Sean
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 02.09.2015
- Poena
- 135
Jel to ono, stize mi 4090 kakav bedakO sudbo kleta pa ja danas ne mogu da igram D4.......moram da promenim GPU.....a sutra tek mogu popodne...kakav fail...
Jel to ono, stize mi 4090 kakav bedakO sudbo kleta pa ja danas ne mogu da igram D4.......moram da promenim GPU.....a sutra tek mogu popodne...kakav fail...
Pitanje. Koliko loš treba D4 da bude da ga ne bi kupio?@Shimec e da si samo malo ranije napisao sa foru preko Amazona.
Ja puko pare preko Bnet, ali ajde nadam se da nisam ispao jedna od ovaca na kojoj će zaraditi.
4070tiJel to ono, stize mi 4090 kakav bedakJa bih potpisao da DIABLO ne igram do kraja zivota za novi GPU
![]()
Kako 69e za ultimate? Preko koga si uzimao?69e za ultimate D4 je kinta za kojom nikad neću zažaliti...
Ista prica, proklet bio da sam...Pitanje. Koliko loš treba D4 da bude da ga ne bi kupio?
Ja sam skeptičan a kupio sam Ultimate.
Isto i ja dobijam, verovatno jer nije još krenula, ja sam preorderovao pre neki dan.Ako ima Xbox igraca, kako tacno microsoft (xbox) nalog vezujem za bnet? Na bnet nalogu mi je connected xbox account, preorderovao sam ultimate d4 jos odavno na xbox storeu, medjutim sad kad probam da udjem u betu dobijam "Unable to find a valid license for Diablo IV (Code 315306)" , pa ne znam da l je to jer jos uvek nije krenula beta ili zato sto igra iz nekog razloga ne vidi moj preorder.
Imao sam je pre x, razbija sve igre.na xbox series s izgleda i radi kao bombona, rekao bih u 60fps, otklonilo mi je sve sumnje da ce morati upgrade : )
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari