KovacTibor
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.11.2021
- Poena
- 285
Turio rakiju da se ladi, kafu cu skuvam, flasa kisele spremna i cekam.
Rezoluciju ne mozes da menjas zato sto nema fullscreen opcije, samo borderless.Mene jos nije,ali ne mogu da promenim rezoluciju.Zato me je proslu betu izbacivalo jedno 20 puta.
Ma nije problem bio uopste MSI Afterburner on radi ok, nego sam ja podigao texture sa High na Ultra ne citajuci da mi za to treba 32 GB rama i zato je pucala igra... kada sam vratio na High teksture igrao sam sve do sada bez i jednog ispadanja iz igre.@KovacTibor jel nemaš neki FPS overlay software (npr. RivaTuneri iz MSI Aferburnera, nešto iz AMD drivera ili npr. Discord overlay).
Ako to ne koristiš onda skini najnovije drivere za AMD grafičku.
Makni tu mačku zbog performansi, hairwork zna da bude zahtevandjuska se na xboxu punom parom
btw ikoalosaurus#2502 battle.net ko hoće da se dodamo
Pogledajte prilog 389126
Ja sam posle verovatno 30 godina igranja probao Immortal sa gamepadom… sad sam uzeo PS5 samo za diabla 4Inače sam počinio najveći jeres, igrao sam u stolici ispred monitora ali sa gejmpedom![]()
imam xbox i pc, ali prva igra koju sam probao na pc sa gamepadom je bio immortal i osećaj je bio odličanJa sam posle verovatno 30 godina igranja probao Immortal sa gamepadom… sad sam uzeo PS5 samo za diabla 4kombinacija sa 65” oled ekranom je… lud je svako ko ne proba
Dovidjenja pc master race :d
Ovo je meni cilj. Mada ja ću PC spojiti na OLED TV a možda nabavim igru i za konzolu ako budu hteli još neki ukućani da igrajuJa sam posle verovatno 30 godina igranja probao Immortal sa gamepadom… sad sam uzeo PS5 samo za diabla 4kombinacija sa 65” oled ekranom je… lud je svako ko ne proba
Dovidjenja pc master race :d
Mogao si svim članovima da staviš Office rank. I onako sve će obrisati opet za release tako da ćemo opet praviti klan. Mada ja prihvatam samo klan koji @illidan napraviInace posto ga nema Illidan, otvorio sam klan Benchmark, pa ko zeli neka upadne za bosa kad bude…
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari