Šta je novo?

Diablo IV

Odgledao sam sada ovaj video i sve mi je jasno. Znaci da je dobiti neki od ovih itema kao sedmica na lotou.

U medjuvremenu je dataminovan i drop rate. 800,000 puta (evo i slovima, 800 hiljada puta) su ovih 6 unique itema redji od bilo kog drugog unique itema koji pada na WT3, i 400,000 puta redji od bilo kog preostalog unique itema koji ispada na WT4 : )

Nemoj da vam kačim šanse za Ber, Jah rune u D2 ili nedaj bože Zod. 😁
Ili neke 15% ED armore, još ako treba da bude Ethereal sa velikim Defense.

Ovo gore je ništa hiljadu runova nekih tamnica i eto. ;)

Razmaženi Diablo 3 igrači, fazon je što ovo je prvi set Unique itema, za jedno 2-3 sezone biće veće šanse za ove a manje za neke nove Unique iteme.
A realno ako je BIS slot item i treba da ima mali drop rate, samo da ima zagarantovanije statse.

Ima neko sad za po sata da bi igrao, juče sam prvi put ozbiljnije igrao party u d4 i dosta mi bolje + brže xp ide samo što ne znam šta se dešava na ekranu kad svi krenu da polivaju :) Može da me doda na bnet ko nije...nalog ko i ovde
Sinoć smo igral zajedno. :D Ti si pozvao u party i igralo je nas 4. Nemam pojma ko je birao šta da se igra ali bilo je zanimljivo. Dva strongholda sam već imo rešena ali sam ih igrao sa vama ponovo. I neku tamnicu smo odradili, čini mi se.

Problem je što nemamo komunikaciju. Ja na SP5 ne znam ni kako bih napisao bilo kakvu poruku. :ROFLMAO:

Zanimljivo jeste ali bez komunikacije gde da se ide je katastrofa. Morao sam stalno da gledam gde ste na mapi i da vas jurim.

Ja sam to hteo da pitam, da li koristite voice chat?
Discord ili onaj ugradjen u igru?

Ja igram uglavnom sa Amerima, ekipa još iz D2R, i svi smo na voice chatu preko Dualsense.

Sinoć smo igral zajedno. :D Ti si pozvao u party i igralo je nas 4. Nemam pojma ko je birao šta da se igra ali bilo je zanimljivo. Dva strongholda sam već imo rešena ali sam ih igrao sa vama ponovo. I neku tamnicu smo odradili, čini mi se.

Problem je što nemamo komunikaciju. Ja na SP5 ne znam ni kako bih napisao bilo kakvu poruku. :ROFLMAO:

Zanimljivo jeste ali bez komunikacije gde da se ide je katastrofa. Morao sam stalno da gledam gde ste na mapi i da vas jurim.
JA ne znam ko su momci, zvali me tako iz nevezuse i super smo se zabavili! Lepo bilo tepati u tandemu bas :)

Btw, probao sam sad na 63lvl onog Eliota i jedva nu do pola skinem helth. Bice bolje za koji dan!

Pa upalis voice u party u social. I pricas na dzojstik, ako nemas slusalice.
Nisam to znao, sledeći put će biti uključen.

Inače, necro i nije toliko loš. 62-63 lvl sam i za sada nema vecih problema, sem sa onim “vampirom” o kome sav već dva puta pisao. Njega ne mogu još da “rešim”. :oops:

JA ne znam ko su momci, zvali me tako iz nevezuse i super smo se zabavili! Lepo bilo tepati u tandemu bas :)

Btw, probao sam sad na 63lvl onog Eliota i jedva nu do pola skinem helth. Bice bolje za koji dan!
Ajmo ga sutra pokusati. I ja sam 63, fali nam jos 1 da prodje lagano.

Juče sam završio D4 main story, sad ide endgame content. Prvo da završim The Cathedral of Light dungeon da bih prebacio igru na WT3, pa onda prelazim na čišćenje nakupljenih side questova, WotD dungeon-a i ostale grind aktivnosti. Igru sam završio na lvl 51 sa necro-om, od početka sam išao na blood build i do kraja nisam menjao skill-ove za neke od bone ili darkness. Još vodim blood Golem-a sa sobom kao mamac za mobove, a i health bar mu baš dobro drži, pa dobro služi za tu svrhu. Kasnije kad se još izlevelujem i budem dovoljno jak i za nightmare dungeon-e, poslaću ga u zasluženu penziju. 😄

Evo za pocetnike, Krip je lepo objasnio Helltide i kako biti efikasan:

Auh hvala za klip, odradih par puta ovo i dobio nekoliko odlicnih itema, sad mi se vratila konacno zelja da igram kad mogu da ubijem i ja ponesto :D Salu na stranu sad barb sa HOTA lepo picim kroz wt3

Salu na stranu sad barb sa HOTA lepo picim kroz wt3
Isto, iznenadio sam se koliko je HOTA zapravo efikasan u odnosu na ww, glavni problem sa ww su mi bili jaki mobovi i bosevi dok je za mase neprijatelja bio dobar. Ali HOTA je dobar i za mase i za pojedinacne mobove. Za sada se ne cimam mnogo na wt3, lvl 55.

Svuda je isto, svi kukaju! Bas nasli u nedelju mrtvu da zviznu :D

@vojo77 imam danas svasta nesto u planu, ako se uskladimo kasnije/predvece eventualno

Prilozi

• D4 License Problem.jpg
    D4 License Problem.jpg
    47.1 KB · Pregleda: 48
ako vam treba pomoc za capstone, javite

imali su DDoS napad, izgleda reseno, samo sto sada svi zele da udju odjednom :)

Untitled.png

Da, može da se upadne u igru ali je neigrivo.

Edit: Jedno pitanje. Gledam na YT kako igračima konji idu skoro non-stop galopom, dok moje kljuse uglavnom ide samo kasom i ponekad galopom ali uz određene pauze (10-15 sekundi između) i taj galop traje vrlo kratko. Možda tako treba ali čini mi se da na tim snimcima koje gledam igrači kreću dosta brže nego ja.

Poslednja izmena:
Svuda je isto, svi kukaju! Bas nasli u nedelju mrtvu da zviznu :D

@vojo77 imam danas svasta nesto u planu, ako se uskladimo kasnije/predvece eventualno
I kad uđeš na server, prebace te u infinity queue loop za definitivan ulazak karakterom u igru.
Neozbiljno baš.
I to sad kad imam (imao sam) sat, sat i po da opikam...

Radi igra sada. Da li igra neko da pikamo malo zajedno?

Hvala za info. Ja sam danas rešio da overim sve "Altars of Lilith". Štampao sam mapu, uzeo marker, pa krećem redom. Mislim da mi pola nedostaje. :)

Ma razbija kako radi, evo sve gledam da nije skrivena kamera...našli da me j* u najgore vreme

Prilozi

• 20230625_123832.jpg
    20230625_123832.jpg
    393.1 KB · Pregleda: 35
Nazad
Vrh Dno