Šta je novo?

Diablo IV

Neko je vec kacio, ali evo opet :

Kako se priblizava, sve vise gledam u ovo
 
ima countdown u launcheru :D
 


sht... fck... well...
 
Ala će da padaju serveri 😀, kao i uvek kod izlaska blizzardovih igara.
 
Da ne lutam sad, da li imaju kakav gift oni koji su preorderovali standard edition?
 
Imam mali problem, u madjarskoj sam trenutno i iz nekog razloga ne mogu da kupim xbox live gold servis, ni na konzoli ni na sajtu. Nalog mi je US, a kartica srpska viza. Normalno sam ranije placao, cak sam istom tom karticom preorderovao D4 i sad konstantno dobijam gresku da region payment metode i store region moraju da se slazu. Isprobao sam sve moguce kombinacije menjanja regiona, cak sam i preko vpna ulazio sa drugih zemalja, nista.

To ne bi bio nikakav problem da malo pre nisam procitao da ce veceras launch D4 zahtevati aktivan xbox live gold servis, sto za betu nije bio slucaj.
Da li je neko raspolozen da mi pomogne? Pada mi na pamet ili da mi posalje gift kard od 10$ (uplacujem odmah novac ili na racun ili na pejpal) pa da preko toga probam da uzmem jedan mesec, ili ako neko hoce da se uloguje sa mojim nalogom kod sebe i proba da aktivira subscription
 

Probaj da kupis sa nekog sajta pa aktiviraj na Xbox nalogu
 

Probaj da kupis sa nekog sajta pa aktiviraj na Xbox nalogu
Uzeh preko amazona i ne mogu cak ni to da aktiviram, ili me ova madjarska maltretira ili sam uzeo nesto pogresno, ali na amazonu sam ranije uzimao isto tako za psn i nikad nije bilo problema

1685642415164.png
 


Igra jos nij ni krenula a vec su se pojavile vesti od dve expanzije da ce da izadju i pominju se Rune. Jedna expanizja je vec u procesu a sa drugom tek treba da se krene.

A pominju se i Set itemi da ce u nekim narednim sezonama da ih ubace.
 
Milk Cow GIF by TRT
 
proverite update, meni je odradilo neki update oko 65MB

d4_updt.png
 
Ako neko bude igrao na Series S konzoli neka javi utiske, kao i to kako je igrati ovakvu igru na kontroleru :)
 
Hoce neko praviti Bench klan/guild u D4 ? Nisam ispratio - znam da je za server slam bilo
 
Ako nekoga interesuje kako se formira damage. Množe se sledeći statovi. Nešto tipa kao one damage buckets koje su pominjane na prethodnim stranama.

[x]% Damage
Mainstat (Strenght, Willpower, Intelligence, Dexterity)
Vulnerable damage
Crit
Sve ostalo

Detaljnije:
 
Vi sa skupljim kartama jel ste spremni :)...
Ko zapeta puška. Mada još odrađujem posao da sam miran od sutra i celu sledeću nedelju.
Mene živo interesuje da li će biti red čekanja, 4 dana je ranije za dobar deo igrača pa ulećem to da testiram, pravim lika i ulećem u klan. A nastaviću sutra ujutru odmoran.

@KovacTibor mislim ovo se znalo da će ubaciti, samo što neko možda požurio. Iskreno tip vesti gde 20 minuta nešto mlate i onda kažu izlazi igra.

@Bosla Da, imaćemo forumski klan, član Illidan ga pravi odmah posle 01:00. Za više informacija imaš na Discrodu (link ispod).
Bolje neke blind guardian ili slicne metalike da su zvali a ne ovo.
A tačno sam pomislio kako neko ne snimi neki sport u onoj crkvi, kontam da lokalne metal bendove teraju montakama jer nemaju deal sa ActiBlizz kao Halsey (bar će biti lepo za gledati 😋).
 
Aj dajte link za Discord, ne mogu da nadjem
 
Nazad
Vrh Dno