Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Sezona je GO pa je red da se nabavi i neki vodootporan digitalac.
Jel ima neko iskustva sa takvima?
Nesto sam gledao neke Olympuse ali mi ono njihovo 33 feet ne uliva poverenje.....
Jup... tu je ceo problem. Nema svetla nema ni boja. Crvena nestane odmah po zaronu i za one koji nisu probali da napomenem - nije samo do aparata, boje se ne vide ni golim okom bez neke lampe.
Blicevi za podvodno kućište su oko 700-1000 EUR i uglavnom idu 2. Mnogo bre skup sport i nema primenu ako se neko time ne bavi profesionalno. Ne samo zbog cene već i zbog gabarita te opreme. Nikada nisam video nekoga da takvu opremu nosi sa sobom kao turista. Sa 20 kila po osobi dozvoljenog prtljaga u avionu, ne znam kako bi neko uspeo da spakuje ronilačku opremu, foto opremu i stvari a da ga ne oderu za kilažu.
Voleo bi i ja da ponesem svoj 40D ili još bolje neki FF aparat pod vodu sa nekim dobrim objektivom i par bliceva ali se to nikada neće desiti. Ovo što koristim je sasvim zadovoljavajuće pod vodom i sasvim pristojno kada se izvadi iz kućišta za standardne turističke fotografije.