Šta je novo?

Diablo IV

bilo bi i vise botova….
mada bio je i ban wave vec :)
 
Šta na mene ili tebe utiče koliko ima botova?! Znam ljude koji su po par stotina eura dobijali za prstenje, oružje i sl, nije naivno. Još uvek mi stoji 0.50e na battlenet nalogu od prodaje kojekakvih sitnica :)
 
@Proday Hvala bogu da nema tog kancera u novom Diablu. Igre ne trebaju da bude sredstvo za zaradu već isključivo za zabavu.
 
Tu je neko oprao tonu kesa pa onda ugasio aukciju. :D
 
Kupio i ja, pre svega za steam deck :) Prvi put nije radila, pukao mi i battle net. Drugo pokretanje ok
 
Da se upišem i ja, Standard verzija, sinoć skinuo a danas tek ušao. Prvih 20-ak minuta, više nego pozitivan utisak. Mračno, odlično. Videćemo kasnije :)
 
Pozdrav ljudi. Jedno pitanje za veterane, prvi put igram Diablo i hteo sam da promenim kompletno paragon board, da krenem na drugi build. Medjutim izbacuje mi poruku " you cannot refund a node that breaks a connection to another node"... Par njih sam uspeo da rifundujem, ali ostatak ne mogu. Sta da radim? Nemoguce da ne mogu da promenim! Inace na drugoj sam tabli, ili kako vec da je nazovem.
 
paragon ili skill tree?
moras krenuti od nazad, glavni cvorovi zahtevaju da posle njih nema drugog glavnog cvora
 
Pazi, moguce da ja ne znam lepo da ti objasnim. Dakle, ne zelim da promenim node ili legendary node, zelim sve da obrisem sa tog boarda i da izaberem totalno drugi i te paragon poene sto sam vratio iskoristim na drugi.. Zajebao sam se sto sam izabrao Warbringer npr hocu sad Weapons Master. A jes mali roll, ali tek sam 62lvl pa necu da se bunim : } Sve sam sklonio i glyphove, ali jednostavno mi vise ne da dalje da skidam.
 
na onoj slici koliko vidim nisi sklonio sve.



pretpostavljam da si refund socket?
 
Da li je item power relevantan za procentualne aspekte? ekstraktovao sam ovaj sa 600 item power ali bih sačekao neki 750+ item da ga iskoristim, pa me zanima da li ovakvi procentualni aspekti skaliraju kao oni sa konkretnim brojkama ( npr 235dmg na item power 300 a 500dmg na item power 600 )
 

Prilozi

  • FC88F2D4-BFB3-40F2-AF53-6D615DC69192.jpeg
    FC88F2D4-BFB3-40F2-AF53-6D615DC69192.jpeg
    141.8 KB · Pregleda: 61
koliko znam, ne. uvek je fixno (mislim taj range)

btw evo malo dungeon ekipica iz klana :)

 
Ova igra je droga teška...

Dobrim delom sam očistio tek prvu regiju i tek tek "zagrizao" Act II i Donan quest.

Ne znam kako je neko od kolega (mrzi me da tragam ko prešao igru i uspeo da ostane samo na 41-43lvl)... Svako bar malo detaljnije igranje omogućava ovaj level već u prvom aktu i prvoj regiji.
Malnok side quest mi je baš bio gušt, vrlo težak obzirom da sam zabasao tu kad sam bio 30lvl, a preporuka je minimum 35lvl...
 
Ja resavam polako Site questove, sada sam na 105 od 213 koliko ih ima.
Level 54 i WT3 mi je trenutno prelak, verovatno sto sam nasao high DPS oruzije i offhand.
 
Ja resavam polako Site questove, sada sam na 105 od 213 koliko ih ima.
Level 54 i WT3 mi je trenutno prelak, verovatno sto sam nasao high DPS oruzije i offhand.
Iskreno meni ni WT1 i prvi prelazak nije prelak, nego taman, nema puno sekiracije, ali ume da se zagužva, dakle nema opuštanja...
Balans težine je jedno 1000 puta bolje odrađen nego u D3 koji je bio sramotno lak.

Sviđa mi se što i mimo eventa i boss borbi ima potpuno random borbi koje mogu da budu iznenađujuće izazovne...

P.S. pitanje za kolege nekroe, da li i vi imate utisak da je iron golem potpuno đubre? Ima neki DPS, i onaj vurnerable efekat na slam udarcu, ali nije mi on tu zbog DPS nego da bude tenk i da se nosi sa neprijateljima dok im se ja iz pozadine načestitam mile nove godine, a to blood golem mnogo bolje radi (praktično je neuništiv) i još ima mnogo bolji corps creation drop što je najosnovniji resurs za nekroa, jer bez leševa na bojnom polju si ništica...
 
Varvari, je l nekom dropnuo exploit glyph? stackujem vulnerable dmg na dobrim oružjima a glypha ni na vidiku : )
 
Ček jel Glyph treba da dropa ili ga već imaš sa strane u paragon prozoru i samo treba da ga socketuješ u open socket na boardu?

Izvinjavam se na predpostavci nisam istražio taj sistem tek sam noćas udario lvl 50 i prvi paragan poen i vidi sam strane stoji neki glyphovi, samo treba stići po otvoren socket na boardu.
 
Samo odigraj dovoljno Nightmare dungeon-a, ispašće svi.
 
Ček jel Glyph treba da dropa ili ga već imaš sa strane u paragon prozoru i samo treba da ga socketuješ u open socket na boardu?

Izvinjavam se na predpostavci nisam istražio taj sistem tek sam noćas udario lvl 50 i prvi paragan poen i vidi sam strane stoji neki glyphovi, samo treba stići po otvoren socket na boardu.

Imas samo neke osnovne plave koji su ti odmah dostupni. Za sve jace glyphove moras da ih isfarmujes :)
 


kontam da je ovo potencijalno viable s'obzirom da je klasican ww nerfovan u zemlju
 
tek sad pade prvi Unique :D
viber_image_2023-06-13_21-04-11-710.jpg
 
Gz! : )
meni već jedno 6-7 do sad, a lvl 55 sam, doduše nijedan koristan za hota build, ali zato padaju dobri rare sa dobrom kombinacijom afixa pa od njih pravim korisne leg.
tyty, nego već 6-7 Unique itema ti pala ? pa to je svaka čast , nadam se da ne misliš na lege :D
 
Nazad
Vrh Dno