ikoalosaurus
Slavan
- Učlanjen(a)
- 07.05.2009
- Poena
- 495
Nasao sam dva ista prstena(maca i oklop) koji imaju isti skin (izgled) a razlicite nazive i legendarne moci. To u Diablo 2 mislim da nije bilo , a u D3 nije bilo sigurno . Nisi mogao da nadjes recimo Tyrael oklop a da postoji jos jedan takav oklop koji se samo drugacije zove i ima druge statse. Ili recimo Starmetal kukri bodez a da ima isti takav samo da se ne zove starmetal nego drugacije i da ima drugacije legendarne statse. Na to sam mislio. U diablu 3 ima varijanta za legendary i primal a da su isti i to je ok , jer je isti item sa istim nazivom i istim statsima samo jaci . Ovde imamo dva poptuno razlicita legendarna predmeta koja imaju drugaciji naziv i drugaciju statistiku a isti izgled. Meni je to malo bzv iskreno. Ako postoji unique klasa predmeta u D4 , jos nisam naisao , i ako su oni svi razliciti onda mozda i prodje.nasao si po dva ista maca, armora i prstena ili si nasao jedan armor/mac/prsten koji isto izgledaju ? (Ovo drugo je prakticno nemoguce, ali cisto da pitam jer nije bas najjasnije iz tvoje formulacije na sta mislis)
ja sam lvl 42 barb, na WT2 igram i ocistio juce act 3 samo sa jednom smrti, act2 je bio povuci potegni dok nisam imprintao Offensive Aspect of Ancestral Force na 2h mace i dok mi nije pao ring sa Resource Aspect of Echoing Fury 4 od 4 fury roll, koji mi regeneriše fury dok su mi shouts aktivne, tako da sad war cry i rallying cry spamujem redovno i pod njima hota udara kao voz. Bosove kajtujem dok se call of ancients ne napuni, pa onda shouts i tu se borba brzo zavrsava.Krenuo sa varvarinom ovaj put, lv33 i bas je slab.. Skoro nikakav dmg ne pravi, jedino sto je malo tanky ali toeto.. Jel ce postati bolji posle? Pitam jer drugar igra sa rogom i pravi nekoliko puta vise dmg od mene.
je l neko video ovaj elixir u igri? nema recepta medju ponudjenim za craftovanje
Pogledajte prilog 392389
Igrao sam svaki Diablo do sada, ali se nikada nisam stvarno upustio, iako me svet, dizajn, muzika, atmosfera i sve na tu temu uvek mnogo privlacilo.
D4 mi se mnogo svidja za sada, samo gledam da li da igram na kontroleru i velikom tv-u, pa me interesuje da vi malo iskusniji uporedite dva nacina igranja. Za neke osnovne stvari oko kretanja mi je jasno da je joypad bolji, ali ne znam kako ce biti kasnije kad bude sve prstalo na ekranu.
Deluje kao skroz druga igra kad se igra ovako sa direktnom kontrolom lika, kao da je drugog zanra, cak se bojim da moze da se izgubi taj "Diablo" fazon, a sa druge strane vidim da i mnogi iskusniji preporucuju joypad.
Na misu i tastaturi stalno koristim shift za hold position, a na joypad-u toga nema, nego se podrazumeva da kad stojis - stojis, ali nekako mi nije to to, voleo bih da bar dok drzis x za udarac stojis u mestu.
Pitam vise kao neko ko ce casual da odigra i uziva u prici, dizajnu i svemu ostalom, daleko sam od vaseg nivoa igranja.
Na kom lvl ste presli na WT3?
Trenutno sam 50 lvl i jos uvek radim glavnu misiju, mislim da su ove act 4 zadnje. Inace otvorio sam komplet mapu, pokupio sam dosta lillit statua sto sam nasao usput, odradio sam manje vise meni sve bitne tamnice za aspecte, verovatno da mozda mi treba jos koja ali za sada ide ok.
LVL 52Na kom lvl ste presli na WT3
Ja sam lvl 35 i bez većih problema ide. Jedini problem sam imao sa butcherom. Od opreme imam samo ono što padne, još se nisam pozabavio aspektima i tako tim stvarimaKrenuo sa varvarinom ovaj put, lv33 i bas je slab.. Skoro nikakav dmg ne pravi, jedino sto je malo tanky ali toeto.. Jel ce postati bolji posle? Pitam jer drugar igra sa rogom i pravi nekoliko puta vise dmg od mene.
Surduknuo sam jedan, ne znam ni odakle mije l neko video ovaj elixir u igri? nema recepta medju ponudjenim za craftovanje
Pogledajte prilog 392389
Opa evo ga brt nekro...Ja igram sa necro-om (blood build) za sada bez pogibije, trenutno sam lvl 20. Još sam na act 1, završavam side quest-ove. Igram na PS5, super je igra optimizovana za gamepad.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari