Šta je novo?

Digitalna TV: predlozi, sugestije i pitanja

uključi i isključi hdr u postavkama, pa ćeš i sam videti kolika je razlika u slici
stavio sam iste postavke i na eon boxu i na yettel boxu... iskljucio hdr... razlika je manja ali i dalje je yettel fluidniji i ostriji... za nijansu...
inace na eon mi je bila stavlejena 1080/50hz, sad sam prebacio na 4k2k60hz kao sto je na yettel boxu...

A koju verziju softvera trenuto imate kod mene je 0213.02.04

Pitanje za korisnike Hipernet TV-a (yettel) a moze i za MTS korisnike:

Da li mozete da nparive listu kanala? Znaci ako hocu da odredjene kanale ja stavim po 1...2...3 na daljinskom. Imam godinama neke svoje kanale koje gledam i isti raspored pa hocu da napravim listu. Imam trenutno D3 (nisam hteo na EON) a razmisljam da uzmem ili Yettel ili MTS

Na Yettelu ne može

tik - tak, tik -tak...

p.s. još ništa od update :)
Ni kod mene.... Bice da je / obecanje ludom radovanje! Vec danima obecavaju taj kao neki update, ali od toga izgleda samo prica... A ovo sada radi jos gore... malo, malo pa dobijam gresku da nisam povezan s internetom, a net normalno radi! Ne znam da li sam u poslednjih nekoliko dana uspeo nesto da pogledam bez da se iznerviram jer mi se nesto zakocilo, resetuje se, izbacuje greske i slicno... pa pre 20 godina mi je SBB bolje radio...

@Yettel Srbija pa ovo bas nema smisla vise! Dzaba obecanja, nize cene i sve, kada osnovna usluga ne radi. Ja sam prvi uveo vase usluge u mojoj zgradi, a posle ovog mog iskustva, cisto sumnjam da ce bilo ko vise koga poznajem.

@Yettel Srbija hoćete li se konačno oglasiti pošto bi ovo trebalo da je "Yettel podrska" a podrške nigde. Čak nemate mogućnost da se izjavi prigovor u poslovnici što je skandalozno. Na 0639000 se naravno niko ne javlja. Obećanje je bilo da će do oktobra sve da se sredi a evo prošla je polovina meseca i skoro potpuno grupna faza LŠ/LE. Aplikacija (odnosno launcher) je bukvalno 0 bodova. Da li vas je bar malo sramota?

Na RTS1 primetno bolja slika na Hipernetu od SBB-a. I to ne malo nego značajno.

Pa realno nema šta da odgovore kad nisu zvanično ni najavili ništa

Valjda idu onom logikom, "ako ne reagujemo, otici ce"

Zvanicno samo su slali mailove... a plus i ovde si napisali da pocetkom oktobra sledi Update... novi interfejs,kanali,brze prebacivanje itd...

Evo do sad je sve okay, kako je Zvezda dala gol skočili klinci neko slučajno stisnuo EPG na daljincu...
I onda kreće plavi krug, pa error oko interneta, pa pokreni bez interneta i ode box u restart.
Evo još se nije oporavio :)

Da nebude da sirim dezinformacije 🤣... meni od svih ovih stavki dodje samo na 8.Blic tv

Prilozi

• Screenshot_20221013-230905_Gmail.jpg
    Screenshot_20221013-230905_Gmail.jpg
    101.4 KB · Pregleda: 144
20221016_004609.jpg20221016_004352.jpg20221016_004342.jpgPre desetak minuta sam video poruku.
HipernetTV imam mesec dana, aktivno zadnjih 15 dana i to samo Arene. Prvih 15 dana sam ga koristio sa kućnim (Telenor) netom, ali sa isteklom UO, tako da mi je potrošio kvotu za 5 dana (nisam gasio Box).
Mail sam dobio, kako i zašto nam pojma.
Promena kanala traje do 2 sek (nekad i manje). Plavi ili zeleni krug nisam imao nikada za vreme gledanja (Premijer L i LŠ), ali nikada. Desi se da trzne (zastane) slika delić sekunde, ali nastavi normalno, kao i rezolucija.
Slika je bolja nego na Orion app, koju sam koristio god. dana.
Internet je SBB (600/60).
Na Arenama nema snimanja, ima na RTS i drugim.
[
20221016_004412.jpg

Prilozi

• 20221016_004253.jpg
    20221016_004253.jpg
    177.5 KB · Pregleda: 80
Poslednja izmena:
Pogledajte prilog 359649Pogledajte prilog 359650Pogledajte prilog 359652Pre desetak minuta sam video poruku.
HipernetTV imam mesec dana, aktivno zadnjih 15 dana i to samo Arene. Prvih 15 dana sam ga koristio sa kućnim (Telenor) netom, ali sa isteklom UO, tako da mi je potrošio kvotu za 5 dana (nisam gasio Box).
Mail sam dobio, kako i zašto nam pojma.
Promena kanala traje do 2 sek (nekad i manje). Plavi ili zeleni krug nisam imao nikada za vreme gledanja (Premijer L i LŠ), ali nikada. Desi se da trzne (zastane) slika delić sekunde, ali nastavi normalno, kao i rezolucija.
Slika je bolja nego na Orion app, koju sam koristio god. dana.
Internet je SBB (600/60).
Na Arenama nema snimanja, ima na RTS i drugim.
[
Pogledajte prilog 359654
Kako radi vraćanje unazad? Je l nešto unapredjeno ili i dalje radi kao da je 2005.

Nema vizuelne kontrole (Netflix, EON..), jedan klik levo ili desno je 20-30 sek. Držanjem tastera je brže i kontinuirano, ima samo vremenska kontrola.
Kada dođe do kraja, pređe na narednu emisiju i postoji preklapanje među emisijama (oko 1min ). Zadnji minut je početak naredne emisije.
Možeš u toku gledanja uživo da vratiš unazad i pogledaš nešto što si propustio pre 1 min ili na početak.
Upravo odgledao uživo Real - Barsa i 1 poluvreme Liverpul - Siti sa jedno 10tak prebacivanja između kanala, sve OK.

Nema vizuelne kontrole (Netflix, EON..), jedan klik levo ili desno je 20-30 sek. Držanjem tastera je brže i kontinuirano, ima samo vremenska kontrola.
Kada dođe do kraja, pređe na narednu emisiju i postoji preklapanje među emisijama (oko 1min ). Zadnji minut je početak naredne emisije.
Možeš u toku gledanja uživo da vratiš unazad i pogledaš nešto što si propustio pre 1 min ili na početak.
Upravo odgledao uživo Real - Barsa i 1 poluvreme Liverpul - Siti sa jedno 10tak prebacivanja između kanala, sve OK.
A je l može da se dobije lista emisija, ako se vrati nešto sto se već završilo (kao sto sada može u programu uživo)? Tipa pustis neki film od juče, ali je ranije počeo nego što je bilo u najavi. Je l moze da se vraceni film premota malo unazad i gleda film ili je potrebno izaci iz tog moda za vracanje (jer trenutno nema liste emisija u tom modu za vracanje) i onda naci ponovo taj film, pustiti prethodnu emisiju pa onda motati do skoro pa kraja...?!

@svetislav je l su dodali mogucnost za radio stanice, video klub, netflix. move&go... je l i dalje potrebno da se ide na Extra > pa scroll da bi se doslo do apps...?

@kossi u vezi video kluba, radio stanica i dr. sve je kao i ranije.
U vezi premotavanja (bar ja) sve radi preko tastera za EPG.
Kod gledanja uživo taster naviše (strelica) više ne prikazuje trenutnu emisiju, odnosno nema funkciju, pre je bilo bolje.
@Igor_j89 Par puta sam ga restartovao (Power taster), ali je verzija i dalje 2.4.0.
U Google Play pokazuje verziju 1.6.2.
I ova ver(2.4.0) ima bagova, kao kada se uđe u Extra back taster ne radi, već mora neki od tastera za meni, TV ili EPG.
Back taster ne radi ni kod provere firmvera za daljinac. Verovatno ima još grešaka i nelogičnosti u korišćenju.
Ali ono što je najvažnije prikaz na Arenama je odličan (sigurno nije lošiji od Sport Kluba).

Pridružujem se mučenicima koji koriste ovaj "Hipernet" TV.

Zaista neozbiljno, tv aplikacija je izuzetno spora, menjanje kanala je jako sporo, a trenutno se čuje samo zvuk, a na ekranu piše "Niste povezani na internet", iako je box povezan na internet.

Ako proveravate neku emisiju od ranije, dok čitate opis emisije, posle desetak sekundi vam ugasi prikaz za vraćanje unazad. Znači mora baš brzo da se čita. :)

Što se tiče poruke da box nije povezan na internet, ne pomaže ni restart boxa, skidanje sa napajanja, uvek se pojavi ova poruka.

Imao sam Iris pre ovoga, imao je i on zvrčke, ali je bar proradio posle restarta.

Najprijatnije iznenađenje je TV box od Supernove, koju koristim na drugoj lokaciji.
Stvarno radi odlično, i vraćanje unazad, i EPG, i menjanje kanala.

Sreća da sam instalirao Supernova aplikaciju, pa ipak mogu da gledam TV...

Nazad
Vrh Dno