Šta je novo?

Diablo IV

ko god je tukao ashavu neka ode do svog stasha, ima tamo još nešto od njega, još par lege itema :D

Reko aj opet, al nece moci...
1679168838164.png

ima li neke posebne mehanike? da znam za sutra ako stignem da ga uhvatim

Jedna stvar koja mi je bezveze je kad ocistim neki dungeon, nema portal koji te vraca na izlaz, vec moram da prepesacim ceo dungeon nazad do ulaza..
Kliknes na E (action wheel) i ima opcija exit dungeon.

Moze ashava vise puta, ali na drugim karakterima.

Kako ide sa klanom, sve funkcioniše, pc i konzola igrači?

Pogledajte prilog 381237

Pa da vidimo to cudo sutra.
PS. Ako hocete da dodjete do beta kljuca, mozete preorderovati igru na amazon.de za PS5 ili Xbox. Nece vam biti nista naplaceno a kod ce vam polsati odma. Samo onda otkazete porudzbinu i reseno.
Koliko ste ćekali za beta ključ?
Porućio sam preko Amazona za PS5, pa sam milio da kod iskoristim za PC.
Dobio sam mail od Amazona, da ce me obavestiti kada budu isporučili igru, ali nema koda nigde?

Ja sam dobio na mejl nekoliko sekundi nakon što sam poručio.

Verovatno je juce porucio kao i mnogi i da su ovi sa amazona skontali foru o cemu se radi pa ne salju vise email sa kodom.

Tako da svi koji ste porucili samo zbog kljuca ponistite narudzbinu da vam ne zaduze racun ili posalju igru.

Verovatno je juce porucio kao i mnogi i da su ovi sa amazona skontali foru o cemu se radi pa ne salju vise email sa kodom.

Tako da svi koji ste porucili samo zbog kljuca ponistite narudzbinu da vam ne zaduze racun ili posalju igru.
Mislim da imamo 30 dana da otkažemo porudžbinu.

Meni je ovo ok, nista spec eto nesto da se odigra jos jedan u nizu. Inace sam uzeo barba lvl sam 18 sa nekih 1000 armora ja vec sad ne mogu na veteran da igram, tope me mobovi ko da sam sorcerer, o bosovima necu ni da pricam. A sto rece kolega ne mogu bas da kajtujem sa barbom. Mozda negde gresim u bildu ili sta, al sam bas slab.

MAG je OP definitivno, presao misije koje su otkljucane u BETI... Tako da, dajte predlog nesto kvalitetno kao DIABLO da se igra (bar do juna) :)

Diablo 2 Resurrected :D
ili ako je ok starije malo
Grim Dawn - tu imaš dosta da igraš do juna

Moze i Wolcen

Kako ste zadovoljni performance-om na PS5?
Uvek sam igrao Diablo igre na PC-u a sada bih zbog co-op opcije radije uzeo na PS-u.

Ja sam posle sorceress koja je 25 lvl uzeo da probam barba ali sto drugi kazu nekako mi je on puno mekan, jeste da od starta sa njime igram na veteran ali opet nekako suvise lako ginem sa njime. I sa njime sam vec 10 lvl ali opet.

Svakako cu da vidim jos u open beti sta kaze druid pa moguce kada izadje zvanicno da druid bude prva klasa koju krenem da igram.

Probao Rogue posle Barba i mislio sam da sam spustio težinu na normal :) Neverovatna je razlika u težini. Moraće ovde dosta da se balansira. Nadam se da će pojačati defence Barbu jer je ovako previše mekan.
Sorceress nisam igrao ali video sam da se mobovi bukvalno tope.

Probao Rogue posle Barba i mislio sam da sam spustio težinu na normal :) Neverovatna je razlika u težini. Moraće ovde dosta da se balansira. Nadam se da će pojačati defence Barbu jer je ovako previše mekan.
Sorceress nisam igrao ali video sam da se mobovi bukvalno tope.
Ako fino izbalansiras gear prema skillovima, nije barb toliko loš, prošao sam ceo act 1 na "veteran", ne može samo da se ide sa biranjem skillova i tolko, mora i gear da se konstantno upgrade i da se gledaju statsi. Problem su jedino bossovi, *** moras melee pa je malo i teže.
Od UI-a onaj wheel je jako koristan, možeš da ga menjaš sa raznim komandama, kao što je npr. "Leave dungeon" (vidim da su neki imali problema sa time :D )

Lepo sam ja rekao da je Čarobnjak jak, a da Varvarin nije ;)...

Lepo sam ja rekao da je Čarobnjak jak, a da Varvarin nije ;)...
Iskreno probao sam ga samo par lvla i moram da priznam da si u pravu, je dosta OP, mnogo kraće vreme mu treba da prelazi questove jer mu je jak dmg, pogotovu u početku, gledao sam par klipova sa čarobnjakom i opasno bije, samo iskreno , sve ovo što smo videli je dosta rano za prosuditi, ima tu još levela posle 25 i još kombinacija skilova i geara.

Lajting carobnjak je suvise op spocetka, kasnije vec nije i mora da se menja ceo build. Hidre opasno biju i one su sto se kaze pod obavezno da se nadju u skilovima.

Je l nema vise ashave do kraja EA bete i je l ima neki feat of strength ili achi za ubijanje ashave?

izgleda da je ovo dezinformacija, koliko ja sad vidim po netu, poslednji je bio jutros a ne veceras

Diablo 4 beta World Boss spawn times​

Early Access​

Saturday, March 18

• 11am PDT / 2pm EDT / 6pm GMT
  • 1pm PDT / 4pm EDT / 8pm GMT
  • 11pm PDT/ 2am EDT (19 March) / 7am GMT (19 March)
Sunday, March 19

• 1am PDT / 4am EDT / 8am GMT

Nazad
Vrh Dno