Šta je novo?

Diablo II Resurrected

@Skankhunt42 imam ga i ja, hvala svakako, a i ja sam na konzoli : )

@Zarkusi , nije moguce izmedju jer nema cross play-a, ali postoji cross progress, sto znaci da mozes da se ulogujes sa svojim nalogom npr i na pc ako igras na konzoli, i da trejdujes sa pc igracima : )

ma da li je moguce da nema cross play? e stvarno bezveze....

Auu al je Hell nezgodan, igram online sa Sorc frozen orb našao sam insight za plaćenika za gomilu mane ali nema šanse svi su cold imune, ne znam kako su zamislili
da ovaj build prodje, vidim na youtube svi sa sorcom bllizard igraju cold dmg moram da provalim kakom su prošli Hell.

Pre 20 godina sam igrao sa paladinom čekiće oni prave magic dmg ne sećam se da je neko bio imun.

tp, tp, tp, tp, tp, tp, tp, farm boss. Tako se uglavnom igra sorserica hell osim ako nema vec neke BiS iteme : )

Auu al je Hell nezgodan, igram online sa Sorc frozen orb našao sam insight za plaćenika za gomilu mane ali nema šanse svi su cold imune, ne znam kako su zamislili
da ovaj build prodje, vidim na youtube svi sa sorcom bllizard igraju cold dmg moram da provalim kakom su prošli Hell.

Pre 20 godina sam igrao sa paladinom čekiće oni prave magic dmg ne sećam se da je neko bio imun.
bas to... i ja sam igrao paladina sa magic dmg, i nisam imao nikakav problem. sad rekoh da probam asasinku, vec na nightmare nailazim na lightning immune, koji mi prave problem, na hell-u ce biti zurka.

bas to... i ja sam igrao paladina sa magic dmg, i nisam imao nikakav problem. sad rekoh da probam asasinku, vec na nightmare nailazim na lightning immune, koji mi prave problem, na hell-u ce biti zurka.
Trapsin ti je build sa Death Sentry koji je delom Corpse explosion (physical+fire) tako da ako imaš mnogo leševa nećeš imati problema sa lightning immune ;)

Trapsin ti je build sa Death Sentry koji je delom Corpse explosion (physical+fire) tako da ako imaš mnogo leševa nećeš imati problema sa lightning immune ;)
apsolutno, tako ih i ubijam, ali kad ponestane leseva bude bezveze....

nesto mi doduse nije jasno kod tog builda... ako death sentry dobija bonus samo od lightning trap, zasto onda ljudi maxuju shock web i charged bolt sentry, kad oni daju bonuse samo za lightning sentry?

tp, tp, tp, tp, tp, tp, tp, farm boss. Tako se uglavnom igra sorserica hell osim ako nema vec neke BiS iteme : )
Moraću to da probam , od itema klasika za nigtmare lore helm , spirit, stelth i ainchent pledge iitd...
ostao mi je respec sa nightmara možda stavim meteore ili lightniing.
ne znam dal da se cimam ili samo da preskačem cold imune ukoliku nisu presudni za quest.

Poslednja izmena:
Pazi ako respecujes sta i kako, da ne izgubis dosta damage.

Kao neko ko igra FOrb + Fire, preporucujem ti da se pomucis sa trenutnim buildom i predjes Hell, pa onda na farmanje bosses ko covek.
Moze uvek da se proba i party play... Mada ove random pub igre sto sam probao - sad i nikad vise. :)

Inace, ima fora da se sa drugim charom (koji je tek stigao na hell) kreira igra, pa relog na main koji ce onda imati boost na boss dropove.

apsolutno, tako ih i ubijam, ali kad ponestane leseva bude bezveze....

nesto mi doduse nije jasno kod tog builda... ako death sentry dobija bonus samo od lightning trap, zasto onda ljudi maxuju shock web i charged bolt sentry, kad oni daju bonuse samo za lightning sentry?
Maksuje se Lightning sentry kako bi imao "zaliha leševa" što pre. On ti je kao priprema za death sentry.

Moze uvek da se proba i party play... Mada ove random pub igre sto sam probao - sad i nikad vise. :)
ja stvarno ne znam zasto mi ne igramo zajedno na benchu? trojku smo przili svako vece bila je po jedna ili dve ekipe, nikad nisi morao da igras sam.

Maksuje se Lightning sentry kako bi imao "zaliha leševa" što pre. On ti je kao priprema za death sentry.
hvala puno na objasnjenju, kapiram. znaci treba da menjam izmedju ta dva samo kad naidjem na lightning immune? joj sto me to smara! ja sam mislio da je to build sa jednim spell-om.... vraticu se na cekic svega mi :D takodje svidja mi se death sentry sto random puca leseve sad na nightmare kad sam low lvl to mi je glavni izvor dmg -.-

ja nikako da stignem da lepo sednem i igram, cekam da za'ladi pa da vise vremena provodim unutra pored kompa :)

ja stvarno ne znam zasto mi ne igramo zajedno na benchu? trojku smo przili svako vece bila je po jedna ili dve ekipe, nikad nisi morao da igras sam.

Mozemo za vikend.

Ja ovako, preko nedelje, uhvatim kad mogu 15-20 min u pauzi posla za koji speed farm...

meni je vikend samo petak uvece i subota celi dan, nedelju radim -.- ali definitivno moze vikend.

inace, kako vi mislite da napravite tih 150 str za monarch spirit shield? ja trenutno u str imam 43 da bih nosio spirit sword, nemam nameru da sabijem jos 100 u str.

Farmam mausoleum za monarha, kad ono

Shako.jpg

Mislim da sam pre toga jedno 200 Baal runova na nightmare uradio sa ~250MF i nista.

Hah, tipično. :)

Act I>Burial Grounds>Mausoleum
Yes it has an area level of 85 meaning bosses and champions can drop anything in the game.

interesantno, hvala za info :) jel je tesko za igru?

edit: mada i ja pitam bezveze... sa lvl 50 asasinkom nema sta da trazim tamo vrv

interesantno, hvala za info :) jel je tesko za igru?

edit: mada i ja pitam bezveze... sa lvl 50 asasinkom nema sta da trazim tamo vrv
Prvo ne ulazi bar bez lvl 70 a drugo
Since the only default Immunity that you'll encounter throughout this zone on Hell is for Lightning it will be an annoying place to farm for Lightning Sorcs, Javalin Amazons or Trap Assassins. Of course Champ/Boss packs may spawn with additional immunities other than Lightning too; but not the regular enemies
:(

WOOOW svi su lightning immune? ludilo

hammers here I come :D

sve runewordove sam vec kraftovao sa asasinkom, ceka me gotov gear za cekica.

The Pit (U Tamoe Highlands.) je, takođe, pećina sa mLevel 85, dostupna u Act I. Tu se, kao i u Mausoleum-u, svašta može naći. :)

Da li neko može da mi pojasni whirlwind build za barbariana? U uputstvima za build stoji da stats points idu u vitality i straight, nešto u dexterity ali ništa u energy. S ozirom da whirlwind troši manu nije mi jasno kako može da funkcioniše.

Da li neko može da mi pojasni whirlwind build za barbariana? U uputstvima za build stoji da stats points idu u vitality i straight, nešto u dexterity ali ništa u energy. S ozirom da whirlwind troši manu nije mi jasno kako može da funkcioniše.
Oprema sa sledećim karakteristikama npr. % Mana Stolen per Hit, +x Mana after each Kill

Kontam da je tako ali dok se ne skupi oprema build je maltene neupotrebljiv

% Damage goes to mana i Mana per kill, OFC...

EDIT: Preteče me Alex...

@Zarkusi pa whirlwind je svakako 20+ lvl skill, do tada pa dok ga nabudžiš na 20 poena, se nađe brdo takvih itema...
Ali kontam poentu, deo igre moraš igrati sa nekim prinudnim-alternativnim buildom...

Kontam da je tako ali dok se ne skupi oprema build je maltene neupotrebljiv
Takav je build. Ali dok ne dodješ do opreme igraš nešto što ne zavisi od nje pa posle respec. A to tek negde na kasnijim nivoima (70+)

Evo ti ovde u "sitna crevca" pa uživaj

Ljudi, pošto nisam ranije igrao ovu igru, da li je moguće da sistem kontrola za skilove na PC funkcioniše tako što treba svaki skill da bindujem na F1-F8 tastere i da prebacujem na željeni pa zatim da ih aktiviram na mouse right? Koliko je zamoran gameplay u odnosu na ove moderne ARPG to je haos.

tako je :) barem ja za sad ne vidim drugi nacin, samo old school. zapravo nije ni lose, vratilo me 20 godina unazad, ako su to hteli da postignu, postigli su :D

inace, kolega sto se zali na manu. pa igra se zove potion 2 resurrected :D

Nazad
Vrh Dno