Mislim da sam ranije čitao da nije potrebno da oba igrača iz coopa na xboxu moraju da kupe igru, dovoljno je da imas dva naloga na konzoli i da oba budu povezana sa battlenet nalogom, za D3 takođe nije trebalo kupovati igru na oba naloga da bi igrao coop, lik koga igra drugi igrač ostaje snimljen na tom nalogu koji je kupio igru, takođe oba igrača moraju da prođu prolog da bi se snimiliKao prvo da igrate couche co-op na konzoli morate oboje da imate igru na Bnet nalogu, ne može samo jedan od vas kupi pa da dvoje igrate na istom. Napravljeni heroji su vezani za Bnet account znači za igru na accountu.
Ovo je Blizzard naglasio i rekao da na PC to nije moguće jer Bnet client na PC nema podršku za to.
A može sam da posle nastavi da igra solo isto i ti, pa da kasnije kad god odlučite da igrate zajedno. Samo onaj ko startuje party njemu će questovi da idu a ovaj drugi će morati da ih odradi osim ako ne krete zajedno od istog, tako bi trebalo da bude.
mislim da mora dva accounta da imas na konzoli ali ne moraju oba da kupe igru, samo jedan, taj nalog gde je kupljena igra je glavni, a dodaje se igrač birajući drugi nalog na konzoli i to je to, nisam 100% siguran, videćemo uskoroNeka me ispravi neko ko mozda zna vise, ali licno cisto sumnjam da moze da se igra coop sa samo jednim accountom. Mislim da mora svaki account da ima kupljenu igru.
e pa to ....Ja isto nisam citao ni pratio pricu cak sam vecinu cut scena prekinuo. Zato kada izadje sve polako sa uzivanjem da prodjem.
Jel imate vi neki plan sta cete i kako cete?
neću po ceo dan, uglavnom kad nisam na posluJa ne znam kako mozete da igrate Diablo po ceo dan, nekad kada sam trojku igrao, i poceo da sanjam, i batalio jednom zauvek.![]()
uf, nažalost samo petak, od ponedeljka moram jer mi koleška ode na odmor od 3 nedeljeAli po tvojoj priči ti nikada nećeš biti na poslu kada izađe D4![]()
Ja sam i tu u dilemiJa isto nisam citao ni pratio pricu cak sam vecinu cut scena prekinuo. Zato kada izadje sve polako sa uzivanjem da prodjem.
da ne moram u petak da idem na posao onda bih verovatno krenuo lagano ujutro kad se probudim, ne bih igrao od 01 ujutroJa sam i tu u dilemi.
Da li da krenem odmah u 01:00 da igram tu znam sebe ima da legnem u 5-6 ujutru i onda se probudim u 10-11 i tako budem raspao kao zombi ceo dan.
Ili najbolje lepo se izmorim prošlih dana legnem u ponoć i lagano u petak ujutru krenem da igram odmoran sa fokusom. Jer tamam mi stan gleda na zapadnu stranu tj. u senci je i onda napravim pauzu popodne kad zasija najače sunce pa nastavim uveče do kasnije da cepam. Jedno 10-14 sati igranja prvi dan je premija.
@Labello to se meni dešavalo kad sam grindao D3, legnem da spavam i dalje vidim kako ubijam elite.
@sermakarije opa 3 nedelje na odmor, široko ta tvoja koleginica. A tebi ostaje muka na poslu posle noćne smene igranja D4![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari