old_bookmaker
Darth Vader's accountant
- Učlanjen(a)
- 19.08.2015
- Poena
- 235
Svako ima pravo na svoje mišljenje i kritiku ali makar je obrazloži. Ovako kako si napisao je to obično trolovanje.
pritom je u klanu i stalno je ingame 😅Svako ima pravo na svoje mišljenje i kritiku ali makar je obrazloži. Ovako kako si napisao je to obično trolovanje.
Ja u klan nisam nikada usao a osobi kojoj sam prodao nalog isto nije u klanu. Tako da koga ti tamo vidis i mislis da sam to ja budi ubedjen da to nisam ja.pritom je u klanu i stalno je ingame 😅
bolje u startu odustani od bilo kakvog povezivanja kovača i logike, što pre se tema očisti od takvih imaćemo kvalitetniju diskusiju ovde : )
Zavisi ti koliko daleko od karaktera drzis kursor. Sto je kursor dalje, konj brze ide.Da, može da se upadne u igru ali je neigrivo.
Edit: Jedno pitanje. Gledam na YT kako igračima konji idu skoro non-stop galopom, dok moje kljuse uglavnom ide samo kasom i ponekad galopom ali uz određene pauze (10-15 sekundi između) i taj galop traje vrlo kratko. Možda tako treba ali čini mi se da na tim snimcima koje gledam igrači kreću dosta brže nego ja.
tada pocinje drop najjacih itema (power level 820) sto je i base za najjace uniques i igri. znaci tada tek imas sanse da ih dobijes, male ali neke, na 65 teoretske sanse su 0Sta je to drugacije na lvl 85 od lvl 65? Evo ja sam istrazio sve moguce, skupio renown u 4 oblasti, ostalo jos mozda 10ak side 1 i altari. Sta se to pojavljuje na 85om levelu?
Ovdje se treba grindati do besvijesti… i nije za ljude koji imaju zivot, posao, drustveni zivot i djecu.
U wowu mi je bilo zanimljivo kad se skupi nas 10 pa pravimo raid i lagano ganjamo iteme.
Meni od svih onih itema na maxroll za barbariana, bacilo neki dan rukavice gohr. Pored njih imam 3 boljih po svemu. Ne kuzim, ako je item BIS, “ne bi smjelo” biti boljih.
Nesto mi fali u diablu, mozda da se nas 3-4 skupi i ganjamo pvp ili sta vec.🤣
Kad dodje sezona, svi krenu igrati, moras ispocetka sve ganjati. To mi je suludo stvarno. Jedino ko zivi od ovoga pa da ganja stream i zaradjuje lovu, u suprotnom je blentav.
I da napomenem, nisam igrao nijedan Diablo prije ovoga. Mozda je do mene.
Mi smo bas zbog tog uvijek igrali na wotlk. Ko ce ganjati opremu stalno.😎tada pocinje drop najjacih itema (power level 820) sto je i base za najjace uniques i igri. znaci tada tek imas sanse da ih dobijes, male ali neke, na 65 teoretske sanse su 0
svaki diablo i njegov clone je grind igra, sad nije bas za nolife, igra je service based, znaci nece umreti za godinu dana, ja imam posao, vozim bajs, trcim, imam social life pa eto stignem i da odigram malo
zar u wowu nemas povecanje level cap? pa ono ako neces da igras novu ekspanziju svi iz 10 party imaju mnogo jace iteme i eto nemas vise raid party?
sezone su deo ovog tipa igara, mehanika, da ne bi bilo eto presao sam sve i sta cu sada?
eto asmongold hoce tier 5 sa novim jakim itemima, i sta kada ih sve dobije? onda ce da place za tier 6?
mi jos ni ne znamo sta ce doneti seasons, a vec ono igra je done...
Ima li poente raditi bilo šta drugo osim Helltide?
Ja probao malo po onom uputstvu sa yt klipa što je neko postavio i dobih 8 legendary item-a za manje od sat vremena. Probao ponovo posle sat vremena i ponovo dobio novih osam. Pri tom jako brzo popunim obolse pa i od prodavca dobijem 2-3 legendary itema.
Mislim, jel oni u blizardu znaju za ovo?
Nema šanse da ovo neće nerfovati, 90% dungeons-a nisam pipnuo, samo gledam tajmer na onom sajtu i čekam sledeći talas.
trebao si pitati u igri, na clan chatIma li ko sad za wt4 da odradimo capstone
Helltides za iteme i za onaj jedan redak crafting materijal, mislim da se zove Forgoten Souls.
Nightmare Dungeons za levelovanje Glyph-ova, koji su vrlo vrlo bitni.
Pisao sam, ali niko nije odgovorio.🤣helltide sa mystery chest je dobro za start da popunis slotove sa nekim gearom i dobijes potrebne aspecte za inprints, posle vijas prave stats koji ti trebaju i levelujes glyphs u nightmnare dungeons
trebao si pitati u igri, na clan chat
ja sad izasao, idem da spavam, radi se ujutro
- Compare to Diablo 2, some of the rarest and most powerful items were high runes like Ber. They were extremely exciting to drop and a huge celebration. It dropped every 100-200 hours of game play on average. That is 10,000-20,000 more often than the rare uniques in Diablo 4. In other words, it would be faster to farm 5,000 Ber runes than a Shako or Grandfather in Diablo 4
Ja u klan nisam nikada usao a osobi kojoj sam prodao nalog isto nije u klanu. Tako da koga ti tamo vidis i mislis da sam to ja budi ubedjen da to nisam ja.Pogledajte prilog 394423
Evo ti i dokaz jer me je @sermakarije bio pozvao ali sam odbio poziv.
@KovacTibor bro za ovoga je samo ignore lek.To nije moj nalog i nikada nije ni bio a na forumu postoji drugi clan koji ima samo Kovac u nazivu.
A nisam ni mentalno zaostao da prodajem jedan nalog pa pravim novi pa ulazim inkognito u klan. A sto se tice rasprave na discordu opet cu ponoviti i ima dokazi na forumu jos mnogo pre nego sto je onaj balvan rob objavio svoj video da sam pisao da imam dilemu da li da igram druida ili barba ww. A ti prevrti starije postove pa ces se uveriti.
mi smo probali sinoc uber lilith diskonektovala nas jePopije disconnect u fajtu sa Lilith drugi stage
Pakao
Bem ti online igre 😂🤬
...a što se tiče poredjenja farmanja runa u d2 i farmanja onih 6 unique zverki u d4 : )
* Compare to Diablo 2, some of the rarest and most powerful items were high runes like Ber. They were extremely exciting to drop and a huge celebration. It dropped every 100-200 hours of game play on average. That is 10,000-20,000 more often than the rare uniques in Diablo 4. In other words, it would be faster to farm 5,000 Ber runes than a Shako or Grandfather in Diablo 4
Mozemozemo sutra, ako ne zuris![]()
@KovacTibor bro za ovoga je samo ignore lek.
Šta mu se pravdaš?
Mislim da je dosta ljudi sa foruma stuklo xyz sati u D4 za kratak vremenski period, pa je i to doprinelo zasićenju.
Ja igram nekim svojim tempom (iznuđeno jer da imam vremena verovatno bih i ja nolajfovao) i simpa mi je igra, mada verujem da dosadi kada se postane baš OP...
Sad sam sad 50lvl, i ono pomalo čistim Hawezar koliko mi treba da overim Lilith altare, i usput odradim koji main quest...
Drop je ******, pa ću i ja morati pogledati onaj video da vidim šta da vijam za bolji drop...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari