Šta je novo?

Diablo IV

Izgleda da imaju ozbiljan problem na PlayStation 5, meni stoji ovako već 2h, čitao sam da nekima stoji već 6-7h.IMG_20230318_095626.jpg

Poslednja izmena:
I dalje Queue, valjda imaju problema sa nalozima.

Nije samo do mene, ima dosta o tome na blizzard forumu. Promenio sam blizzard acc i sad radi. Tj. napravio novi.

Ja sam porucio sa internet karticom koja na sebi nije imala cak ni evro. Kada ti stigne email sa kodom odes na sajt i ponistis kupovinu i nista ti nije skinuto inema nista da ti rade povracaj. Tu disk verziju jedino mozes i da uzmes. Uzmes za PS5 a kod radi na PC-u.
Posle koliko od trenutka preordera su ti poslali beta code?
Pre nekih sat vremena sam odradio ali nema nista na mailu.
Nisu nista skinuli stvarno.

Posle koliko od trenutka preordera su ti poslali beta code?
Pre nekih sat vremena sam odradio ali nema nista na mailu.
Nisu nista skinuli stvarno.
Izvini sto kasno odgovaram, bukvalno posle 20 sekundi je stigao email sa kodom. Mozda su skontali foru pa sada ne salju email sa potvrdom kupovine.

Tamo mi je samo stojalo sta sam porucio i tu ides da otkazes posle porudzbinu.

Veceras u 18 casova ima prvi world boss a sledeci je u nedelju u 6 ujutru i onda istog dana u 20 casova. Sve po nasem vremenu.
mada, s'obzirom da kažu da mogu samo 12 likova da učestvuju u wb eventu, trebaće svima dosta sreće

Sta te kosta da probas, iovako je beta test i sav napredak koji sada postignes nece se racunati u finalnoj verziji nego ce sve biti obrisano, pa sto da ne. Daj da vidimo sto vise mozemo sta su ubacili u igru. Ovo sada sto si ostvario u igri moci ces da igras i sledece nedelje kada bude open test ali kada zvanicno bude izasla svi krecu od lvl 1.

Ja za sada nisam imao nekih ozbiljnih problema osim čekanja (pisalo 90min a realno sam čekao oko sat vremena) a to je bilo sinoć.
Posle toga je sve radilo normalno, nikakve diskonekcije, bagovi ili slično.
Jutros mi trebalo 5min da uđem, pisalo da ima neki problem sa autentifikacijom ali svejedno sam ušao.
Igra je prelepa, atmosfera mnogo bolja od trojke, osećaj klanja baš kako treba, ne znam za vas ali ja jedva čekam jun.

Jel bitan taj world boss za neki BETA achivement ?

Ja bi uleteo samo da vidim, pa makar me pojeo za 3 sekunde :LOL:
Ja za sada nisam imao nekih ozbiljnih problema osim čekanja (pisalo 90min a realno sam čekao oko sat vremena) a to je bilo sinoć.
Posle toga je sve radilo normalno, nikakve diskonekcije, bagovi ili slično.
Jutros mi trebalo 5min da uđem, pisalo da ima neki problem sa autentifikacijom ali svejedno sam ušao.
Igra je prelepa, atmosfera mnogo bolja od trojke, osećaj klanja baš kako treba, ne znam za vas ali ja jedva čekam jun.
Ista situacija i kod mene, usao pre jedno sat vremen bukvalno manje od minuta cekao. A pre toga sam taj authentication error.

I ljudi javno koji se zale na netu da mora da se ceka da se udje samo se pravi glupi, ovo je beta i gore stvari mogli bi da se desavaju.

@sermakarije
mada, s'obzirom da kažu da mogu samo 12 likova da učestvuju u wb eventu, trebaće svima dosta sreće
I mislim da ovo nece biti problem, jer igra dinački te prebacuje na drugu instancu igre da bi se izbegla gužva tj. da imaš osećaj da ima nekog u igri zajedno sa tobom a da nije gužva.

Ovo je najveća razlika u odnosu na proše Dibalo igre, i korak ka MMO iskustvu. Za sada nisam video da mi smeta, čak bude zanimljivo kad se radi neki lokalni event gde se lako gine a treba pomoć.

Poslednja izmena:
Nije bitan za nista ali eto da se vidi kako su osmislili ideju, i da znate mislim da treba da budete 25 lvl posto je i on sam 25 lvl. Za ovo nisam siguran da se mora biti 25 lvl ali cini mi se da je pozeljno.

Inace ja sam jutros kada sam poceo da igram prebacio tezinu na veteran i malo je teze da se igra ali zato je dosta bolje. Legendarnih itema do sada sam dobio jedno 15 komada ali dobra stvar je sto i pored toga sto je legendarni moze da vam padne zuti item koji je bolji odnosno jaci.

Svidja mi se sto ako se igra na tastaturi i misu i ako se predje na kontroler se ne menja nista osim komandi, a izgled ostaje isti. To mi je najvise smetalo u D3 kada si igrao sa tatatura mis bio je jedan izlgeda a sa kontrolerom je bio drugi koji mi se nije svidjao ni malo.

Iskreno, najduže što sam čekao bilo je par minuta (xbox), igra super klizi. Ja sam od početka krenuo sa "veteran" i nije bas lako sa bosevima a ponekad i sa većim grupama jačih mobova, što se tiče world boss eventa, može se i sa manjim levelom ali će onda da budu veliki penali zbog lvl diff, tj. boss će moći da oneshot nekoga itd.
Inače ko što Kovač reče, nije bitan ovaj event za bilo šta

Odmah počeo na Veteran težini jer čim sa video da piše da je Normal za nove igrače Diabla znao sam da će ta težina biti prelaka.
Iskreno prvog mini bosa sam morao da kite-ujem oko stuba i da dodgeujem njegove jake udarce i bilo 2 navrata sam morao da pobegnem iz protorije i da odem u grad da dopinim HP&Potions kad sam se vratio mobovi na punom HP-u.

Ovako na prvu loptu, igra izgleda bliže D2, gameplay fluida kao u D3.
Skill sistem prepakovan iz D3 ali malo bolje a itemizacije mi izgleda na foru kao iz D3 isto padaju itemi samo za klasu koja se igra i tu i tamo (jako retko do 17lvl dobio samo dva) itemi za druge klase.

Kockao se za amulet iz 4. pokusaja dobio leg. verziju.

Za sada zadovoljan sam, mada tako sam bio i sa D3, videćemo end game.

EDIT: Evo i sad probao ušao iz prve u igru, to je za pohvalu :) jer masa ljudi nabavilo BETA key, ali prava potvrda da li su spremili infrastruturu je sledeći vikend kad mogu svi da igraju.

I ja od pocetka krenuo na veteran i nemam problema, ali ne mogu da ubijem Vhenard sa barbom, ne mogu da kajtujem sa njim.
Moram da smanjim tezinu samo dok ne predjem tog bossa.
Bas je gadna

Ja sam namerno krenuo na normal jer sorceress do sada nisam igrao i kao klasu najmanje je znam. U D3 start je bio barb, posle monk, witch doctor koji mi je postao omiljen i demon hunter... necromancera, crusader i sorceress nisam igrao.

Ljudi ja sa magijama se osecam OP na VETERAN. Bas tesko zaginm...Kakav NORMAL, to moze biti bukvalno setnja kroz igru...

k5kvsz.png

Nema šanse da ja stignem na to, još sam lvl16. Inače, dungeons su mi super, raznovrsni po izgledu.
Mala zamerka mi je što se mapa ne otkriva klasično tj. postepeno, nego se cela oblast otvori odjednom pa nemam evidenciju gde sam bio a gde nisam.

Ja stigao do 20 nivoa sa :arobnjakom i dosta od mene za ovu rudnu...nadam se da sam dobio psića :)

Ono što mi se dopalo:

1. Ima dosta skilova tako da bar na kratko može da se eksperimentiše dok ne nađu uber postavke,
2. Grafika je ok,
3. Game play je ok

Ono što mi smeta:
1. Dosta bagova,
2. Grafika mi secka i mislim da ima neki memory leaak ali dobro to će da se ispravi.
3. U principu sve je ovo već viđeno

Ukupna ocena 3+

ja danas stigao do 25, igrao od početka na "veteran", grafika mi je ok (xbox), nije me izbacivala igra dok sam igrao, za sada mi se sviđa, malo probam razne bildove pa se tražim još uvek, generalno fina *******cija, mračna atmosfera, bosovi nisu za šalu, mnogo različitih itema, biće interesantna kombinacija

pade ashava :D
bacio 4-5 lege itema, poginuo 5-6 puta :p ali vredelo je

Poslednja izmena:
Ostale 23 sekunde. Bilo je napeto :D
Ahsava.jpg

Vrh Dno