LionacBG
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 19.03.2023
- Poena
- 75
Moja oprema
- Monitor
- Dell
- Miš & tastatura
- Logitech
- Laptop
- HP ZBook 6R5MA0B
- Mobilni telefon
- Huawei P40 Pro Plus
- Pametni uređaji
- Utičnice, Prekidaće, Vaga, Sijalice, Pametna lampa, Čistač vazduha, Pametan DEC fiksni telefon, Pametne kamere, Pametan IR senzor, Daljinski upravljač Logitech, Termometar, STB, ...
- Pristup internetu
- Optički internet
@Yettel Srbija Evo da vam javim preko javne poruke, prošlo je godinu dana otkad sam vam ukazao na nemogućnost promene jezika audio komentara na Eurosportu, te da sam prisiljen da slušam domaće navijače Đokovića, u slobodno vreme alapače srpskog Eurosporta koji mi idu na živce i ne mogu na miru da uživam u tenisu dok oni ne zatvaraju usta smarajući s nekim dosadnim statistikama koje bi po njima trebalo da budu “wow” a ustvari je “ućuti i pusti me da gledam na miru tenis dosado božija!”
Znači vrlo prosto, treba samo da omogućite promenu jezika komentara i svima lepo - oni nek se klanjaju Novaku Đokoviću dok bi trebalo da kolko tolko nepristrasno kometarišu mečeve, a ja ću da slušam engleski komentar. (Što je već bar 15 godina dostupno na SBB)
Rekoste tada da je to jedna od stvari koje ćete predložiti tamo kome treba, i evo prođe godina, dođe novi AusOpen, ista meta isto odstojanje.
Pa čisto da vas obavestim da ako se to ne reši dok mi ne istekne ugovor, ja odoh kod nekog ko ima tu opciju. Znači imate još nekih godinu dana, što čisto sumnjam da će se išta promeniti po tom pitanju kao i u prethodnih 12 meseci, ali eto da ne bude nisam ni rekao.
Dao sam vam šansu, još uvek je imate ali stvari ne izgledaju baš najbolje što se tiče poboljšanja vaše usluge na minimum potreban da bih je zadržao i nakon isteka ugovora.
O drugim problemima neću ni da pričam, kad ni ovu sitnicu niste u stanju, a što ne zahteva apsolutno nikakve kule u gradove već samo da omogućite opciju koja već postoji, a koja ne znam iz kog razloga nije već omogućena u vašem softveru. Valjda znate da u Beogradu ima i dosta stranaca koji bi po difoltu pratili strani komentar a što im vi ne dozvoljavate. Ili imate dovoljno mušterija, ne trebaju vam stranci? 🙄
Uglavnom to vam je to, baciću još jednu godinu tenisa na nerviranje zbog smarača ali to će biti poslednja.
Pozdrav!
Ihaaa... Šta smo sve tražili i šta su nam sve obećavali u protekle dve godine... pa (skoro) pa ništa ne dobismo... tek u nekoj minimalnoj-zadovoljavajučoj formi.
Rezime (šta je sve i kada ovde traženo i obećavano):
Bolji, brži i stabilniji rad servera i box aplikacije još novembra-decembra 2021., EPG, radio kanale, razne nove TV kanale i video klub još u februaru 2022., listu brzih kanala i favorit listu odabranih kanala od proleća 2022., mobilnu aplikaciju (android, iOS) i TV aplikacije (LG, Samsung, Android, SONY) isto od proleća 2022., bagove sa daljincem od leta 2022. i podsetnik za gledanje željenih emisija u EPG-u isto od leta 2022., da se sa Search pretražuju i sami TV kanali (emisije-filmovi-utakmice unutar aplikacije po kanalima) a ne samo YouTube kao i da ne pretražujemo samo po nazivima več i po glumcima, rediteljima, scenaristi,... - od jeseni 2022., da se mogu blokirati-zaključati i pojedinačni kanali (recimo Pink) a ne samo celokupan sadržaj u odnosu na uzrast kao i da se poveca broj HD kanala - traženo i obaćavano da će moći još od jeseni 2022., da se omogući odabir jezika na Euro Sportu kao i odabir titlova na raznim kanalima (na Discavery-u, na Animal Planet-u, BBC Earth-u, National Geographic-u,... kao i na raznim filmskim kanalima) od zime 2023., da se omogući snimanje svake epizode neke serije automatski dok to ne deaktiviramo - isto od zime 2023., info kanal sa raznim informacijama kao i da se uvede lista brzih kanala i u mobilnoj aplikaciji kako bi se lako i brzo u njoj menjali kanali kao i Mute ikonica za brzo i lako utišavanje - na proleće 2023., da tastature na Air-Mouse-u funkcionišu i u samoj aplikaciji (Search) a ne samo kada si na YT ili Play prodavnici - isto na proleće 2023., da se poveča i/ili pojednostavi maksimalan broj uređaja na kojima možemo gledati Hipernet TV u zavisnosti od broja boxova koliko smo uzeli - od leta 2023., da se ubrza EPG a premotavanje učini stabilnijim kao i da mogu brzo i lako da se prebacujem na zadnjih 6 gledanih kanala dužim pritiskom na Last taster - isto od letos 2023., da se uvede kategorizacija i tematika u EPG radi bolje preglednosti i lakše pretrage - od jeseni 2023., da se Meni dopuni kategorijama "Serije Dana", "Politika i Zabava", "Reprezentacije", "Krimi", "Ratni", "Vestern", "Avanture",... - od jeseni 2023. kao i da se ispravi bag kada pretražujemo utakmice isto sad od jeseni 2023., da se uz donju ivicu ekrana u crnom pravougaoniku (gde prikazuje šta je trenutno na tom kanalu iz brze liste - naziv filma-utakmice-emisije sa kraćim opisom) u jednom delu crnog pravougaonika pored sličice kanala doda krupni slovima ispisan naziv tog kanala pa da lako znamo koji je to tačno kanal - od jesenas 2023.,... manje-više sam sve pokrio što je ovde traženo.
E sad sam zaključi šta je od svega toga gore nabrojanog do danas (maltene smo februar 2024) omogućeno i realizovano, koliko toga je teško ili lako za realizaciju, koje su stvari manje a koje više bitne (važnije) za korisnike i uopšte za normalno korišćenje kao i koliko smo dugo čekali na neke stvari koje su realizovali (recimo na EPG, brzu listu kanala, nove kanale ili na mobilne ili TV aplikacije i sl.).
Poslednja izmena: