Šta je novo?

Diablo IV

Dosta liči na trojku, videćemo svakako ću igrati D4.
mada sva sreća na ovom D2R još ako leder bude valjao ....

Imam neki osećaj da će ovo biti D3 sa boljom grafikom ali "mračnije".
Ne znam za vas ali meni je ovo tanko. Samo su nam prikazali ludilo grafiku i efekte na mapama sa malom gustinom protivnika. Ali kod ARPG je nabitnije ono što je pod haubom. Dve godine posle objavljivanja i dalje dobijamo malo feedback-a. Imajući u vidu situaciju u Blizzard-u (štrajkovi, skandali) pitanje je šta će na kraju biti sa D4.

Lol...povratak "korenima" (D3)...
Ne samo da izgleda i ima feel kao Diablo 3, vraćaju debilne mehanike iz njega...šta je sledeće, Loot 2.0 i weapon damage za sve?

Paragon sistem deluje inspirisan PoE stablom gde imamo master nodove.
Da li ste primetili kako izgledaju opisi itema i skilova. Meni deluje suviše čisto. A mislim da je razlog da bi moglo da sa vidi na TV-u dok se igra na konzoli casual iz kreveta :)
Primer:
sekira.jpg
A ove hiljade i hiljade damage neću komentarisati. Ne znam što se drže toga.

Paragon sistem može da bude OK jedino ako nije 1000 lvl pa rasporedlie na tipa 20 stavki.

Ona fora da se izvuče essesence iz legendary itema je cool stvar, bar neki crafting će imati smisla. Sve dok neće biti player bound itema kao u MMO-ima trade će da bude zanimljiv.
I slažem se što se glupiraju sa ovim hiljadama DPS-a.

Uglavnom videćemo, samo da ga doteraju do kraja i upeglaju, a realno i džaba im da izmišljaju sad toplu vodu ako sa D3 gde tipa 2 builda po klasi su bila zanimljiva i imala smisla.
U D2 ima i dalje mnogo više zbog sinergija i +all to skills (ili + to skill {neki tree}).

Kad bi izbacili jos neki cinematic... Da se isprimam jos malo

Idemo... još par godina i eto nama neprespavanih vikenda 😁🤪

diablo4.blizzard.com

Sign up now for a chance to be included in future beta tests, and to get the latest information about Diablo IV.

Cudno mi da Blizzard nema zvanicnu vest o ovome.

Poslednja izmena:
Lepo izgleda igra, bas po mom ukusu.. Uzimam ovo 100%

Uzimam i ja, ali gde mi je Crusader :(
Ubaciće u nekom većem DLC-u 100% neku "holy" klasu Paladin, Crusader ili neki Cleric/Priest.

Mnogo dobro izgleda i baš se oseća taj Diablo 2 feel, onaj crtani Diablo 3 dizajn treba da ostane samo u Diablo Immortal i nigde više.

Ja sam se toliko naprzio da ne mogu da docekam.Deluje da ce ovo biti pun pogodakNista... jos 365 spavam i eto ga.:)

Art style i grafika na 10/10. Ali šta je ispod haube to ostaje da se vidi. Do tada hypa bez.

Sta ih boli pisa, razbise se od love i sa Immortalom... Za misljenje zajednice i ocene ocigledno ne haju.

Jedno je Diablo Immortal koja je projektovana za mobilne telefone a tu znamo da ne može se baš satim igrati igra pa moraju da imaju neki standarni model zarade kao svi drugi.
Ali sa PC (konzol verzijom) puno krvnog nastavka ako se budu *****avali gledaće samo u minus, ja prvi neću kupiti igru i igrati. Praviću su da kao D3 danas da i D4 ne postoji i žaliti samo ulože trud od strane developera i da je to mogao da bude pravi D2 nastavak.

Svesni su da neki neće dati 60$-70$-80$ za ovo ako bude trunka slutnje da ovo bude model Diablo Immortal.
Najgore što može da se desi je kao D3 što late game je bio extremno težak i loši loot sistem, ali to se posle popravilo značajno.

Najgore što može da se desi je kao D3 što late game je bio extremno težak i loši loot sistem, ali to se posle popravilo značajno.
Ako naprave tesku igru i da loot pada kao sada u Diablo Immortal onda su pogodili meru. U DI mogu igrati vise sati da ne padne leg item, ona bude po koji ali nije kao u D3 da cim krenes sa igrom da u prvih 10 min ti imas 5 legendarnih itema i 3 set itema kod sebe. Od kada igram i kako sam presao 60-ti lvl je bilo dana da igram da ne padne ni jedan leg tog dana a onda sledeceg padnu 2-3.

D3 dok je bio na pocetku je bio zanimljiv za igru jer mi je davao osecaj da moram da se trudim da bih mogo da podignem tezinu, DI je bas dobro napravio ovaj sistem sa Combat rating da ti ne mozes da igras Hell 2 tezinu ako nemas brojku koja je zacrtana, mozes ali ubijanje mobova ide daleko teze a gine se 5x lakse.

Diablo 3 kad se pojavio je imao strašno loš drop sistem, tj. legendary su bili loše dizajnirani i useless. Sećam se neki headress za Monka mi dropao posle 96 sati i nije bio ništa bolji od toga što sam imao.
Za 500-600 sati grindanja od kako izašao D3 dobio samo par neki legendary i 1 set item.
U D3 je Legendary itemi su izgubili smisao malo jer sad imaš 3 verzije Legendary itema, prestao sam da igrao kad su onu Ancient verziju ubacili, a posle video da ima još jedna.

U RoS su loot sistem dosta sredili, ali obicni Legendary su ti kao rare (žuti) i samo juriš najaču verziju.

Kad bi iskombinovali sistem iz D3 RoS gde većina legendary imaju unique perk neki i sad sitemom u D2 to bi bilo pun pogodak, i runeword sistem je dobar u D2 samo je droprate brutalno mali za te najbolje što su ti potrebne.

Ako bude samo kozmetika, bice OK.
Znajuci Blizzard, velika je sansa da nece biti samo kozmetika.
Wait and see.
Samo da ne bude kao D3 vanilla i clusterfcuk that was RMAH.

Lično mislim (nadam se) da će biti samo kozmetika. Više puta su to naglašavali.
Ono što sam siguran je da će proći vreme dok se igra ne "utegne" što se balansa tiče i pod uslovom da im to bude na prvom mestu umesto koje je boje konj.

Reaper of Souls, kakav je sada je veoma ispolirana i izbalansirana igra, ako nista, barem sto se tice engine-a i mehanike borbe.
Mislim i da je za vecinu ostalih faktora takodje ispolirana od buildova, do itemizacije preko learning curve-a.
Ako bi mogli da izmimikuju to i unaprede barem 20-30%, bilo bi dovoljno za pocetak.

0MGX7PDDLJY51660609035392.png
S52JB8WHY6LE1660609035331.png
4Q0MJGT53TC31660609034248.png

Nazad
Vrh Dno