Šta je novo?

Diablo IV

Hidre + "lighting chain" - sa pola snage sam presao MAIN

Ne razumeš. Napisao si u svom postu da je poslednji spawn u nedelju u 20h, a izvor lepo kaže da je nedelja 8am, to je jutro, ne veče.
Jel ti razumes da sam ja tako bio video i samo prebacio u nase vreme a cak ni vreme nije na toj slici bilo dobro... napisao sam da je u 18h prvi put a bilo je u 19h.

Hoćete da pravite ovaj klan i kad krene zvanično igra? Da se opravljam sa neke bolje sluške 😀

Sorceresses je totalni OP, juce sam se mucio sa barbom a sa ovom se setam po mapi, istog bosa kod koga sam odustao sad sam presao za bukvalno minut :D Nadam se da ce da izbalansiraju ovo.
edit: dokle traje beta po nasem vremenu?

Poslednja izmena:
bice klan, sad nista to nije obavezno, kao i prosli

Prava Diablo tema 🤣

Moglu su da puste jos nekoliko MAIN Q. naredne nedelje, taman da balavimo jos 5 dana :giggle: *** menjao sam pare za DIABLo IV - za mali servis na autu... :cry:

Moji utisci posle nekih 8 sati igranja za ova 3 dana su vise nego pozitivni.

prednosti
  • atmosfera, muzika, priča
  • open world i mmo momenti, mislio sam da će mi smetati, zapravo unosi jednu lepu svežinu
  • kombat veoma fluidan
  • neverovatna optimizovanost na xbox series s, bukvalno mi je neverovatno da za 200ak evra ova konzola pruza ovakvo uzivanje sa D4, a za D3 sam morao ozbiljan novac da odvajam za mašinu onomad

mane:
  • jeziv UI, quest log mi je negledljiv
  • dandžni mi deluju kao da se ponavljaju
  • grafički mi ne deluje kao preveliki pomak u odnosu na D3 s obzirom da je prošlo 11 godina, osim naravno tog mračnijeg art style-a
  • edit: dodao bih ovde i ne preteranu kreativnost što se spellova tiče, 80% spellova za barba imaju čak i isto ime kao u D3...

Sve u svemu 9/10 ocena za mene, i s obzirom da poslednjih godina ni za jednu igru ne nalazim ni vreme a ni neku posebnu motivaciju za igranje, ovo mislim da će mi biti glavna gejming zabava u narednom periodu

Poslednja izmena:
Jel vam seckalo na High teksturama? Ja sam to rešavao tako što prebacim na mid pa opet na high i onda radi neko vreme ok...isto tako ima neki memoey leak 100%....ja imam 32Gb, ali po nekada stoji da D4 zauzima 80% memorije...sada čekao Nekra :)

Jel vam seckalo na High teksturama? Ja sam to rešavao tako što prebacim na mid pa opet na high i onda radi neko vreme ok...isto tako ima neki memoey leak 100%....ja imam 32Gb, ali po nekada stoji da D4 zauzima 80% memorije...sada čekao Nekra :)
Samo prilikom ulaska u grad i prelaska u novu zonu. Sve na high u opcijama. Zaboravio sam da pogledam zauzeće rama. Znam da je vram bio na 100%.

meni na xbox/x nije uopšte :D
Moji utisci posle nekih 8 sati igranja za ova 3 dana su vise nego pozitivni.

prednosti
  • atmosfera, muzika, priča
  • open world i mmo momenti, mislio sam da će mi smetati, zapravo unosi jednu lepu svežinu
  • kombat veoma fluidan
  • neverovatna optimizovanost na xbox series s, bukvalno mi je neverovatno da za 200ak evra ova konzola pruza ovakvo uzivanje sa D4, a za D3 sam morao ozbiljan novac da odvajam za mašinu onomad

mane:
  • jeziv UI, quest log mi je negledljiv
  • dandžni mi deluju kao da se ponavljaju
  • grafički mi ne deluje kao preveliki pomak u odnosu na D3 s obzirom da je prošlo 11 godina, osim naravno tog mračnijeg art style-a
  • edit: dodao bih ovde i ne preteranu kreativnost što se spellova tiče, 80% spellova za barba imaju čak i isto ime kao u D3...

Sve u svemu 9/10 ocena za mene, i s obzirom da poslednjih godina ni za jednu igru ne nalazim ni vreme a ni neku posebnu motivaciju za igranje, ovo mislim da će mi biti glavna gejming zabava u narednom periodu
Meni je UI ok, sve se lepo vidi, čudno je to što kažeš za quest log s'obzirom da i ja igram na konzoli. Jel ti konzola vezana na monitor ili tv?
Što se tiče izgleda skilova i grafike uopše - zadovoljan sam, sve lepo teče od kretanja do borbi, Grafika mi je mix d3 i immortala što nije ni čudno jer sam u nekom postu video da su rekli da je jedan od glavnih grafičkih dizajnera immortala i ovde glavni.

Jedna zanimljivost. Primetio sam da ljudi koji su igrali na konzolama kažu da grafika nije tolika bolja od D3. Nisam gledao poredjenja ali izgleda da su je dobro osakatili ako deluje slično pošto na PC D4 izgleda bolje od D2R a u odnosu na D3 je nebo i zemlja vizuelno. Baš ću probati sledeći vikend na konzoli da uporedim.

Ja sam igrao na ps4 i grafika mi je bila bolja od d3. Igra je umela da secka kad neki novi igrac udje u igru i par puta je bilo nekih sitnijih bagova, ali sve u svemu nije bilo lose. Jedna od boljih stvari je lokal co op koji je solidno resen i radi bez problema.
Sa sorc zavrsio sve sto je moglo da se zavrsi, lvl 25 sa odrednjom opremom nije bilo previse problema, Hidra je apsolutno fenomenalna i verujem da ce da je osakate.
Sa varvarinom se mucio dok nisam pogodio skilove, posle toga je islo mnogo lakse, narocito kad sam dobio malo bolju opremu.
Rogue samo probao, ne znam bas kakav je.
Od zamerki, vise bih voleo item sistem kao u d2, ali to je do mene.

Sve u svemu, jedva cekam izlazak ful igre.

Wonder Woman? :D
Kvalitet armora i nivo detalja je nerealan. Mislim da će prodaja ići ko blesava. Samo da ostanu na kozmetici.

WW.jpg

Jedino što liči da je muško sa primesama transgender miljea i kao da ima ono umesto onoga...kažem ja Sorceress je jak(A) dečko ...a to što su obukli SUcubuse neću ni da komentariše,....ubi nas Woke :)

Dodjoh do lvl. 25 na Barbu, i onda kao ajd i Rogue cisto da se proba, do lvl. 7 sam stigao...
Prvi utisak - Barb nikako za starting char! :D
Probacu i Wizz sledeci vikend, uz Necroa naravno.

Posle ovog vikenda, ako izuzmemo queue probleme - nije mi zao sto sam uzeo najskuplju verziju.
Igrace se ovo, slabo sta drugo me drzi iskreno.

probaću posle posla još malo da igram barba dok ne zatvore betu veceras u 20h. Sledeći vikend ću da igram najverovatnije necromancera.
Predlog za sve koji će da igraju neku od novih klasa sledeći vikend, završite sa svojim main likom one dungeone sa statusima za necroe i druide, biće vam lakši početak kad roknete to na gear sledeći vikend.
što se tiče kupovine, uopšte mi nije žao, biće ovo dugotrajna zabava.

dobio sam neki info na discordu da je ovog vikenda bilo oko 400k igrača

Dakle sledeći vikend oko 1.000.000...stalno će znači da igra (pod stalno prvih 2 3 meseca) maksimalno 500.000

Vrh Dno