Šta je novo?

Diablo IV

Da li neko zna da li ce biti cross platform? Tj mogu li istog heroja da igram na PC i na ps5? Nov sam, sry :)

Koliko ja znam, trebalo bi da ima i cross-play i cross-platform progression, mada nemoj da me drzis za rec.

Igrao sam ja na Xbox za vikend. Zabolela ledja od sedenja pa se prebacio u horizontalu :) Samo se poveže nalog i nastaviš gde si stao.

Igrao sam ja na Xbox za vikend. Zabolela ledja od sedenja pa se prebacio u horizontalu :) Samo se poveže nalog i nastaviš gde si stao.
Da cross platform radi perfektno. Isto igrao malo Xbox malo PC, dupe mi utrnulo, nisam toliko sedeo u stolici zadnjih 8g 😂
Jako lepo može da se igra na Xbox gamepad, sem biranja skilova i questova to me malo nerviralo

Da li neko zna da li ce biti cross platform? Tj mogu li istog heroja da igram na PC i na ps5? Nov sam, sry :)
Moci ces, kao sto su i pre mene napisali, samo nisu napomenuli da ces morati da kupis obe verzije igre i za PS5 i PC. Ja sam se odlucio za PC nekako mi vise lezi jer sam betu igrao i na PC i na PS5.

Potrebno je samo da kupiš igru za odgovarajuću platformu i sve je isto preko Bnet naloga, isti progress.

Kako ovo može da bude interesatno, zabole leđa/dupe od sedenja ispred PC lepo se baciš na kauč i nastaviš dalje da konzoli.
Mada i PC je moguce spojiti na TV i prikaciti bezični kontroler :)

Isti fazon je i sa D2R (mada tamo nema cross play), to sam skontao kad mi neki lik pisao na Traderie da kako na PS niko ne organizuje Diablo Clone walkove. Pa pokupovao je Annis charmove preko PC verzije i podelio ih drugarima preko konzole.

Ja imam PC povezan i na TV i na monitor i wireless kontroler. Malo mi je daleko TV a ja ćorav pa je to lesser experience za Diablo 4.

S druge strane sto je 160x80 a u stolicu se mogu izvaliti i dići noge na sto pa par sati u kontinuetu tako je pesma. Vama svaka čast, ja više ništa ne mogu raditi 8 sati u cugu…

Nadam se da ce 3080 biti ok za 2k igranje, barem dok 4000 serija malo ne sleti na planetu zemlju sa cenama :)

3080 je i više nego dovoljna za 2k diabla problem je što je igra bagovita. Ima memory leak. Ja imam 4070ti i igra posle nekog vremena počne da secka ond prebacim u mid sa teksutrama pa opet na hig i opet je ok.

Nadam se da ce 3080 biti ok za 2k igranje, barem dok 4000 serija malo ne sleti na planetu zemlju sa cenama :)
Hoce sigurno, meni je i ovako neoptimizovana igra radila odlicno sa 3080 na 1440p monitoru / 180 FPS (sto je ogranicenje monitora), Kada se jos lepo optimizuje i uz DLSS ima da leti.

3080 je i više nego dovoljna za 2k diabla problem je što je igra bagovita. Ima memory leak. Ja imam 4070ti i igra posle nekog vremena počne da secka ond prebacim u mid sa teksutrama pa opet na hig i opet je ok.
Pa dobro, beta je bila, pretpostavljam da ce to oni lepo da ispeglaju

U današnjem svetu beta je alfa a alfa je konačni proizvod na žalost..

Cela mapa sa waypoint-ima
Kažu da fali samo Hell mapa. To je posebna sekcija.
ut8ahg2r9pqa1.jpg

Koju ediciju ste preorder-ovali? Kontam da je digital deluxe zbog BP najpametnije uzeti.

:D Da napravis blagu prednost u odnosu na ostale smrtnike?

@Dragonbane

Niko nije napisao da treba 3080 za igru. Nego kako radi na toj grafičkoj neoptimizovana Beta.
Zahtevi su mnogo manji, ali nema ništa još official za release verziju. A kontam da će za 2K rezoluciji biti potrebna 2060 SUPER ili slabijoj tipa RX 580 8GB ili GTX 1060 6GB za 1080p.

Ma tamam za vikend od 02.06. se lepo izigram i neće mi biti žao i ako krene da štuca i pravi se queue 6. u utorak. Mada videću da li ću celu tu nedelju da uzmem slobodno ili samo tipa prva 3 dana.

@Dragonbane

Niko nije napisao da treba 3080 za igru. Nego kako radi na toj grafičkoj neoptimizovana Beta.
Zahtevi su mnogo manji, ali nema ništa još official za release verziju. A kontam da će za 2K rezoluciji biti potrebna 2060 SUPER ili slabijoj tipa RX 580 8GB ili GTX 1060 6GB za 1080p.

Ma tamam za vikend od 02.06. se lepo izigram i neće mi biti žao i ako krene da štuca i pravi se queue 6. u utorak. Mada videću da li ću celu tu nedelju da uzmem slobodno ili samo tipa prva 3 dana.
Beta je neke 3080Ti bukvalno brikovala, verovatno ste u toku. Ja sam sa 3080 imao 144Hz u 2k, ali je karta vukla i do 340w... onda sam ogranicio fps na 100, i nastavio da igram normalno

A sta ce ti BattlePass? Svakako ces sezone moci da igras i sa standard verzijom a BP je kontam samo za kozmetiku.
Pa da, nije dzabe to implementirano, nekih benefita ce biti. Doduse da ne lupam, u Diablu sam nov

@Nikolape

Nazalost nikakvih benefita neces imati osim vizuelno sto ces da se razlikujes od miliona drugih igraca. Na kraju meni licno to nista ne znaci pa kada budem kupovao to ce da bude standard verzija, da li cu poceti da igram 2 ili 6 nije ni bitno a sto se tice exp-a iovako se dovoljno brzo leveluje u igri mada mislim i da je to bilo malo bustovano za vreme bete da ljudi sto pre stignu na lvl 25 da bi iskusli sto bolje igru i da ne bi gubili suvise vremena na levelovanje nego da se rade druge stvari koje su zamisljene.

Kada kazes kozmetika to je kao neki transmog u WoW?

Tako nesto, bice kao drugacije ali nece uticati na opremu koju menjas nego samo na njen izgled.

Vrh Dno