Šta je novo?

Diablo IV

Neka me ispravi neko ko mozda zna vise, ali licno cisto sumnjam da moze da se igra coop sa samo jednim accountom. Mislim da mora svaki account da ima kupljenu igru.

Kao prvo da igrate couche co-op na konzoli morate oboje da imate igru na Bnet nalogu, ne može samo jedan od vas kupi pa da dvoje igrate na istom. Napravljeni heroji su vezani za Bnet account znači za igru na accountu.

Ovo je Blizzard naglasio i rekao da na PC to nije moguće jer Bnet client na PC nema podršku za to.

A može sam da posle nastavi da igra solo isto i ti, pa da kasnije kad god odlučite da igrate zajedno. Samo onaj ko startuje party njemu će questovi da idu a ovaj drugi će morati da ih odradi osim ako ne krete zajedno od istog, tako bi trebalo da bude.

Za co op su rekli da moraju da se sinhronizuju da bi im se oboma racunao napredak.

Sad me zokocx podsetio, obavezno obratite paznju ako sa nekim krenete kampanju da prelazite u partiju.
Ako nije sinhronizovano, onaj ko nije host morace ponovo da prelazi, a tako moze gomila sati da se spuca "u prazno" :giggle:

Edit - dok sam ja kucao, pretece me Kovac :D

Zato cu ja ko svaki gejmer kampanju da prodjem sam a onda mozemo u grupi da grindamo paragon lvl i sve ostale blagodeti WT3.

I ja jos uvek lupam glavu da li da krenem barba whiralwind bleeding build ili druida earth build? Obe klase mi se igraju.

Uvek prvo sam. Mislim da je Borderlands 2 igra koja je najbolje resila ovaj problem (ne znam kako je u BL3, nisam skolovao :) )

Isto i dalje ne znam sa kojom klasom ću prvi put da pređem kampanju.

Verovatno ću da uzmem https://www.random.org/integers/ namestim da generiše kolonu od 100 brojeve opsega 1 do 5.
A ti brojevi će biti klase kako su poređane na https://diablo4.blizzard.com/en-us/.
I koji broj će da ima najviše ponavljanja sa tom klasom ću da igram prvom :D

Ili ipak na kraju će biti Druid u inita svima koji misli da je najslabiji. Jer nisamo osetili ni malo class specific mehaniku :D

Tokom ove tri bete sam najvise igrao barba, pa druida, rouge, sorcerer i najmanje necro.

Moguce da tokom ovog perioda pre sezone prvo odigram sa jednim pa onda sa drugim ili krenem uporedo da ih igram ali onda nisam nista uradio. Hocu da pokusam barba ili druida da izguram za end game i da vidim sta su sve smislili i ubacili.

Ovaj kovač od oponenta preordera postade zagriženi fan čak je i avatar upodobio diablu :p

Kao prvo da igrate couche co-op na konzoli morate oboje da imate igru na Bnet nalogu, ne može samo jedan od vas kupi pa da dvoje igrate na istom. Napravljeni heroji su vezani za Bnet account znači za igru na accountu.

Ovo je Blizzard naglasio i rekao da na PC to nije moguće jer Bnet client na PC nema podršku za to.

A može sam da posle nastavi da igra solo isto i ti, pa da kasnije kad god odlučite da igrate zajedno. Samo onaj ko startuje party njemu će questovi da idu a ovaj drugi će morati da ih odradi osim ako ne krete zajedno od istog, tako bi trebalo da bude.
Mislim da sam ranije čitao da nije potrebno da oba igrača iz coopa na xboxu moraju da kupe igru, dovoljno je da imas dva naloga na konzoli i da oba budu povezana sa battlenet nalogom, za D3 takođe nije trebalo kupovati igru na oba naloga da bi igrao coop, lik koga igra drugi igrač ostaje snimljen na tom nalogu koji je kupio igru, takođe oba igrača moraju da prođu prolog da bi se snimili
Neka me ispravi neko ko mozda zna vise, ali licno cisto sumnjam da moze da se igra coop sa samo jednim accountom. Mislim da mora svaki account da ima kupljenu igru.
mislim da mora dva accounta da imas na konzoli ali ne moraju oba da kupe igru, samo jedan, taj nalog gde je kupljena igra je glavni, a dodaje se igrač birajući drugi nalog na konzoli i to je to, nisam 100% siguran, videćemo uskoro :D

mislim da ću i ja igrati solo (bez party) kampanju a posle može party za zezanje i interesantnije levelovanje, bitno da ima guild na početku pa neka svi igramo solo ali bar će da se dogovaramo i možda podelimo koji savet i opremu koja nam ne treba u tom trenutku hehe

Ja sam za ovih 15-20 sati ukupnog igranja ovih beta svaki svakcijati put skipovao sve dijaloge, potpuno ignorišući story i lore, želeći da sačuvam iznenađenje za prvi prelazak kad izađe full, tako da u suštini nemam pojma šta sam igrao, samo sam se fokusirao na skilove, gejmplej i naravno članstvo u ATC : )

Ja sam vala pratio i priču u side questovima, kako vidim biće i ulančani side questovi ako ne završiš prvi neće se pojaviti naknadni.
Što je meni ekstra tamam da te nagrade za završavanje questova i kad ponovo posetiš neki outpost.

