Šta je novo?

Diablo II Resurrected

I dalje ne mogu da verujem da su ubacili trofej (achievement) na PS da se uzme hardcore lvl 99, pored odvojenog trofeja lvl 99 za sc. Nerealno.
Sve igre na PS do sad sto sam igrao sam uzimao platinium trofej, jednostavno sam completionist tip igraca, volim sve da odradim, a ovo je prva igra za koju znam da ne postoji ni promil sanse da kompletiram. Niti se ima vremena za tako nesto, a i da se ima, toliko je grinda potrebno a dovoljna je nekoliko sekundi paznje za gg, samo zato sto se tamo neki krelac zaigrao sa achievementima i misli da je zabavno ubaciti hc 99, crko majci :)

1633437645344.jpeg

Ma kakvi crni F tasteri, pa daleko su... ja sve bitno bindovao ASD-QWE. :)

vidis meni to ne pade napamet... ja i dalje jurim f1-f4 ko nekad.

nekako mi ne ide da mi pot ide iznad skill-a. jedino ako mogu potovi da se binduju ispod number row, a skilovi da budu na number row.

inace, prilicno me izludjuje sto potioni nisu dva tastera i da zauzimaju jesno mesto u inventaru i stackuju. ne vidim zasto ne bi to uveli u nekom buducem patch-u.

OK. Ide lagano Hell , teskoe... 😅 uživancija.
Izvukao sam Dekarda i ubio Countes.

respec sam odradio sa nigtmare na frozen orb i meteore. Odradio sam i nekoliko puta krave da dobiijem koji lvl .
Ostao mi jos respec sa hella.
Kada se igra restartuje par puta dobilo sam imune na lajtninig umesto na cold što je odlično.
A kada su imunu na fire i cold ubije ih plaćenik a ja bacam static field.

Fali mi još Lem runa za Treachery , kada mi plaćenik ne bude ovoliko zabadao biće mnogo lakše.

Da li neko može da mi pojasni whirlwind build za barbariana? U uputstvima za build stoji da stats points idu u vitality i straight, nešto u dexterity ali ništa u energy. S ozirom da whirlwind troši manu nije mi jasno kako može da funkcioniše.
Treba ti INSIGHT za plaćenika to je polearm sa 4 soketa i 4 rune Ral Tir Tal Sol. Daje meditation auru .
Sa time praktično imaš neograničeno mane dok plaćenik živ ;)

ja sam kraftovao insight, ali dzaba mi kad umre cim proviri iz grada

Jel imas neki leech za njega? Uglavnom bude na helmu...
A chest treba da mu pokrpi resistance, nesto ovako:

ma nemam nista, odakle mi, tek sam zavrsio nightmare sa asasinkom i shvatio da u hell ne mogu ni da prigvirim. reroll-ovao sam paladina, samo sto sam usao u nightmare, da protrcim caskom to, pa da vidim kako ide act 1 hell. secam se da su mi kod njega problem pravili samo oni pajseri kod baal-a.

Bez zezanja - koji miš je najbolji za Diabla? Imam dosta star Genius, nema šanse da izdrži, pa rek'o, da pitam. Ide hladno vreme, može Diablo.

pao mi je beli heraldic shield na act 3 nightmare, od one grupe koja te ceka na ulazu u lower kurast. koliko socketa ce da otvori kod larzuka? treba mi 4 za spirit.... plasim se da ne otvori vise?

edit: proverio sam, max socket za njega je 4, tako da ne bi trebalo da otvori vise. ova zona je lvl 50, tako da ne bi trebalo da otvori ni manje. btw... 50? ja je cistim sa paladinom lvl 35 :D

Je l imao neko srece da izrola spirit sword 35%fcr i 100+ mana? da li me toliko nece rng ili sta je, ali ne mogu preko 30 da nabodem a da mana nije neki najbedniji minimalni rol, sve zive rune istrosih od 100+ countess runova i nece da da nikako pristojan rol

ja se tripujem da li da stavim spirit rune u shield sa 12 all res (preporucljivo min 35), a ti napravi 30 sword-ova :D

