Šta je novo?

Diablo IV

izvini na kasnom odgovoru, da, narucio sam je u martu kao preorder preko microsoft shopa na xbox-u, ultimate edition, igrao sve bete a novac skidaju tek nekih nedelju dana pre zvaničnog puštanja igre , evo pre neki dan dobih poruku od microsofta da ako zelim da otkazem preorder jos uvek mogu, naravno ne pada mi na pamet :D
inače kad sam je preorderovao koštala je nekih 69 eura, sada trenutno je malo manje od 60 eura, znaci dok mi je naplate zan eki dan verovatno ce me iskoštati 55 eura :D
Jel to samo vazi za konzolu ili moze da se kupi pa da se igra na racunaru?

možda probam ranged rogua

Ja posto sam igrao sve imao sam zamerke na barba i druida, sada cu da ih ponovo odigram da vidim promene koje su napravili pa da definitivno odlucim sta da igram kada igra izadje zvanicno. Mada necu ni puno da igram posto ce ovo biti treci put da pocinjem jedno te isto, hocu da najveci uzitak bude kada igra izadje zvanicno.

Inace savet za one koji jos nisu kupili igru da to rade preko sajt a ne iz app, zasto pa zato sto je cena na sajtu u dolarima a u app je euro pa ako je kupite iz app izace vas nekih 700 dinara vise nego sto bi ste platili na sajtu.

Neko ce da kaze ma ne zanima me ali ima mozda nekome kome ce ova informacija znaciti.

Poslednja izmena:
Ja posto sam igrao sve imao sam zamerke na barba i druida, sada cu da ih ponovo odigram da vidim promene koje su napravili pa da definitivno odlucim sta da igram kada igra izadje zvanicno. Mada necu ni puno da igram posto ce ovo biti treci put da pocinjem jedno te isto, hocu da najveci uzitak bude kada igra izadje zvanicno.

Inace savet za one koji jos nisu kupili igru da to rade preko sajt a ne iz app, zasto pa zato sto je cena na sajtu u dolarima a u app je euro pa ako je kupite iz app izace vas nekih 700 dinara vise nego sto bi ste platili na sajtu.

Neko ce da kaze ma ne zanima me ali ima mozda nekome kome ce ova informacija znaciti.

nema to veze da l je app ili sajt, vec da li je blizz store podešen na EU ili US, a možeš i na sajtu da u footeru sajta prebaciš region sa Evrope na Ameriku i dobiješ cenu u dolarima za sve što kupuješ.
Ranije je ovo za neke igre bilo bitno, ali pošto je D4 region free, onda svakako može u dolarima kupovina.

Konacno da kazu koju rec vise o battle pass. Stvarno drze informacije u neizvesnosti kao sto su do beta testa i open bete drzali gameplay samo na ono sto su oni dali da se prikaze.

hype hype

samo konzola :D

Ako opet bude seckalo ubiće mi kako se to moderno kaže hajp.

Za ovo smo bar imali prilike da vidimo kako radi na kompovima.
Beta je gutala VRAM i RAM (bar kod mene) na Ultra podesavanjima.

da se ne ponavljam vise, ali stvarno ne mogu da sakrijem odusevljenje kako danas jedna konzola od 250-300e (Series S) tera s lakocom D4, znajuci kako je za izlazak D3 bilo potrebno uloziti bar 1000e u pc da bi se na tom nivou igralo, jer tad nisu ni postojale naznake da ce D3 uopste izlaziti na konzolama koju godinu kasnije

i onda saznaš da je Diablo 1 postojao za playstation 1 :D
naravno tada nisam imao konzolu već sam uživao u njemu na PC-u kao i DIablo 2

Kao i mnogi od vas, verujem da je ovo moj poslednji Diablo koji ću igrati, što zbog godina, što zbog generalnog pravca razvoja gaming industrije.
Kako se inače retko igram iskoristio sam priliku i za gaming upgrade. Između ostalog poručio sam GeForce 4070, a sada vidim da je Nvidia pustila i promociju sa D4 uz kupovinu kartica iz 40xx serije.
https://www.nvidia.com/en-us/geforce/news/diablo-iv-geforce-rtx-40-series-bundle/

Kartica stiže preko mađara, koliko vidim Ipon je takođe deo promocije, nisam siguran da će biti nešto i kod nas (bar nas nema na spisku na zvaničnom sajtu)
Nadam se da ću uspeti da dobijem ovaj kod, bar zbog drugara kojima bi poklonio :)

Poslednja izmena:
Vidi sa prodavcem, ako ga ne iscimas, nece da ga uzme. A obicno uzmi i kazu da nema toga, a pretprodaju zasebno.
Mada vidim da je na iponu 4070 850e, sto je realno previse. Za taj novac kod nas 4070 TI.

Kako se na PSN-u skida server slam/beta? Hoce li se tek pojaviti u storu ili nesto ne radim kako treba?

mislim da će biti dostupno za skidanje tek posle 20h

yup

najverovatnije od 21h večeras

Players can start to download Diablo 4 Server Slam from 12:00 PST / 15:00 EST / 20:00 BST on May 10.

Spominju prave ekspanzije gde ici dalje prica oko Lilth i Inarius. Znači WoW recept u punom zamahu. Realno ako bude dobro pisanje i story telling onda može ako idu na špansku seriju mogu da zaborave.

I ladno IMA 2 TIPA BATTLE PASS ne samo od 10$ nego i 25$.
Ovaj od 25$ je bukvalno za one koji hoće da ga brže odrade, tj. da za pare otključaju 20-25 BP levele.

I ladno se isplati igrati sezonu jer se dobiju free bostovi za XP, Gold drop itd. Znači free je za sve, nije plaćeno svi dobijaju ako igraju sezonu.

I dobro je što BP ima samo dodatne kozmetike koje izgledaju baš cool (mogu da izledaju mnogo lepo), tako da će biti interesatno, jer je BP stvar izbora a ne moram da platim za BP da ne bi bio hendikepiran ili igra me smara da uzmem jer svi imaju najbrži mount koji je iz BP-a i tako to.

EDIT: Pokazali neke skinove, izgledaju brutalno, vidi se da će to da valjaju baš zeštoko kontam glavni fokus engine inženjera je bio to da podrže da to izgleda baš detaljno.

Poslednja izmena:
I dobra stvar.

Ovaj 4.-ti pre launch achivement Cry of Ashava claw za konja.

Mora se biti 20 lvl i da se ubije Ashava. Naglasak na 20 lvl, znači valjda će biti manje ljudi koji će srljati da ubiju world bosa a mali su lvl.

Poslednja izmena:
Krenuo download.

edit: sada vidim da je bila dobra odluka sto sam uzeo standard igru, posto na kozmetiku se ne lozim a bitno mi je da nisam zakinut za neke misije i zadatke a to kako ce karakter izgleda je sve jedno a vidim da ni itemi koji se nalaze po mapama izgledaju ok.

Poslednja izmena:
Pa to.
Sve će biti super jer BP totalno opcijoni (da se ogradim za sada po ovome što ispričali) .
Jedini uslov je igrati igru i ništa više.

Pa da li uzeo svaki BP ili ni jedan, jedina razlike će biti samo u kozmetičkom izgledu lika.

Još ako stave opciju da se sakrije izgleda svakog dela opreme (prebaci u default ili gola koža) u PvP zonama dominiraći likovi koji ubijaju sve druge goli u gaćama e to će biti vrhunac igre. Jer će biti samo dokaz da izgled lika je samo ložanana za uzimanje para preko BP.

Nazad
Vrh Dno