Ima baš da uživam solo u rešavanju questova, šteta što igra izlazi pre početak leta i dugi su dani a meni je najveći gušt uveče i po mraku igrati igre (posebno ovakve).

Poslednja izmena:
Ja isto nisam citao ni pratio pricu cak sam vecinu cut scena prekinuo. Zato kada izadje sve polako sa uzivanjem da prodjem.

Jel imate vi neki plan sta cete i kako cete?

jaooo ne stoji mi na muku nemam više dane odmora, krećem ga u petak ujutro i rokam do 7 kad mora da pođem na posao, a kad dođem na posao prijavljujem da imam neka neodložna posla i vračam se dom :D

Ja ne znam kako mozete da igrate Diablo po ceo dan, nekad kada sam trojku igrao, i poceo da sanjam, i batalio jednom zauvek. :D

Ja isto nisam citao ni pratio pricu cak sam vecinu cut scena prekinuo. Zato kada izadje sve polako sa uzivanjem da prodjem.

Jel imate vi neki plan sta cete i kako cete?
Ja sam i tu u dilemi :ROFLMAO:.
Da li da krenem odmah u 01:00 da igram tu znam sebe ima da legnem u 5-6 ujutru i onda se probudim u 10-11 i tako budem raspao kao zombi ceo dan.
Ili najbolje lepo se izmorim prošlih dana legnem u ponoć i lagano u petak ujutru krenem da igram odmoran sa fokusom. Jer tamam mi stan gleda na zapadnu stranu tj. u senci je i onda napravim pauzu popodne kad zasija najače sunce pa nastavim uveče do kasnije da cepam. Jedno 10-14 sati igranja prvi dan je premija.

@Labello to se meni dešavalo kad sam grindao D3, legnem da spavam i dalje vidim kako ubijam elite.

@sermakarije opa 3 nedelje na odmor, široko ta tvoja koleginica. A tebi ostaje muka na poslu posle noćne smene igranja D4 ;)

Ja se 2.og juna vracam s puta (znaci igrace se launch nocu do nekih jutarnjih sati), pa se vikend igram koliko zenska i obaveze dozvole, a onda u ponedeljak palim 2 dana preko na koncert offspringa , let wizzairom, samo ranac kao prtljag zbog ekonomicnosti karte, sto znaci da u ranac staju dva para gaca/carapa, dve majice i xbox sa dzojpedom, prioriteti 😅

Ja danas sredjujem generalno komp, nosim ga na kompresor da ga izduvam i provrtecu neke testove za procesor da vidim kakve su temperature. Sredim komp da bude ko zapeta puska za D4.

Pa nije toliko zahtevan bre.. :D

Zokocx, upravo, tako je i kod mene bilo.. Uzas.. :D

Nije ali ja godisnje 3 puta nosim racunar na kompresor a procesor da proverim jer sad vecima 3 godine kako sam ovaj ryzen 3600 ubacio i od onda ga nisam dirao.

*** to mi je mana, volim da mi je komp uvek cist.

Ja sam i tu u dilemi :ROFLMAO:.
Da li da krenem odmah u 01:00 da igram tu znam sebe ima da legnem u 5-6 ujutru i onda se probudim u 10-11 i tako budem raspao kao zombi ceo dan.
Ili najbolje lepo se izmorim prošlih dana legnem u ponoć i lagano u petak ujutru krenem da igram odmoran sa fokusom. Jer tamam mi stan gleda na zapadnu stranu tj. u senci je i onda napravim pauzu popodne kad zasija najače sunce pa nastavim uveče do kasnije da cepam. Jedno 10-14 sati igranja prvi dan je premija.

@Labello to se meni dešavalo kad sam grindao D3, legnem da spavam i dalje vidim kako ubijam elite.

@sermakarije opa 3 nedelje na odmor, široko ta tvoja koleginica. A tebi ostaje muka na poslu posle noćne smene igranja D4 ;)
da ne moram u petak da idem na posao onda bih verovatno krenuo lagano ujutro kad se probudim, ne bih igrao od 01 ujutro

Dzaba, soba nema tepih ali je kuca stara a na zidovima lamperija i nema veze sto se soba svake nedelje usisavava i brise prasina a vlaznom krpom se prebrise patos kada ko zna od kuda uvlaci prasinu. Kolega zivi u novoj zgradi na sestom spratu i obrise prasinu i posle par sati opet vidis da je ima ne sada kila ali je ima.

Komp odignut od patosa nekih 30 cm. Na kraju nije mi tesko da jednom u cetiri meseca odradim generalku racunaru.

Nazad
Vrh Dno