Jel se desilo da nekom ispadne random 320000 zlata?

meni ne, ali sve moze da se desi. na normalu mi je pao 2 to combat skills amulet za paladina... svasta... nosicu ga do lvl 92 vrv

ja se tripujem da li da stavim spirit rune u shield sa 12 all res (preporucljivo min 35), a ti napravi 30 sword-ova :D
Pa nemoj bas ako je tako malo :) Bolje farmaj neki bolji... jedino ako vec imas bruka runa pa ti je sve jedno.
Evo mog sto sam juce napravio, imao je +43 res roll:

SpiritPal.JPG
Nego, bas rune me zezaju... Countesica Hell je imuna na Cold i Fire, pa pravim Hammerdina malo nju da farmam jer ne mogu sa main Sorc.

Ovo za gold drop - da nisi neki cudom igrao u multi, pa je lik umro?

definitivno sam odustao od toga. mislio sam da sklopim jedan sad sa ovim sto imam i da sa time farmujem bolji, ali jednostavno cu da cekam da dobijem neki od 40-ak all res.

gde si ti nasao ovaj?

hocete da napravimo neki grupni chat na whatsappu? ne igra mi se vise sam majkemi, ja dolazim iz wowa koji je iskljucivo multi, ubi me ova samoca u d2

Nego, bas rune me zezaju... Countesica Hell je imuna na Cold i Fire, pa pravim Hammerdina malo nju da farmam jer ne mogu sa main Sorc.
Ako juriš rune-ove do Mal ili Ist, možeš nju da farmaš. Ovako, mislim da ona ne može preostale high tier rune-ove da drop-uje.

Da li runeworld radi na set items? Ubacio sam ort i sol u 2 socket set helm za Lore ali ništa. Sada sam dobio 3 socket mace pa da ne trosim rune ako ne radi.

Ne, samo klasični (normal quality type) predmeti sa socket-ima.

Izbegavajte superior baze za runewords jer su troškovi popravke mnogo veći, zavisno od itema.

Je l imao neko srece da izrola spirit sword 35%fcr i 100+ mana? da li me toliko nece rng ili sta je, ali ne mogu preko 30 da nabodem a da mana nije neki najbedniji minimalni rol, sve zive rune istrosih od 100+ countess runova i nece da da nikako pristojan rol
Ovo je drugi koji sam napravio kada sam zamenio stealth za smoke oklop sa više reza.
Ispale i magefist.
kada je ispao zeleni amulet ponadao sam se da nije Tal, drama , ali ispostavilo se neki budjavi. :D
NIje idealno ali čeka se Oculus Swirling Crystal.

sprit.jpg

Poslednja izmena:
Izbegavajte superior baze za runewords jer su troškovi popravke mnogo veći, zavisno od itema.
zavisi, ako je superior izrolao 15% max uvek bih ga pre uzeo po cenu veceg troska, gold nikad nije bio problem u d2
Ovo je drugi koji sam napravio kada sam zamenio stealth za smoke oklop sa više reza.
Ispale i magefist.
kada je ispao zeleni amulet ponadao sam se da nije Tal, drama , ali ispostavilo se neki budjavi. :D
NIje idealno ali čeka se Oculus Swirling Crystal.

Pogledajte prilog 319888
34/100/5 najs : )

Da li je neko raspolozen za hell mode, ja da mrdnem ne mogu od cold immune

ja! pisem ti privatnu poruku, upravo ulazim u igru

sorry sto kasno vidim, jedva sam docekao da se neko javi za multi

Skockao sam Lore, Spirit i Stealth. Lakše se diše. Još da skockam Insight za merca i mooozda mogu u hell?
Da li set oprema igra neku ulogu u igri pored runeworld?

Vrh Dno