Matori se nismo nikad ni odvukli"Matore zaljubljenike u Diablo smo već privukli, sad da probamo mlađi market segment"... or whatever![]()
The availability date for Diablo® IV - Ultimate Edition has changed to June 1, 2023Thank you for preordering from us on March 14, 2023. The availability date for Diablo® IV - Ultimate Edition has changed, and the new availability date is June 1, 2023.You can cancel your order at any time before it becomes available by signing into your Microsoft account. |
Više
U suštini svodi se na isto kako je i najavljeno, a to je za nas 2.junstigao i meni jutros mejl za xbox preorder (da, zadržao sam i njega još uvek) da je dostupnost 1.jun 🤔
Pogledajte prilog 388211
U suštini svodi se na isto kako je i najavljeno, a to je za nas 2.jun
Early Access Date
June 1, 2023 4PM PDT
a to mu dođe kod nas 1am tj 1 ujutro 2 jun
Pogledajte prilog 388556
Pa neka ide zivot, uzeo sam standard paket pa cu videti kada krene igra i sezona da li da kupujem game pass ili ne. U svakom slucaju ovo je najbitnije a to sto necu igrati odmah nije ni bitno jer kao sto rekoh ionako cu imati obaveza to znam vec sada a kada sam mogo ovoliko da cekam sta je jos 4 dana da sacekam.
Taman dok budem cekao cu pratim Twitch za one iteme sto se dobijaju gledanjem strima.
Inace koliko sam video u jednom videu kazu da prva sezona u D4 krece tek za 6 nedelja od pocetka igre. Taman da se predje kampanja na miru i da se upoznam sa bildovima i sta bih igrao kao sezonskog lika.
Inace hteo sam igru da uzmem na Redditu ali ko zna inat niko se ne javlja ili nema para vise na racunu. Tamo sam slao upite za Delux verziju ali niko nista ne odgovara.
Nisam zapratio kako ovo funkcioniše.gledam trenutno kurs argentinskog pesosa koji pada iz dana u dan, kako mi jos nisu skinuli iznos, ultimate me trenutno kosta 60e a koliko ce da bude kad mi skinu kintu videcemo...
pricam naravno o microsoft argentinskom shopu za xbox
Da, za xbox (microsoft store) se za preordere novac skida 10 dana pre datuma izlaska igre.Nisam zapratio kako ovo funkcioniše.
Poručiš igru, možeš odmah da igraš (naravno ove vikendaške beta verzije, šta već), a novac skidaju kasnije kad bude full release?
Koliko sam shvatio oni igraju wow pa prodaju tokene ili sta vec i onda na b.net nalogu imaju kes a kako sa tim novcem ne mogu nista drugo da rade osim da kupe nesto drugo u okviru b.net-a onda oglase da prodaju igre tako sto kupe neku igru i posalju ti je kao gift, naravno ponudi je 20-25-30% jeftinije samo da izvuce pare. Ali da bi ti neko poslao gift mora da budete prijatelji na b.net-u 3 dana i onda moze da ti posalje gift.Gz. Sta je tacno kupovina na redditu, preprodaja preordera?
izvini na kasnom odgovoru, da, narucio sam je u martu kao preorder preko microsoft shopa na xbox-u, ultimate edition, igrao sve bete a novac skidaju tek nekih nedelju dana pre zvaničnog puštanja igre , evo pre neki dan dobih poruku od microsofta da ako zelim da otkazem preorder jos uvek mogu, naravno ne pada mi na pametNisam zapratio kako ovo funkcioniše.
Poručiš igru, možeš odmah da igraš (naravno ove vikendaške beta verzije, šta već), a novac skidaju kasnije kad bude full release?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari