e6111
Slavan
- Učlanjen(a)
- 16.10.2006
- Poena
- 465
Nakon aktivacije dodatka putem aplikacije, treba i restart boxa da bi se pojavilo u programskoj semi.Besplatan HBO do 31.1.
Nakon aktivacije dodatka putem aplikacije, treba i restart boxa da bi se pojavilo u programskoj semi.Besplatan HBO do 31.1.
Обзиром како се до сада Јетел показао по питању примене технологије, ја се бојим да активирам тај додатак, јер предосећам да после неће моћи да се искључи и да ће нам га доживотно наплаћивати.Besplatan HBO do 31.1.
kao i za svaki novi kanalNakon aktivacije dodatka putem aplikacije, treba i restart boxa da bi se pojavilo u programskoj semi.
Da, realno 😂😂😂Обзиром како се до сада Јетел показао по питању примене технологије, ја се бојим да активирам тај додатак, јер предосећам да после неће моћи да се искључи и да ће нам га доживотно наплаћивати.
Обзиром како се до сада Јетел показао по питању примене технологије, ја се бојим да активирам тај додатак, јер предосећам да после неће моћи да се искључи и да ће нам га доживотно наплаћивати.
Ja sam na nekom Total paketu, valjda ide free HBO uz njegaJa placam 500rsd taj HBO dodatak uz Duo M paket. Kako se logujes na HBO max? Ili to ide samo sa Total paketima mobilne telefonije?
Može.Ne znam dal je neko pisao, na boxu moze da se instalira Stremio.
svi plus stari go data i go data plusJa sam na nekom Total paketu, valjda ide free HBO uz njega
Može. Potrebno je u Settings naći Prikaz i tamo imaš od 4K2K60Hz pa naniže. Za naš PAL standard potrebno je izabrati osvežavanje 50Hz bez obzira na rezoluciju. Takođe, ako prebacuješ na 50Hz sa neke druge vrednosti, vrv je potrebno restartovati sistem (box) da bi se postavka “primila” kako treba.Da li box podrzava 4k, kada na TV-u prebacim na box source pokaze mi gore levo signal 1920x1080 itd itd. Jel to znaci da ne mogu da pustim 4k sa boxa?
Kada se dva puta pritisne dugme EPG onda ide na "Trenutno gledano".
- Kada pritisnem EPG, ode mi na pocetak liste kanala i na neko vreme u proslosti. Nikad to ne bude ono sto se trenutno gleda.
Ne bi bila tolika mučnina kad bi se on pokretao u nekom razumnom vremenu i da se pokrene na trenutnom kanalu. Ovako, em moram da ga pokrenem, em moram da kucam broj kanala koji sam do pre 5+ sekundi gledao, em moram da čekam da osveži informacije. Što je najgore, brzi pregled emisija preko kurzorskih tastera je radio u ranijim verzijama aplikacije.Žešće iritantno, stvara mučninu sama pomisao da startujes EPG.
Box nije krš, ali aplikacija jestePa kad su box i aplikacija krš, nije baš divno korisničko iskustvo. Razumem čoveka.
Osim brojeva ima li šta pozitivno?2.9.2
Pozdrav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari