Mags
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 01.08.2016
- Poena
- 115

Jel postoji nacin da se kanali gledaju preko mreze i na racunaru (windows)?
Paket je optika Hipernet Trio M.
Da, na https://www.hntv.rs/
Jel postoji nacin da se kanali gledaju preko mreze i na racunaru (windows)?
Paket je optika Hipernet Trio M.
Onda mu EON app dodje 28/10 otprilike🤷🏻♂️Ocena 9/10. Ako nekome treba broj od yettel promotera, slobodno u DM, Bojana je super sve odradila i zakazala.
Ja mislim da je ovo bilo do nekog updejta, kad sam upalio posle nekog vremena TV toga vise nema... I sad cesce crashuje tj restartuje se ako sam koristio neku drugu apliakciju.Neka brza lista kanala bi stvarno bila odlican potez. Resenje koje je na move-u supernova uradila je super, na levu strelicu se pojavi lista kanala, a onda ima kao dodatni padajuci meni sa emisijama gde mozes lako da vratis i pustis sta hoces da gledas. Bas elegantno i brzo resenje
Ne, to je bag pri kome se, kada je duže vreme STB ugašen, daljinski izgubi bluetooth konekciju sa STB-om, i zato ti zeleno dugme blinka.Ja mislim da je ovo bilo do nekog updejta, kad sam upalio posle nekog vremena TV toga vise nema... I sad cesce crashuje tj restartuje se ako sam koristio neku drugu apliakciju.
Takodje me nervira pritisnem daljinac da se upali uredjaj i on blinka zeleno x sekundi i ne upali ga, sta treba, daljinski da se probudi? onda kliknem opet i eto tad se upali
Ne dozvoljava mi da skinem aplikaciju za Android. Ovako mi izlazi u pretrazi "app nije dostupna u vašoj zemlji 😳. Može li mala pomoć? U Google play mi je podešeno na "Srbija". I iz Srbije pokušavam da skinem (zbog IP adrese kažem).
Prvo trebas imati u vidu da su svi ti STB android, a nije retkost da se android uredjaji "zaglupljuju" jos pri tome su kineska proizvodnja.Od juče korisnik hiperneta. Do sada sam bio u mts-u. Za mene napredak jer oni stari mts stb nisu bili smart, kao ni oba TV-a u ovom stanu, pa mi to znači. Medjutim imam dva problema. Zvao sam call center, ali tamo klasika, dobijam generičke odgovore. Necu da kazem, devojka jeste bila ljubazna, ali meni to ne resava problem.
Naime sve radi ok do trenutka kad iskljucim tv. Kad ga ponovo ukljucim nema zvuka. Onda moram da restartujem stb i onda je opet sve ok dok ponovo ne isključim tv. I tako u krug. Svakako da mi nije resenje da posle svakog ukljucivanja tva restartujem i stb i da cekam večnost da se pokrene. Probao sam da menjam poziciju hdmi ulaza, da menjam hdmi kabal, da iskljucim hdmi cec u podesavanjima, da stavim drugi stb i opet isto. A to se nije desavalo sa starim mts stb-om. Ne znam kako da resim problem i bas me nervira.
Drugi problem je sto drugi TV ni ne mogu da povezem sa stb jer nema hdm ulaz, a uz njihov stb dolazi samo hdmi kabal. Video sam da ima i onaj 3.5 mm ulaz za činč, pa sam sacuvao mts-ov kabal scart na 1x činč. Vizuelno je delovalo da ce raditi, ali u praksi ne. Kad ga gurnem do kraja u stb dobijem zvuk, a nemam sliku, a kad ga samo malo uštekam onda ima slike, a nema zvuka. Opet mi nista nije jasno (sliku kabla koji koristim cu da ostavim u postu). Njihovo objasnjenje da sam za tv sam odgovoran opet nije sasvim korektno. Ja sam platio da gledam tv, a ne da dobijem malu crnu kutiju koju ne mogu da povezem sa Tv-om. A niko me pre potpisivanja ugovora nije upozorio da njihovi stb mozda nece raditi sa starijim televizorima. Svakako je taj tv vidjen za skoru zamenu, ali opet nije u redu da ti samo ostave kutiju i u fazonu snadji se.
Tako da prakticno imam dva tva-a od kojih jedan ne radi uopste, a drugi polovicno jer stalno moram da restartujem stb.
Ima li neko neki predlog kako da resim situaciju?
Hvala najlepše!!!
Za taj drugi tv kad povezes sa analognim scart kablom problem sto se taj tip kabla proizvodi sa razlicitim redosledom pinova (pin out) za video, left audio, right audio i ground. Postoji taj 3.5mm kabl koji se zavrsava sa 3x RCA umesto euroscart konektora, pa onda mozes da izmenjas redosled kad povezujes na tv kako bi nasao odgovarajuci. Mozes i da probas da prepravis taj kabl sto vec imas, potrazi na google pin out semu, ako ti vec nije poznato kako to ide.Od juče korisnik hiperneta. Do sada sam bio u mts-u. Za mene napredak jer oni stari mts stb nisu bili smart, kao ni oba TV-a u ovom stanu, pa mi to znači. Medjutim imam dva problema. Zvao sam call center, ali tamo klasika, dobijam generičke odgovore. Necu da kazem, devojka jeste bila ljubazna, ali meni to ne resava problem.
Naime sve radi ok do trenutka kad iskljucim tv. Kad ga ponovo ukljucim nema zvuka. Onda moram da restartujem stb i onda je opet sve ok dok ponovo ne isključim tv. I tako u krug. Svakako da mi nije resenje da posle svakog ukljucivanja tva restartujem i stb i da cekam večnost da se pokrene. Probao sam da menjam poziciju hdmi ulaza, da menjam hdmi kabal, da iskljucim hdmi cec u podesavanjima, da stavim drugi stb i opet isto. A to se nije desavalo sa starim mts stb-om. Ne znam kako da resim problem i bas me nervira.
Drugi problem je sto drugi TV ni ne mogu da povezem sa stb jer nema hdm ulaz, a uz njihov stb dolazi samo hdmi kabal. Video sam da ima i onaj 3.5 mm ulaz za činč, pa sam sacuvao mts-ov kabal scart na 1x činč. Vizuelno je delovalo da ce raditi, ali u praksi ne. Kad ga gurnem do kraja u stb dobijem zvuk, a nemam sliku, a kad ga samo malo uštekam onda ima slike, a nema zvuka. Opet mi nista nije jasno (sliku kabla koji koristim cu da ostavim u postu). Njihovo objasnjenje da sam za tv sam odgovoran opet nije sasvim korektno. Ja sam platio da gledam tv, a ne da dobijem malu crnu kutiju koju ne mogu da povezem sa Tv-om. A niko me pre potpisivanja ugovora nije upozorio da njihovi stb mozda nece raditi sa starijim televizorima. Svakako je taj tv vidjen za skoru zamenu, ali opet nije u redu da ti samo ostave kutiju i u fazonu snadji se.
Tako da prakticno imam dva tva-a od kojih jedan ne radi uopste, a drugi polovicno jer stalno moram da restartujem stb.
Ima li neko neki predlog kako da resim situaciju?
A zašto mi piše da aplikacija nije dostupna u mojoj zemlji na Google play? Registrovan sam i platnu karticu da bi bilo Srbija i proverio u podešavanjima,piše da je zemlja Srbija? Ima li tu nekog rešenja? I nije ovo prva aplikacija koja pravi ovu vrstu problema.Kod mene radi i na EON boxu i na telefonu. Probaj različite verzije. Takođe probaj preko mobilnog neta. Obriši keš prvo.
Ista priča ,hvala svakako!
Jel probao neko da instalira na Fire stick?Meni,za razliku od ostalih Android TV stick-ova trazi logovanje preko mejla i passwords, dok za Android Tv logovanje ide preko koda
Zahvaljujući @istanko78 ,konačno proradilo. Verzija koja kod mene radi je 2.10.0. Prethodno probana 2 11.0 nije nešto htela. Hvala puno!Kod mene radi i na EON boxu i na telefonu. Probaj različite verzije. Takođe probaj preko mobilnog neta. Obriši keš prvo.
Ajde ako saznas javi mi, ja sam pokusao na Fire Stick ali mi trazi username i password i kada to ubacim prijavi mi kao pogresno uneto i da resetujem lozinku. Jedino neku stariju verziju da probam kada imam vreme pa javljam...Jel probao neko da instalira na Fire stick?Meni,za razliku od ostalih Android TV stick-ova trazi logovanje preko mejla i passwords, dok za Android Tv logovanje ide preko koda
@Staronsky verzija 2.11.0 je za Android TV OS, dok je verzija 2.10.0 za android mobilne uređaje. Pozdrav i uživaj 😀Zahvaljujući @istanko78 ,konačno proradilo. Verzija koja kod mene radi je 2.10.0. Prethodno probana 2 11.0 nije nešto htela. Hvala puno!
Ево да ти одговорим, да се не цимаш и ти. Ја сам пробао да покренем 2.6.5 верзију на Firestick-у и не може, дешава се исто као код тебе, инсталира је успешно али уместо кода избаци онај формулар за корисничко име и шифру, иако сам унео исправне податке, опет је избацило оно да је шифра погрешна... Видећемо кад(ако) једног дана избаце званичну апликацију за андроид тв.Ajde ako saznas javi mi, ja sam pokusao na Fire Stick ali mi trazi username i password i kada to ubacim prijavi mi kao pogresno uneto i da resetujem lozinku. Jedino neku stariju verziju da probam kada imam vreme pa javljam...
1.6.2 ti radi proverenoAjde ako saznas javi mi, ja sam pokusao na Fire Stick ali mi trazi username i password i kada to ubacim prijavi mi kao pogresno uneto i da resetujem lozinku. Jedino neku stariju verziju da probam kada imam vreme pa javljam...
Мени на 2.генерацији не ради ни 1.6.5, прошла инсталација, изашао код, ја укуцао на сајту, уђе на апликацију, али чим учита програм избаци из апликације и тако стално... Можда је до верзије стика...1.6.2 ti radi provereno
Takodje sam sve verzije pokusao i ista prica. Verovatno im nije povezana Login forma sa bazom. Nadam se da ce uskoro da napraveЕво да ти одговорим, да се не цимаш и ти. Ја сам пробао да покренем 2.6.5 верзију на Firestick-у и не може, дешава се исто као код тебе, инсталира је успешно али уместо кода избаци онај формулар за корисничко име и шифру, иако сам унео исправне податке, опет је избацило оно да је шифра погрешна... Видећемо кад(ако) једног дана избаце званичну апликацију за андроид тв.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari