Šta je novo?

Diablo IV

Ja bi tako radio, ali pošto renown koji skupim se ne vidi da je skupljen i tek bude od kroisti kad se prebacim na WT3 promenio sam taktiku.
Skupljam renown dok mogu da pokupim nagradu od toga, tamnice (aspect) samo za klasu koju trenutno igram i možda neki koji je univerzalni. Jer pojave se questovi koji su tamnici pa mrzi me da ulazim. Ovako neću priču završiti za nedelju dana a planiram da igram i sa drugim klasama.

Tako je, i ja radim Renown do 3/5, i picim dalje, taman mi je to ok da se upoznam sa regijom i istrazim 80-90% mape pa dalje u sledeci act.
Vraticu se kasnije.

Nego, meni je osecaj slican kao Ass Creed Origins / Odyssey / Valhalla, i slicne open world igre.
1000 malih side questova, da cistis 100h mapu.
Ali nista nije obavezno, bukvalno kako ko voli da igra.

Kakav vam je drop rate za baleful fragmente kad salvagujete leg? meni uzasan, od 10 salvadzovanih - 0 fragmenata, ne mogu nijedan aspect da imprintujem 😅

Nisam obratio pažnju a već sam dva aspekta imprintovao do sada, a imam i dosta lege u šteku tako da probaću danas posle posla
ja mislio neće nijedan lege da padne tako brzo a već posle 30 lvla mi palo par

Oko 50. nivoa kompletna oprema je Legendary i pored smanjenog drop rate-a. Not my cup of the ali šta da se radi. Tako je Blizz zamislio.

Nije im trebalo dugo da nerfuju. Samo mi nije jasno kada ce ljudi da nauce da drze jezik za zubima, ako si nasao nesto sto je odlicno kog djoku odmah to snimas i stavljas na YT, cuti i farmaj dok traje ali ne da svi znaju kako je ta i ta tamnica odlicna za farmanje XP-a i legendarnih itema. Isto kao sto objavljuju da se na nekim delovima mape mogu nadji posebni mobovi sa posebnim imenom koji bacaju odlican mac ili staff.

koliko samo dobro izgleda dizajn nivao kroz ceo act2 a naročito u Heart of the Moors, nemam reči, još na xbox series S : )

1bbf88fe-2e6a-4754-8ae3-1e5a082b9bd9.png

vidim da par igraju sami (wudijo, pshero i fuschia), ostali su u pty sve vreme tako da im je dosta lakse

na soft vidim Raxx razbija posle Roba, ispred je ostalih strimera

Kakav vam je drop rate za baleful fragmente kad salvagujete leg? meni uzasan, od 10 salvadzovanih - 0 fragmenata, ne mogu nijedan aspect da imprintujem 😅
Nadam se da ne pricam nesto ocigledno, ali i ja sam se bio zbunio dok nisam lepo pogledao...
Ima svaki slot svoje salvagovane delove, znaci mora da se salvaguje amulet da bi se imprintovao amulet (tj jewlery), isto tako je posebno armor odnosno weapons.
Verovatno si salvage brdo armora / weapona, pa si hteo da imprintas amulet?

Inace, igra mi je bas fino legla... kada se umorim od grindanja, otvorim Lilith shrines mapu na drugom monitoru, pa lagano konjicem istrazujem i gledam grafiku :D

Poslednja izmena:
Nadam se da ne pricam nesto ocigledno, ali i ja sam se bio zbunio dok nisam lepo pogledao...
Ima svaki slot svoje salvagovane delove, znaci mora da se salvaguje amulet da bi se imprintovao amulet (tj jewlery), isto tako je posebno armor odnosno weapons.
Verovatno si salvage brdo armora / weapona, pa si hteo da imprintas amulet?

Inace, igra mi je bas fino legla... kada se umorim od grindanja, otvorim Lilith shrines mapu na drugom monitoru, pa lagano konjicem istrazujem i gledam grafiku :D

ne, ne, bas za weapons, ti delovi se zovu baleful fragment, i salvadzovao sam jedno 9-10 leg weapona koji su mi pali i ne dobih nijednom to, evo malo pre padose prvi put i to tri komada odjednom od jednog leg weapona : )

Eto vidis, sorry onda, sad i ja znam. Ja sam mislio da je garantovano :D

ne, ne, bas za weapons, ti delovi se zovu baleful fragment, i salvadzovao sam jedno 9-10 leg weapona koji su mi pali i ne dobih nijednom to, evo malo pre padose prvi put i to tri komada odjednom od jednog leg weapona : )
kolko sam citao ti delovi se dobijaju kad se salvage lege item ali je drop slab, što znači da ih ne dobiješ uvek kad salvage

Pitanjce za upgrade itema, je l pri svakom apgrejdu vidljivo unapred koju ce vrednost atribut imati kao na primer ovaj critical strike dmg koji ce biti 15.4% kad odradim apgrejd? Kad je neko ovde pre nedelju dana okacio klip kako apgrejd ajtema moze potencijalno da izrola losiju vrednost atributa, ja sam nekako zaključio da svaki apgrejd rola random vrednost atributa a ovde ispada da je u suštini fiksno.

Screenshot 2023-06-05 at 9.23.35 AM.png

da, menja random kada predje break point za novi ilvl

sto se tice leg itema, mozda su bili low ilvl pa daju samo basic mats
ili si ih upgrade od rare?

da

sto se tice leg itema, mozda su bili low ilvl pa daju samo basic mats
ili si ih upgrade od rare?

je l to onda znaci da ako je originalno afix izrolao neku sredinu raspona, da ce i svaki sledeci apgrejd gadjati sredinu, a ako je bio minimum roll i apgrejd ce gadjati minimul rol sledeceg apgrejd raspona?

da, bili su uglavnom low lvl leg, pa mozda samo nisu bacali leg mats

editovao sam, upravo sto si napisao

Koliko je barb ukanaljen ovim immediate nerfom, da li ima neki viable build a da nije WW?

Ja sam topio sa nekom mojom varijantom bleed builda. Doduše ove slamove i bete...Ne znam ima li razlike sad. Čekam još malo. :)

Ako moze mala pomoc, obzirom da mi nista ne znaci sto cu tek sutra igrati sa svojom kopijom, koju verziju uzeti ako mi nisu toliko bitni skinovi? Jer ova ultimate je (namjerno)cudno opisana:

includes a Premium Seasonal Battle Pass

Da li znaci da uz ultimate idu seasonal pass koju ne ide uz standard i delux?

I jos nesto, kada idem na US, onda su $, kada idem na eu, onda su €, ali mi daje mogucnost da kupim sa istim profilom na oba. Da li ce proci US?

Uzmi standard, taj premium battle pass ti ne sacinjava nista. To je kada bude pocela sezona da pokupis prvih 20 lvl unapred nagrade nista drugo, a kako je sve to kozmetika onda ako nema fetis ka tome preskoci.

Kada nisi uzeo ultimate pre 4 dana nemoj ni sada.

Slobodno kupi na us nalogu a mocices da igras na eu. Ja sam tako uradio a usteda je solidna.

Ako moze mala pomoc, obzirom da mi nista ne znaci sto cu tek sutra igrati sa svojom kopijom, koju verziju uzeti ako mi nisu toliko bitni skinovi? Jer ova ultimate je (namjerno)cudno opisana:

includes a Premium Seasonal Battle Pass

Da li znaci da uz ultimate idu seasonal pass koju ne ide uz standard i delux?

I jos nesto, kada idem na US, onda su $, kada idem na eu, onda su €, ali mi daje mogucnost da kupim sa istim profilom na oba. Da li ce proci US?
Uzeo sam Standard.
Ako sam dobro razumeo Ultimate daje neke skinove za igre koje nemam i ne igram.
Battle pass je kozmetika, tako da me to tek ne zanima...
A da dajem 100+ evra da bih igrao 4 dana ranije.... Ne postoji igra koju ne mogu da sačekam 4 dana. Da je 4 meseca pa i da razumem.

KovacTibor

Eh to, hvala puno.

Matches Malone

Ta kozmetika za D3, Immortal i WOW je ubacena i u standard verziju a 4 dana ranije se moglo igrati i sa Delux verzijom. Nije bila nuzno Ultimate. Ultzimate nosi ovo:

Wings of the Creator Emote
Accelerated Seasonal Battle Pass Unlock*** (includes a Premium Seasonal Battle Pass Unlock plus 20 Tier Skips and cosmetic)

Uzimam onda standard pa se igram sutra.

Halsey, SUGA - Lilith (Diablo IV Anthem)

Matori smo :D

Vrh Dno