Mislim da je shared u okviru realma, mada jos nisam probao HC, pa ne mogu biti siguranJel ima share mount kroz acc da bi mogli imati i na drugom characteru?
ima gde i da mu staneUpravo ispade iz Butcher-a.
Pogledajte prilog 394195
Ispustio sam deo kad je D4 trebalo da bude bilo šta drugo.Nije na početku igre. Kad se odrade svi questovi onda ide grind jer nema šta drugo da se radi. Ovaj diablo nisam igrao ali prethodna tri jesam i u svakom se svelo na kraju na isto.
Možeš igrati cross platform, tj. i sa našima koji igraju na PC ili Xbox, nisi ograničen samo na PS.Ima li ko za d4 na ps5 ili ako ima neki nas klan za tamnice. 61 sam lvl
ja koliko znam pala su dva dosad na nekih 500 milion satiJel uspeo neko da dobije Harlequin Crest helm, i kakav roll ?
Znam, upaljeno mi je. Sinoc pokusao za world tier IV u dvoje, sve lagano, do Eliasa. Dodjemo do pola HP i pobije nas.😂Možeš igrati cross platform, tj. i sa našima koji igraju na PC ili Xbox, nisi ograničen samo na PS.
Samo moraš uključiti tu opciju u settings.
Edit: inače mene mrzim da kucam dzojpedom na wishper poruke. *********. Tu sam prarim vas, ima forumaša sa brutalnim karakterima.
ja koliko znam pala su dva dosad na nekih 500 milion sati
znam da ne mora sve za 100% renown,Ne moras sve da odradis za 100%, radis strongholde, dungeone lilith statuei 10-15 side questovaa za 100% renown.
Ma nema potrebe za tim, jer idu sezone. Mijenjas likove, itd. Jedino kad dosadi sezona, onda ganjati platinu.znam da ne mora sve za 100% renown,
ali zanima mi da li neko odradio renown + sve ostalo, kao završio i sve side questve i sve tamnice?
game completion 100%![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari