Šta je novo?

Diablo IV

@Shimec e da si samo malo ranije napisao sa foru preko Amazona.
Ja puko pare preko Bnet, ali ajde nadam se da nisam ispao jedna od ovaca na kojoj će zaraditi :) .

Poslednja izmena:
Ako neko ima višak beta ključ slobodno može da mi pošalje na PM. :p
Mene je malo strah da se petljam sa porudžbinama sa amazona. :whistle:

@Shimec e da si samo malo ranije napisao sa foru preko Amazona.
Ja puko pare preko Bnet, ali ajde nadam se da nisam ispao jedna od ovaca na kojoj će zaraditi :) .
Pitanje. Koliko loš treba D4 da bude da ga ne bi kupio? ;)
Ja sam skeptičan a kupio sam Ultimate.

69e za ultimate D4 je kinta za kojom nikad neću zažaliti...

Ovo bas izgleda smesno za konzole.Nadam se da nece biti tako vesele boje i za PC.Nekako mi opada hajp,a ne znam zasto.:)

Preko Argentinskog šopa za xbox
14990 arg pesosa
Ništa mi nije skinuto još uvek, skida se 10 dana pre zveničnog izlaska igre, kako je tamo inflacija možda ispadne još manje kad budu skidali.
Standard verzija je 10490 pesosa što je oko 49e trenutno

Još da nisam zakasnio za foru koja je postojala sa kupovinom u istom Argentinskom šopu ali sa Visa karticama, po konverziji Vise- 14990 pesosa iznosi 41e za Ultimate ali ***.

@Shimec
Hvala za info, ipak sam skupio hrabrost i probao tvoj metod, sve je prošlo super.
Igra se sada skida a porudžbina otkazana. :D

my body is ready

Ako ima Xbox igraca, kako tacno microsoft (xbox) nalog vezujem za bnet? Na bnet nalogu mi je connected xbox account, preorderovao sam ultimate d4 jos odavno na xbox storeu, medjutim sad kad probam da udjem u betu dobijam "Unable to find a valid license for Diablo IV (Code 315306)" , pa ne znam da l je to jer jos uvek nije krenula beta ili zato sto igra iz nekog razloga ne vidi moj preorder.

Ako ima Xbox igraca, kako tacno microsoft (xbox) nalog vezujem za bnet? Na bnet nalogu mi je connected xbox account, preorderovao sam ultimate d4 jos odavno na xbox storeu, medjutim sad kad probam da udjem u betu dobijam "Unable to find a valid license for Diablo IV (Code 315306)" , pa ne znam da l je to jer jos uvek nije krenula beta ili zato sto igra iz nekog razloga ne vidi moj preorder.
Isto i ja dobijam, verovatno jer nije još krenula, ja sam preorderovao pre neki dan.

Isto i na PlayStation, sačekaćemo 10min. Zatim ALARM-ALARM.

I am in 🥹

queued----
btw..pre 27 godina Diablo I :D

Restartujte Battle.net

1679069171509.png

upao, gledam trailer

aj pozdrav svima do malo kasnije i gl :D

Ovo sto vidim je recimo za mene 3. Ali na zalost nista spektakularno

na xbox series s izgleda i radi kao bombona, rekao bih u 60fps, otklonilo mi je sve sumnje da ce morati upgrade : )

Vrh Dno