Šta je novo?

Diablo IV

eh Halsey ... :D

not my Anthem

my D4 anthem :D

valjda nisu imali para za ACDC

kada Kovac skrtica...

my anthem

350930943_644023637167351_7441725654946797317_n.jpg

majku im a mora da im je bilo mnogo tesko da naprave da kad uđeš ponovo u igru i pogledas mapu da vidis odrađene dungeone i da možeš da pomeraš iteme u stashu kako hoćeš pojedinačno (govorim za xbox) ne znam kako je na pc-u

Jel moze da se igra diablo na PC sa nekom mesecnom pretplatom a da se ne mora kupiti igra?
Imam battle acount i d2r i d3 na njemu.

Svojevremeno kada me smorila D2 zika u pozadini su išle Metalike, Call of Ctulu, Master of Puppets, Hamerfell, Blind Guardian itd. Ali to je drugo vreme bilo. Tad su reperi bili iz Compton, LA a ne ove neke Dizni zemske :)

Vidim da se raspravljalo na prošloj stranici ali evo za ostale.
Sve lepo objašnjeno napismeno što se tiče UPGRADE BREAKPOINTS kod Blacksmith (sva oprema osim Amu&Ring) i Jeweler (Amulets & Rings).

tl;tr;
Ako recimo primer 3/4 su perfect roll a imate još mogućnosti da odradite upgrade itema dobro razmislite jer na sledećem ilvl random rolla + mali % upgrade.
tako da:
bio 3.5% [1.5%-3.5%] Attack Speed i to je max za taj Item Power
na sledećem Item Power taj affix ima range npr. [2.5%-4.5%]
i kad se item upgradeom prebaci u viši Item Power za ovakav affix odradi se radnom i onda može da ispad recimo 2.7% što je manje u odnosu na prošli Item Power gde već bio na max.-u.
Tako da samo pametno se zapitati da li rizikovati :) sa daljim upgradeom na veći Item Power radi dobijanja novog opsega affixa i rezultujuće nasumične vrednosti affixa.
PS: Nisam još našao tablice sa koji su Affixe rangeove za koji Item Power (Affixe range zavisi od Item Power a time i Affixe roll).
Realno ovo bi bilo zgodno da poprave (da olakšaju upgrade) da bar ide trenutna vrednost -> novi Item Power -> radnom u novom range gde je min. trenutna vrednsot a max. je max. iz novog Item Power. (možda su o ovome diskutovali, ali eto nek se igrači pate i troše resurse).

Edit: linkovi su spoiler free :).

Isto i ovde piše jer ista je mehanika:

Poslednja izmena:
bila dobra ekipica veceras :)

ekipa.png

u nedelju sam u 5am legao :D

cuti :D

Jel to krenula regular verzija ili danas u toku dana kreće?

čekamo Kovača da nam javi da l je krenuo da igra ili se i dalje nervira zbog nerfova : )

22x-0o98jbcz9-2386716823.jpg

my beach body is ready

Ja sam samo malo probao, 15tak min.

Ako nekom znači na PS4 sve radi ok, osim što je cinematic jednom štucnuo što je za posledicu imalo da od tog momenta nisu bili usklađeni zvuk i subtitle u cinematiku.

Igraću Nekromansera, koji izgleda kao nečastivi porod Marilyn Mansona i Pikca iz Vratiće se rode...

Za sad me malo nervira prezumirana kamera (isto kao i u D3), i to što minioni ne napadaju on sight, već ja moram da ih dovedem za ruku do neprijatelja da bi počeli da rade svoj posao, što je uvek rizik da me neko opauči.

Inventar je očekivano drljav.

Nervira što se vidi da su NPC samo nabacani da bi se nešto dešavalo (bar u prvom selu), a u suštini su nebiti i imaju jednu i po rečenicu glupog generičnog teksta. Toliko o interakciji.

a niko da pomene smoothest launch ikada, i tokom early accessa i od sinoc kad je izaslo full nisam imao nijedan jedini sekund čekanja, prvi put sam to doziveo u bilo kom mmorpgu/arpgu : )
Da, da, to su dobro odradili, za sada... Čekaj da grune Azija u punom kapacitetu...

Inače, retardi su pobrkali šemu DS4/DS5 džojpeda (tj. obrnuli raspored X, O dugmića)...
Playstation_controls.jpg

Još vidim jutros, nije nešto kako treba...

Takođe u svim igrama evade je vazda bio O, zašto su to dirali...

Puno logičnije je bilo u D3 (izuzev target lock i evade dugmeta):
ps4-controls.jpg

Moraće ovde remapping kontrola da padne...

Poslusao sam nekog od vas za dzojped, jeste bolje.
Krenuo jutros sa Sosericom ne znam koji build da teram... Inace smoothest launch ikada za divno cudo sve radi kako treba

a pljujemo Activision :D

To se Blizzard dokazuje da ih M$ kupi, dosta im je Activisiona :D
pa zato za divno čudo prvi put u modernoj istorji Blizzard always online igara nije bio red čekanja, nagovorili glavonje da uzmu rezervne servere.

Probao sam da pristupim discord kanalu, naisao sam na neke restrikcije.
Da li je kanal zatvorenog tipa, moze li neko poslati invite? Echoingfury#9620

Nazad
Vrh Dno