Šta je novo?

Diablo IV

Sta mislite koliko ce biti ekspanzija, hoce li da muzu ovo kao WoW ?
Ja mislim pored ove dve jos jedno 5-6 sigurno, znaci jos 10 godina

40 eur dobijas obe expanzije

mislim da je jako mali procenat ljudi koji igraju D4 i nemaju prvu ekspanziju

Ja na xboxu nisam imao jer je pukla turska i pre par meseci uzmem komlplet na steamu. A sad gledam 40 eur, a za komplet platio 34eur 🙄

Uzeo sam ovu novu ekspanziju. Naravno 40$ preko US stora posto je preko EU naravno 40€

chile 38-39$ standard tj 33e

gledam kod wudija na strimu, koje bolesti ljudi rade, dupli starless skies, dupli shako, lik sanctified shroud dobio +2 passives.... koji rng fest

Vredi li pala da se uzme?

gledam kod wudija na strimu, koje bolesti ljudi rade, dupli starless skies, dupli shako, lik sanctified shroud dobio +2 passives.... koji rng fest
Ma to Blizzard namestio streamerima.
Ja sad da sednem ne bi dobio Shako bar 2 meseca ili ne pre 200 sata igranja 😂 i od toga bar 185 sati samo da sam u endgame gde Shako moze da padne.

nije on dobio. ljudi mu salju screenshots...

Pa pošto na mnogooooo mesta u endgame-u može da padnu ti mythical uniques nije više to tolko rare.

Da je recimo retko kao Tyriels Might na D2 znaš kad bi neko napočeku dobio, još da šalje streameru.

RNG u D2 je drastično brutalniji od onog što su oni "implementirali" u D4.

Heh, citam ovde poruke i smejem se u sebi na one D4 bad memes.
Ja licno ne mogu da se nateram da opet instaliram D4, D2 i PoE su mi dovoljni, ali je kristalno jasno ko od svih igraca uzima najvecu lovu i ocigledno je da to nije GGG.

Iskreno meni je D1 jedini pravi Diablo (verovatno sto sam ga kupio 98. I igrao kao nenormalan, sigurno preko 500 sati). D2 je odlican, ali nije tako teskoban i mracan kao prvi, ali opet odlican. D3 meeehhhh, samo zbog pricice sam ga odigrao, D4 isto tako. Ipak, zbog ljubavi prema serijalu cu kupiti i ovu i prethodnu ekspanziju.

Sta mislite koliko ce biti ekspanzija, hoce li da muzu ovo kao WoW ?
Ja mislim pored ove dve jos jedno 5-6 sigurno, znaci jos 10 godina
Kako je krenulo nebi me cudilo i pay to win da ubace iteme.

Kako je krenulo nebi me cudilo i pay to win da ubace iteme.
Ja koji ne igram D4 pa mogu da kazem da su taj scenario vec napravili sa Spirit Born Klasom kad je izasla prakticno je imala 200-500 X (ofrlje cifra) veci multiplier na svemu od svih ostalih klasa zajedno do te mere da su i najgori moguci Builds ******ski sastavljeni bili ispred ostatka.

Cela ta Ekspanzija je bila Meme za Pay2win u Rpg komunama i sire bas zato sto je bila Dlc only klasa a base Igraci dobili K.

Tako da Itemi pojedinacno Vs cela Klasa, mislim da su vec presli tu granicu.

Mene cudi da su se odma posle tih svinjarija izvukli i Zadrzali igrace jos dobili na broju, mislio sam da ce se ugase.

I posle se ljudi zale na Dizbalans u Poe2 /Poe i GGG. Zlato za Billz.

šteta što PTR ne može na konzoli, baš bi mi lego

gywxe2jiaehg1.png

data mined, second new class Warlock

ekstra malo za promenu, ajde kad će april

Nadam se da cemo dobiti vise informacija o novoj klasi i ekspanziji 11.02. za kada je zakazan Diablo 30th Anniversary Spotlight

Warlock izlazi za Diablo II Resurrected, Diablo Immortal i Diablo IV, Lord of Hatred.

25 za DLC za Diablo II Resurrected? Zar nije to previše? U Diablu 3 je Necromancer koštao 15 a praktično je u to vreme besplatno postao dostupan sav content za planiranu drugu ekspanziju. A ovde se dobija nova klasa, quality of life izmene i još neke sitnice.
Diablo IV će tek da muzu. Igram od '98 Diablo i jedan mi je od omiljenih serijala, ali nisam kupio prvu ekspanziju za Diablo IV jer sam se totalno smorio. Igra me uopšte ne vuče da igram kao prva tri dela. Čak me je i trojka koja je bila najslabiji deo više vukla da igram nekako.

Necro DLC za D3 je bio samo klasa i kad se preračuna inflacija ot je skoro 20$ danas.
Onaj sadržaj iz ekspanzija koji su izbacili je bio baš mizeran što se tiče novih delova mape. Mada nisam nešto puno igrao Reaper of Souls i posle sezone.

Ja žalim što sam kupio VoH DLC i još uzeo najskuplji a nisam ni igrao, gledam sad šta ubacili u novu DLC i izgleda mi zanimljivije, trebalo je da ili kupim osnovnu verziju VoH ili da sačekam do sada.
Vidim da će biti i neki crafting sa Horadic Cube (na 9:28 pričaju i malo pokazuju):

25 za DLC za Diablo II Resurrected? Zar nije to previše? U Diablu 3 je Necromancer koštao 15 a praktično je u to vreme besplatno postao dostupan sav content za planiranu drugu ekspanziju. A ovde se dobija nova klasa, quality of life izmene i još neke sitnice.
Diablo IV će tek da muzu. Igram od '98 Diablo i jedan mi je od omiljenih serijala, ali nisam kupio prvu ekspanziju za Diablo IV jer sam se totalno smorio. Igra me uopšte ne vuče da igram kao prva tri dela. Čak me je i trojka koja je bila najslabiji deo više vukla da igram nekako.
Kao i ti igram ga od 98 na pc-u, trenutno na konzoli, moj najomiljniji serijal, i uzimam expanzije kad se pojave, sviđa mi se D4 i ne žalim da platim šta god, još kao mlađi sam sanjao o nekoj online verziji diabla gde bih lutao po mapi gde poželim i uz to sretao druge igrače, igrao zajedno sa njima i čatovao, i dalje mi je san da u D4 uvedu neke raidove kao u WOW-u i malo aktivniji sadržaj što se tiče gildova, auction house-a...u suštini voleo bih da je D4 kao wow, iskreno, ono što naplaćuju u immortalu i svim ostalim delovima diabla mislim da je najvrednije ono što naplate u D2R, po meni najbolji deo Diabla...posle D1 😀, stara ljubav zaborava nema

Jel postoji neka varijanta da se uzme ova nova ekspanzija Lord f Hatred za manje para nego što je u Bnet store?

A koliko ja vidim da na steamu ovo je sve zajedno u jednom paketu ili?

Nazad
Vrh Dno