Šta je novo?

Diablo II Resurrected

e kad skockas insight za merca onda ce da ga one shotuju :D ja mog i ne vodim vise kad nije za napolje :D

igrao sam sa maksom danas, njegov merc stalno ziv ja ne znam uopste sta mu radi... pikali smo hell, ono nije toliko tesko kad igras sa nekim, presli act 1 lagano i poceli dvojku. doduse vise on, ja sam nesto bas nizak lvl, samo sam pretrcao do hell-a.

kapiram da kad se predje hell i otkljuca cow lvl bice laganica farmovanje jer su krave melee i spore su, nece da me taknu..

inace komanda /players 8 ne radi u resurected???

a yebote... nista onda cu vestacki da narokam players 3/4... udjem sa jednim likom, izadjem, pa udjem u istu igru sa drugim, trecim.... ili i to ne radi?

a yebote... nista onda cu vestacki da narokam players 3/4... udjem sa jednim likom, izadjem, pa udjem u istu igru sa drugim, trecim.... ili i to ne radi?
Mislim da ne funkcioniše tako. Broje se samo multiplayer igrači tj. nalozi.

uzas.... mogu li ikako da prevarim ovaj legit diablo? :D originalni diablo sam igrao legit, ali ono... ortak mi je dao enigmu i sve sto je trebalo, samo sam pikao, nisam bio u fazonu e sad cu da udjem u igru da me one shotuju...

Trebao bi nam jedan tenak, barbarian, po mogucstvu jak, a glup :) Pa ako je neko raspolozen, tu smo ja i Ed, primamo i ostale klase, nije problem xD

maksa i ja radimo progress hell, trenutno act2 pri kraju, ko hoce da se pridruzi nek mi posalje privatnu poruku da mu dam game name i pass

maksa i ja radimo progress hell, trenutno act2 pri kraju, ko hoce da se pridruzi nek mi posalje privatnu poruku da mu dam game name i pass
Za dropove su bitni players 3. 5 i 7. Inace /players x je uvek radila samo u offline iirc.

o divno.... ako igraju dvojica igra je teza, ali drop nije bolji...

Jel vam radi igra ko igra online? Mene izbaci pre par minuta, kao izgubio sam konekciju i ne mogu da udjem sada. A taman sam očistio pola mapa u Act III, divota.

Ne radi nikome. Piše emergency maintenance.

Ne radi ni na PS. Čak mi ga ni lik nema.

Radi ponovo. Pao mi je još jedan 4 socket sword pa sam napravio još jedan spirit. Sada nosim oba uz whirlwind.

IMG_20211009_203639.jpg

i ja sam sastavio dupli spirit, samo sto su losi :/

maksa i ja stigli do akta 3 hell. 3 monarcha sa 4 socketa otvorena mu pala :D :D :D

Koji lvl su vam igrači?

ja sam 72 mislim...

kad je ovo bilo, i kako da znamo da budemo deo ovoga?

Poslednja izmena:
Tesko je koliko se secam spawnovati ga na online, na single playeru je bilo dovoljno prodati jedan soj, a za online treba ja mislim 100+ soj-eva da se proda vendoru na istom serveru, dakle treba dobra organizacija ljudi. ali mali charm anni koji baca diablo klon je, barem meni, najbolji charm u igri : )

pa da, ljudi su se organizovali da ga spawnuju, ali kako da znamo kad je to, pa da ucestvujemo?

inace, ja se secam da smo za taj charm farmovali uber tristram. kao i da smo se tamo lvlovali. stane jedan paladin i castuje cekice u mesto sat vremena, i 7 likova dodje sa lvl 1 na 70... ne znam da li to moze sad?

Na PS5 opet neće u igru. Kod vas?

pa da, ljudi su se organizovali da ga spawnuju, ali kako da znamo kad je to, pa da ucestvujemo?

inace, ja se secam da smo za taj charm farmovali uber tristram. kao i da smo se tamo lvlovali. stane jedan paladin i castuje cekice u mesto sat vremena, i 7 likova dodje sa lvl 1 na 70... ne znam da li to moze sad?
Napisah gore, spawnuje se random kada svi na serveru ukupno prodaju oko 100 soj-eva (stone of jordan) , mislim da je tacan raspon od 80 do 120 ili tako nesto. Tako da nema kalendarskog random spawna, nego je manje vise deterministicki ali zahteva i dobru koordinaciju igraca i jelte zahteva ogromnu kolicinu sojeva, sto je svakako veci problem od bilo cega drugog.
a to sto ti pominjes je pandemonium diablo u uber tristramu, to je nesto drugo

aman, znam kako funkcionise. ono sto ne znam je kad ce to ljudi da rade, pa da ucestvujemo i mi? kad kako i gde su se organizovali da prodaju toliko prstenje?

edit: koja je fora sa ovim klonom inace, sta se on razlikuje od onog u uber tristramu? oba bacaju taj charm?

ne, samo uber diablo baca anni charm. pandemonium diablo je deo pandemonium eventa.
a sto se tice tvog pitanja, brini prvo o tome kako da skupis minimum 15-20 sojeva , a ne o tome kad se i kako ljudi organizuju, taj deo je lak, ovaj prvi nije : )

mi ne mozemo da organizujemo coop play sa vise od 2 clana na celom forumu, a ljudi se organizuju da spawnuju uber diabla.

btw, sto ja da skupljam 20 prstenja? ima ko ce to da uradi :D

Ja bih oba Diabla da ubijem... Jedan za Torch, drugi za Anni. :)

Nego, pun mi inv charmova. Mogli bi da uvedu neki special inventory za njih.

ja imam ceo jedan small charm sa +11 fire res. :D

pun mi inventar potiona, ja ne znam zasto nisu uveli da potioni stackuju, jel to toliki problem...

Nazad
Vrh Dno