Šta je novo?

Digitalna TV: predlozi, sugestije i pitanja

Poslali iz yettela anketu da popunim o televiziji i internetu
Napisao sve najgore o televiziji

Danas sam se u poslovnici yettel-a smejao 10 minuta. Pušten AP1 - više ne radi nego što radi...

Bolje da mi ne salju to... Ima da im ispisem esej na temu // Prevaranti koji prodaju maglu.
Ja moram da budem iskren i da kažem da je lik koji mi je prodao Yettel rekao da im je TV bulja, ali da će biti bolji (što mu naranvno nisam poverovao). Ali obzirom da TV ne igra veliku ulogu u mom životu i da gledam do 5 kanala pristao sam na taj eksperiment. Svakako ako se ne poprave do kraja ugovorne obaveze biće bye bye 🤷‍♂️

Uzeo sam zbog neta koji ne mogu reći da je loš, ali nije baš ni tako dobar kao što ga reklamiraju :)

Net je odličan (optika) jer ga iznajmljuju od Telekoma.

Set Top Box je ok ali Yettel aplikacija radi katastrofa. Bagovita je i mnogo mnogo tu stvari treba doterati i srediti da bi makar pristojno radila.

TV ponuda je korektna (ako voliš sport), međutim, gomila kanala koje kod konkurencije idu u HD rezoluciji u Yettelu idu u SD rezoluciji. To moraju da reše.

Poslednja izmena:
Net je odličan (optika) jer ga iznajmljuju od Telekoma.

Set Top Box je ok ali Yettel aplikacija radi katastrofa. Bagovita je i mnogo mnogo tu stvari treba doterati i srediti da bi makar pristojno radila.

TV ponuda je korektna (ako voliš sport), međutim, gomila kanala koje kod konkurencije idu u HD rezoluciji u Yettelu idu u SD rezoluciji. To moraju da reše.
Ponuda TV kanala je truba... Nema skoro pa nijedan regionalni program, nema ni nekih filmskih programa sem pinkovih, nemaju radio stanice uopste, nemaju video klub, ne moze da se instalira Netflix. Miljima daleko od Supernove/ EON pa cak i od ORION-a.

AKo ćemo iskreno, ni na EON box ne može da se instalira Netflix

Poslati anketu u ovom trenutku moze samo teski mazohista... Mada, bas bih voleo da vidim lica borda kada im budu prezentovani podaci :ROFLMAO:

Zvanična? Sa Playa?

Vrlo interesantno, vrlo

Večeras Yettel televizija totalni raspad!!!

Iz petog restarta proradio set top box ali nije učitao gomilu kanala (Arena Premium 1, 2, Arena Sport 5, 6, 7, 8).

Neverovatno!!!

Poslednja izmena:
Ja nemam uopšte mogućnost da pustim bilo koji kanal uživo, ovo više nije ni smešno..

Isto restartovao nekoliko puta, neću više ni da pokušavam..

Zvao na onaj broj 0639000, javio se niko.

Možda ubacuju nove kanale? Arena Sport 9 i 10, PL TV i NBA TV. 😂

Kakav kanal od usluge!!!

Poslednja izmena:
Ljudi, jedno pitanje, ne znam da li sam lud ili me iz Yetela prave ludim.

Prosli petak smo zvali da uzmemo hiper duo paket. Majstori sutradan dosli sve uredno namesteno, da kucnem u drvo radi.

Ali nije u tome stvar, naime prosli petak kada sam zvao Yetel i kada smo sastavili ugovor preko telefona, pogodnosti 1 dinar godinu dana, i ja kazem prodavcu operateru preko telefona, hocemo taj paket sa promocijom gde posle isteka godinu dana placamo 1999 dinara. Jer sam jasno video baner na njihovom sajtu.
On meni kaze kako ta akcija nije moguca ukoliko koristimo pogodnost za prvu godinu da placamo 1 dinar, i da je za nas hiperduo paket oko 3450 odnosno sa umanjenjem posto devojka moja ima broj u Yetelu konacna cifra je 3100 dinara mesecno posle isteka onog perioda od godinu dana.
Juce zovem podrsku koja me ubedjuje da je ta akcija od 1999 dinara pocela zapravo ove nedelje a da u petak nije vazila.

A ja znam da je i tada bila reklama na sajtu.

I sada imam fore dve nedelje bez penala da raskinem ugovor, sto cu i uraditi ako se ispostavi da sam u pravu.

Prosle nedelje je bilo 24 meseca sa popustom bez meseci po 1 dinar. Sada je prvih 12 meseci po 1 dinar, nakon toga 12 meseci sa popustom.

To je ono zvanicno, sa njihovog sajta. E sad su moguce i razne druge varijante prilikom razgovora sa njima pre potpisivanja ugovora.

Kod mene u ugovoru koji sam potpisao tacno je sve navedeno iz ponude koju sam dobio, a koja nije standardna.

Poslednja izmena:
Da, instalirana sa "rođenog" play-a sa boxa. Ne podržava daljinski i treba joj miš i tastatura, remapirao sam daljinski da mogu da je pokrenem (dodelio joj dugme) ali sama instalacija je sa pleja.
Takva moze i na Hipernet box. A ona prava namenjena za TV i daljinac (bez misa i tastature) je dostupna za sertifikovane uredjaje, a to nisu EON i Hipernet boxovi.

To i ja pričam, da to nije zvaničnio, i da EON box nije sertifikovan, baš kao ni Hipernet tv box

i kod mene je i dalje stara verzija

Ubačene su A9 i A10

I EPL kanal

Možda će i meni uskoro da povuče update. I dalje mi je verzija 1.6.2.

@Igor_j89 Možeš li da slikaš novi interfejs i da ga postaviš ovde?

Tek po restartu set top boxa su se pojavili novi kanali (AS9 i 10, PL TV, NBA TV).

Poslednja izmena:
Evoo

Prilozi

• 20221027_165633.jpg
    20221027_165633.jpg
    190.8 KB · Pregleda: 91
  • 20221027_165531.jpg
    20221027_165531.jpg
    348.8 KB · Pregleda: 91
  • 20221027_165507.jpg
    20221027_165507.jpg
    155.1 KB · Pregleda: 90
  • 20221027_165449.jpg
    20221027_165449.jpg
    211.6 KB · Pregleda: 85
Da.

Očekivao sam da će neke kanale koji im idu u SD rezoluciji da puste u HD rezoluciji ali ništa od toga.

Nazad
Vrh Dno