ikoalosaurus
Slavan
- Učlanjen(a)
- 07.05.2009
- Poena
- 495
Pa vidis da je dezinformacija 
Ali nije moja. Znas izreku, ne ubijaj postara ako ti se ne svidja sadrzaj u pismu.Pa vidis da je dezinformacija![]()
Ne razumeš. Napisao si u svom postu da je poslednji spawn u nedelju u 20h, a izvor lepo kaže da je nedelja 8am, to je jutro, ne veče.Ali nije moja. Znas izreku, ne ubijaj postara ako ti se ne svidja sadrzaj u pismu.
Jel ti razumes da sam ja tako bio video i samo prebacio u nase vreme a cak ni vreme nije na toj slici bilo dobro... napisao sam da je u 18h prvi put a bilo je u 19h.Ne razumeš. Napisao si u svom postu da je poslednji spawn u nedelju u 20h, a izvor lepo kaže da je nedelja 8am, to je jutro, ne veče.
Prijatelju, sunday 12am pdt je nedelja 8 ujutru po našem vremenu, ti si napisao nedelja 20h, zašto je toliko teško da shvatiš?Pogledajte prilog 381757
Evo ti slika sto je objavljena u jednoj grupi pa sam izracunaj vreme po nasem pa vidi.
edit: dokle traje beta po nasem vremenu?
jesteJe li Fractured Peaks isto jedina otvorena regija u Open Beti?
Samo prilikom ulaska u grad i prelaska u novu zonu. Sve na high u opcijama. Zaboravio sam da pogledam zauzeće rama. Znam da je vram bio na 100%.Jel vam seckalo na High teksturama? Ja sam to rešavao tako što prebacim na mid pa opet na high i onda radi neko vreme ok...isto tako ima neki memoey leak 100%....ja imam 32Gb, ali po nekada stoji da D4 zauzima 80% memorije...sada čekao Nekra![]()
meni na xbox/x nije uopšteJel vam seckalo na High teksturama? Ja sam to rešavao tako što prebacim na mid pa opet na high i onda radi neko vreme ok...isto tako ima neki memoey leak 100%....ja imam 32Gb, ali po nekada stoji da D4 zauzima 80% memorije...sada čekao Nekra![]()
Meni je UI ok, sve se lepo vidi, čudno je to što kažeš za quest log s'obzirom da i ja igram na konzoli. Jel ti konzola vezana na monitor ili tv?Moji utisci posle nekih 8 sati igranja za ova 3 dana su vise nego pozitivni.
prednosti
- atmosfera, muzika, priča
- open world i mmo momenti, mislio sam da će mi smetati, zapravo unosi jednu lepu svežinu
- kombat veoma fluidan
- neverovatna optimizovanost na xbox series s, bukvalno mi je neverovatno da za 200ak evra ova konzola pruza ovakvo uzivanje sa D4, a za D3 sam morao ozbiljan novac da odvajam za mašinu onomad
mane:
- jeziv UI, quest log mi je negledljiv
- dandžni mi deluju kao da se ponavljaju
- grafički mi ne deluje kao preveliki pomak u odnosu na D3 s obzirom da je prošlo 11 godina, osim naravno tog mračnijeg art style-a
- edit: dodao bih ovde i ne preteranu kreativnost što se spellova tiče, 80% spellova za barba imaju čak i isto ime kao u D3...
Sve u svemu 9/10 ocena za mene, i s obzirom da poslednjih godina ni za jednu igru ne nalazim ni vreme a ni neku posebnu motivaciju za igranje, ovo mislim da će mi biti glavna gejming zabava u narednom periodu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari