životu i da gledam do 5 kanala pristao sam na taj eksperiment. Svakako ako se ne poprave do kraja ugovorne obaveze biće bye bye 🤷♂️Bolje da mi ne salju to... Ima da im ispisem esej na temu // Prevaranti koji prodaju maglu.
Ponuda TV kanala je truba... Nema skoro pa nijedan regionalni program, nema ni nekih filmskih programa sem pinkovih, nemaju radio stanice uopste, nemaju video klub, ne moze da se instalira Netflix. Miljima daleko od Supernove/ EON pa cak i od ORION-a.Net je odličan (optika) jer ga iznajmljuju od Telekoma.
Set Top Box je ok ali Yettel aplikacija radi katastrofa. Bagovita je i mnogo mnogo tu stvari treba doterati i srediti da bi makar pristojno radila.
TV ponuda je korektna (ako voliš sport), međutim, gomila kanala koje kod konkurencije idu u HD rezoluciji u Yettelu idu u SD rezoluciji. To moraju da reše.
Može naravno. Imam na SBB boxuAKo ćemo iskreno, ni na EON box ne može da se instalira Netflix
Da, instalirana sa "rođenog" play-a sa boxa. Ne podržava daljinski i treba joj miš i tastatura, remapirao sam daljinski da mogu da je pokrenem (dodelio joj dugme) ali sama instalacija je sa pleja.Zvanična? Sa Playa?
Takva moze i na Hipernet box. A ona prava namenjena za TV i daljinac (bez misa i tastature) je dostupna za sertifikovane uredjaje, a to nisu EON i Hipernet boxovi.Da, instalirana sa "rođenog" play-a sa boxa. Ne podržava daljinski i treba joj miš i tastatura, remapirao sam daljinski da mogu da je pokrenem (dodelio joj dugme) ali sama instalacija je sa pleja.
Kod mene 1.6.2 i dalje. Kao placebo ali čini se da i ova radi bolje2.5.1 vezija dostupna,onako za sad ne baguje brze je .. novih kanala jos nema
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari