Šta je novo?

Diablo IV

Jel ima share mount kroz acc da bi mogli imati i na drugom characteru?

Juče mi ispadne legendary prstena sa ovom moći:
The Ossified Essence Key Passive also increases the Critical Strike Damage of your Bone Skills by +1.0% per Essence above 50.0, up to +[35 - 50]%.

The Ossified Essence skill ima ove benefite:
Your Bone Skills deal 1% [x] increased damage for each point of Essence you have above 50 upon cast.

Ako dobro kontam nakon korišćenja ovog prstena benefit The Ossified Essence skilla bi glasio:
Your Bone Skills deal 1% [x] increased damage for each point of Essence you have above 50 upon cast, also increases the Critical Strike Damage of your Bone Skills by +1.0% per Essence above 50.0, up to +[35 - 50]%.

Iako načelno kontam šta ova dopuna benefita skilla treba da mi donese, probao sam u praksi u char profilu da skontam da li se negde vidi u statistici ovaj benefit i nisam skontao gde se odražava i šta tačno dobijam, jer mi je i sa tim prstenom i bez njega Critical Strike DMG 95%.

Nije na početku igre. Kad se odrade svi questovi onda ide grind jer nema šta drugo da se radi. Ovaj diablo nisam igrao ali prethodna tri jesam i u svakom se svelo na kraju na isto.
Ispustio sam deo kad je D4 trebalo da bude bilo šta drugo.
Od početka se zna koja je svrha i kako će funkcionisati igra.
To je kao da uzmeš Division 2 ili Destiny 2 i čudiš se kako ima suviše grinda....
A to je suština looter igara.
Bolji loot, build crafting....
***, svako treba da se informiše u vezi neke igre koja ga zanima i proceni da li da uzima odmah ili da čeka debeli popust.

^ ja nisam ni očekivao da neće biti bez grindanja. Zato nisam ni uzeo posto nemam toliko vremena.

Ljudi identican je koncept koliko vidim kao u WoW. Plan je da ostavis pola svog zivota na jurnjavu za itemima, mada ovde mi deluje da je blaza varijanta.

Meni je neki cilj da dodjem do 100-ke sa bar jednim karakterom.Ne pada mi napamet da jurim savrsene brojke za ono sto mi treba.Sta mi padne do lvl 100...palo je.

Ja sam se smorio lagano al sigurno...58lvl. Danas mi igra zabola prvi put i to dva puta (prvi put od kada igram)...samo stane slika i ćao, moram close window...klima radi, hladno u kući, ne verujem da je pregrevanje bilo kakvo u pitanju.

Ima li ko za d4 na ps5 ili ako ima neki nas klan za tamnice. 61 sam lvl

ima klan, search Bench

Ima li ko za d4 na ps5 ili ako ima neki nas klan za tamnice. 61 sam lvl
Možeš igrati cross platform, tj. i sa našima koji igraju na PC ili Xbox, nisi ograničen samo na PS.
Samo moraš uključiti tu opciju u settings.

Edit: inače mene mrzim da kucam dzojpedom na wishper poruke. ***. Tu sam prarim vas, ima forumaša sa brutalnim karakterima.

tu sam negde lvl 60, očistio sam stronholde i našao lilit oltare, 5/6 fale mi samo oni renown sa po 4 paragona za svaku regiju.
odradim po koju tamnicu za drvo šapata ali koju nisam do tada čistio za aspekt pa malo nightmare za glyph i tako.....
meni je zanimljivo....

baš me zanima da li je neko već odradio sve questove i sve ostalo na 100%.

Ne moras sve da odradis za 100%, radis strongholde, dungeone lilith statuei 10-15 side questovaa za 100% renown.

Jel uspeo neko da dobije Harlequin Crest helm, i kakav roll ?

Da, i ja sam se iznenadio kad mi je za fractured pisalo da je 100% a istalo mi i questova i pola lilith oltara

Možeš igrati cross platform, tj. i sa našima koji igraju na PC ili Xbox, nisi ograničen samo na PS.
Samo moraš uključiti tu opciju u settings.

Edit: inače mene mrzim da kucam dzojpedom na wishper poruke. *********. Tu sam prarim vas, ima forumaša sa brutalnim karakterima.
Znam, upaljeno mi je. Sinoc pokusao za world tier IV u dvoje, sve lagano, do Eliasa. Dodjemo do pola HP i pobije nas.😂

Ima neko sad za po sata da bi igrao, juče sam prvi put ozbiljnije igrao party u d4 i dosta mi bolje + brže xp ide samo što ne znam šta se dešava na ekranu kad svi krenu da polivaju :) Može da me doda na bnet ko nije...nalog ko i ovde

ja koliko znam pala su dva dosad na nekih 500 milion sati

Odgledao sam sada ovaj video i sve mi je jasno. Znaci da je dobiti neki od ovih itema kao sedmica na lotou.

Sto se tice igranja u grupi, i ja sam po prvi put sinoc igrao sa nekim (Oki i ja obrnuli par run-ova NM dungeon lvl 33-34).
Cini mi se da sam uradio manje vise sve sto mi je bilo zanimljivo da igram solo (komplet Renown, sve Lilit statue, Strongholde itd..), sad dolazi deo gde je lepse sa nekim igrati, kao i u D3.

Pretpostavljam da je nezgodno da tek tako pravimo grupe, jer ima ljudi koji bez problema ciste 40-50 levele, i onih kojima je i lvl 20 dosta. Ne mozemo bas da se uparujemo random, slabiji char-ovi ce umirati non stop na vecim tezinama.

Ne znam da li je u okviru klana moguce napraviti posebne kanale ili party-je za NM dungeone, na primer ovako :
1-25
25-40
40-50
50-60
itd..
Tako bi mnogo lakse i brze mogli da pravimo grupe

Ili ako imate neki drugi predlog.

Poslednja izmena:
Ja trenutno mogu solo nightmare 13, pokusacu danas 15 i vise. U duo 20 lagano pada. Znaci vrijeme je za ancestral.

@Proday dodacu te ja pa kad se utrefimo online mozemo zajedno. Ja uglavnom imam jos 2 regije za paragon poene i onda dungeons. Koji ti je psn nalog, dodacu te i tamo.

Ako ima jos neko neka pise. Ja sam pretezno navece, poslije posla i kad bebac zaspe. 😂

Poslednja izmena:
Ne moras sve da odradis za 100%, radis strongholde, dungeone lilith statuei 10-15 side questovaa za 100% renown.
znam da ne mora sve za 100% renown,
ali zanima mi da li neko odradio renown + sve ostalo, kao završio i sve side questve i sve tamnice?
game completion 100% :)

Pustio sam i ja zahtev za klan (fartazar nick, glavnibaja tag ako treba)…

Nego da li se nekom desilo da mu je butcher pobegao? Sinoc igram, ja lvl 79, butcher 82, kad na pola hp-a se okrenuo i pobegao… stajali smo na otvorenom, nije da sam ga bagovao na vratima ili slicno…

Mislim ako ga ne ubijes u odredjenom roku da pobjegne. Kao i onaj goblin sa vrecom novca.
znam da ne mora sve za 100% renown,
ali zanima mi da li neko odradio renown + sve ostalo, kao završio i sve side questve i sve tamnice?
game completion 100% :)
Ma nema potrebe za tim, jer idu sezone. Mijenjas likove, itd. Jedino kad dosadi sezona, onda ganjati platinu.

Ja se sad primio malo na pvp, 76 lvl hota barb na wt4 tamanim lvl 87-88-89 sve redom u fields of hatred, čak sam i onaj wanted status 5 minuta izdržao i sačuvao 150k seeds of hatred : ) naravno, 90+ lvl meni seče uši, ali to i ima smisla.
Za NM dungeone i ja bih se pridružio večeras u bench party, solo sam čistio 46-47 juče, verujem da bih u party mogao 50ish.

Nazad
Vrh Dno