Ma to Blizzard namestio streamerima.gledam kod wudija na strimu, koje bolesti ljudi rade, dupli starless skies, dupli shako, lik sanctified shroud dobio +2 passives.... koji rng fest
Kako je krenulo nebi me cudilo i pay to win da ubace iteme.Sta mislite koliko ce biti ekspanzija, hoce li da muzu ovo kao WoW ?
Ja mislim pored ove dve jos jedno 5-6 sigurno, znaci jos 10 godina
Ja koji ne igram D4 pa mogu da kazem da su taj scenario vec napravili sa Spirit Born Klasom kad je izasla prakticno je imala 200-500 X (ofrlje cifra) veci multiplier na svemu od svih ostalih klasa zajedno do te mere da su i najgori moguci Builds ******ski sastavljeni bili ispred ostatka.Kako je krenulo nebi me cudilo i pay to win da ubace iteme.
Kao i ti igram ga od 98 na pc-u, trenutno na konzoli, moj najomiljniji serijal, i uzimam expanzije kad se pojave, sviđa mi se D4 i ne žalim da platim šta god, još kao mlađi sam sanjao o nekoj online verziji diabla gde bih lutao po mapi gde poželim i uz to sretao druge igrače, igrao zajedno sa njima i čatovao, i dalje mi je san da u D4 uvedu neke raidove kao u WOW-u i malo aktivniji sadržaj što se tiče gildova, auction house-a...u suštini voleo bih da je D4 kao wow, iskreno, ono što naplaćuju u immortalu i svim ostalim delovima diabla mislim da je najvrednije ono što naplate u D2R, po meni najbolji deo Diabla...posle D1 😀, stara ljubav zaborava nema€25 za DLC za Diablo II Resurrected? Zar nije to previše? U Diablu 3 je Necromancer koštao €15 a praktično je u to vreme besplatno postao dostupan sav content za planiranu drugu ekspanziju. A ovde se dobija nova klasa, quality of life izmene i još neke sitnice.
Diablo IV će tek da muzu. Igram od '98 Diablo i jedan mi je od omiljenih serijala, ali nisam kupio prvu ekspanziju za Diablo IV jer sam se totalno smorio. Igra me uopšte ne vuče da igram kao prva tri dela. Čak me je i trojka koja je bila najslabiji deo više vukla da igram nekako.
Jel postoji neka varijanta da se uzme ova nova ekspanzija Lord f Hatred za manje para nego što je u Bnet store?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari