Šta je novo?

Digitalna TV: predlozi, sugestije i pitanja

Besplatan HBO do 31.1.
Обзиром како се до сада Јетел показао по питању примене технологије, ја се бојим да активирам тај додатак, јер предосећам да после неће моћи да се искључи и да ће нам га доживотно наплаћивати.

Обзиром како се до сада Јетел показао по питању примене технологије, ја се бојим да активирам тај додатак, јер предосећам да после неће моћи да се искључи и да ће нам га доживотно наплаћивати.
Da, realno 😂😂😂

Realno to jeste mogući scenario. Još kad dodam da kao korisnik Yettel-a imam HBO kao dodatak uz paket, i urendo se logujem na HBO max. I sad ako pipnem ovo upašću u taj limbo a pri tom ne dobijam ništa.
Ok Cinemax, hajde...

Ja placam 500rsd taj HBO dodatak uz Duo M paket. Kako se logujes na HBO max? Ili to ide samo sa Total paketima mobilne telefonije?

Samo sa mobilnim paketima

To nema veze sa boxom

Opaa,
"Spora internet veza"
To nesto novo 🤦
E da, televizija je negledljiva, neke kockice koje se zaglave, pa se pojavi neki krug, pa opet kockice....
:)

Da li box podrzava 4k, kada na TV-u prebacim na box source pokaze mi gore levo signal 1920x1080 itd itd. Jel to znaci da ne mogu da pustim 4k sa boxa?

Da li box podrzava 4k, kada na TV-u prebacim na box source pokaze mi gore levo signal 1920x1080 itd itd. Jel to znaci da ne mogu da pustim 4k sa boxa?
Može. Potrebno je u Settings naći Prikaz i tamo imaš od 4K2K60Hz pa naniže. Za naš PAL standard potrebno je izabrati osvežavanje 50Hz bez obzira na rezoluciju. Takođe, ako prebacuješ na 50Hz sa neke druge vrednosti, vrv je potrebno restartovati sistem (box) da bi se postavka “primila” kako treba.
Što se tiče rezolucije, ja držim na FHD 1080p jer su svi kanali i većina sadržaja u toj rezoluciji, a kada bih držao na UHD 4K, kako je neko ovde primetio, upscaling sa 2K na 4K bi u tom slučaju radio box a ne TV, a mislim da sam TV bolje radi upscaling.
To naravno takođe znači da ako baš želim da gledam native 4K sadržaj, morao bih pre toga da prebacim rezoluciju u postavkama prikaza boxa na 4K2K50Hz (tako se tamo to vodi).
Nisam nešto upoređivao kvalitet upscalinga između boxa i TVa ali mi se sviđa kako izgleda kad TV upscaluje.

Tebi ako ne smeta slika sa prikazom 4K2K50Hz, možeš tako i da držiš i da gledaš 4K sadržaj po potrebi bez svičovanja rezolucije boxa.

^ Kod mene ne radi. Vremensku skalu prebaci na "Trenutno" ali kanal ostane onaj na kome je prethodni put korišćen EPG. Nakon restarta aplikacije to je prvi kanal, bez obzira koji kanal je prikazivan u momentu pozivanja EPG-a.
Pozdrav

Kanal na EPG možeš selektuješ pritiskom na redni broj. Ako stisneš 1. prebaciće na prvi kanal na EPG itd. Ne mora strelicama gore dole.

Znam kako da izaberem kanal na EPG-u - nije to problem. Problem je što se EPG ne otvara na kanalu koji se upravo gleda, nego na onom na kom je prethodno zatvoren. Ovo je sada još veći problem nego ranije, jer se kurzorskim tasterima ne dobija pregled prethodnih/narednih emisija.
Pozdrav

Pa kad su box i aplikacija krš, nije baš divno korisničko iskustvo. Razumem čoveka.

Žešće iritantno, stvara mučninu sama pomisao da startujes EPG.
Ne bi bila tolika mučnina kad bi se on pokretao u nekom razumnom vremenu i da se pokrene na trenutnom kanalu. Ovako, em moram da ga pokrenem, em moram da kucam broj kanala koji sam do pre 5+ sekundi gledao, em moram da čekam da osveži informacije. Što je najgore, brzi pregled emisija preko kurzorskih tastera je radio u ranijim verzijama aplikacije.
Pozdrav

imam totalno wierd issue, ovaj tv box kaze no connection i ako je spojen na mrezni kabal, jedino resenje mi je da upalim wifi

Zabode đubre posle nekog vremena neaktivnosti. Pritisneš bilo koje dugme na daljinskom i sačekaš 30-60 sekundi da dođe sebe i proradi. Nisam znao da je ovako očajan box. Ja sve čekam aplikaciju, boxevi mi ni najmanje ne trebaju.

Koja je trenutna verzija aplikacije kod vas. Kod mene i dalje 2.6.5. Pozdrav

I dalje 2.6.5

Nazad
Vrh Dno