Šta je novo?

Diablo II Resurrected

definitivno postoji razlika u kretanju, to se vidi iz aviona, i vise mi se svidja na gamepadu. ali sve ostalo je horor. kako si ga nazvao inventar tetris :D vrh. ui je trebalo da bude promenjen, tu nema diskusije. d3 na konzoli je pravi uzitak, pa nisam pipno na kompu od kako sam uzeo xbox i posle switch, imam ga na sva tri mesta.

Posle godina D2 i godina PoE ne mogu sebe da zamislim da igram arpg na gamepadu (u uzivam da igram na gamepadu). E sad, D3 nisam probao na konzoli, tako da ne mogu nista da tvrdim i verujem da je sjajno, ali cu se u D2R ipak zadrzati na M&K.

Trebace mi vremena da se naviknem na D2 opet, PoE je poprilicno drugacija igra (koliko god se Christ Wilson kleo u D2), a igrao sam ga religiozno nekoliko godina (mada je ova poslednja liga smorila za sve pare, pa sam batalio).

PoE je u losem stanju trenutno... valjda se malo saberu za sledecu ligu. Prva liga od bete, u kojoj sam digao ruke nakon "2 challenges done".
Doduse i zasicenje a i godine vec malo igraju ulogu. :)

D2 mislim da cu igrati dovoljno dugo da mi ne bude zao ulozenih para... ali znam da ce me vremenom smoriti nedostatak kvalitetnog end game-a.
Doduse, bice savrsen casual arpg gde mogu da upalim igru na 15-30min opusteno i potom nastavim da radim bilo sta drugo.
PoE bez "no lifinga" bukvalno nema smisla igrati ako se zeli napraviti bilo kakav smislen build ili uzivati u end game contentu (koji je svakako miljama i miljama ispred toga sta D2R nudi po tom pitanju).

Diablu 2 ne treba end game content, jer je diablo 2 i early game i end game content od samog pocetka igre i to nikad nijedan drugi arpg nije imao tako autenticno : )

jao koliko moram da se slozim sa oba poslednja posta! svaka cast momci uboli ste poentu! istina je da d2 nema end game content u smislu u kom to poe ima, pa i d3 u neku ruku nakon sto su shvatili koliko su iza poe, pa dodali riftove. ali je isto tako tacno da d2 ima end game content od samog pocetka igre! ja imam neki utisak da je stvar u tome sto je to prva igra koja je nudila tako nesto u tom periodu pocetka 2000-ih, ali izgleda da je tako i dalje.

toliko ste mi stvorili hype da sam odustao od toga da igram single player editovanog lika vec cu da igram na battle netu legit lika.

ajmo da se napravi neka whatsap grupa bench d2, podhitno

jao koliko moram da se slozim sa oba poslednja posta! svaka cast momci uboli ste poentu! istina je da d2 nema end game content u smislu u kom to poe ima, pa i d3 u neku ruku nakon sto su shvatili koliko su iza poe, pa dodali riftove. ali je isto tako tacno da d2 ima end game content od samog pocetka igre! ja imam neki utisak da je stvar u tome sto je to prva igra koja je nudila tako nesto u tom periodu pocetka 2000-ih, ali izgleda da je tako i dalje.

toliko ste mi stvorili hype da sam odustao od toga da igram single player editovanog lika vec cu da igram na battle netu legit lika.

ajmo da se napravi neka whatsap grupa bench d2, podhitno
Ha, ha, bro, ti menjaš mišljenje posle svakog posta, do 23.09. ćeš se još ti predomisliti i u pogledu načina igranja i u pogledu klase...

Mislim da je u današnje vreme prava "mađija" da se par "zrelijih" ljudi organizuje i usklade svoja slobodna vremena radi igranja... Eventualno vikendom...

pa sta sad kad su ugasili tcp/ip opciju... ako hocu da igram sa drugima, a hocu, moram tako. kad se samo setim onda kad je d3 izasao, koliko je przila benchmark ekipa, bas je bilo dobro. hocu da ponovim to :)

Samo da radi dobro, tokom prvog early acess vikenda multiplayer je zezao prilično, a prvi dan je bio opšti haos i problem čak i kreirati solo igru. Mislim da će biti tona igrača 23.9. ali valjda su uračunali to.

U koje vreme u četvrtak kreće kod nas? 19h?

8 AM PDT, što je 5 PM CEST.

Može li neki voting poll da se napravi ovde ko će koju klasu igrati?

pusten preload

image_2021-09-21_193900.png

Samo da radi dobro, tokom prvog early acess vikenda multiplayer je zezao prilično, a prvi dan je bio opšti haos i problem čak i kreirati solo igru. Mislim da će biti tona igrača 23.9. ali valjda su uračunali to.

U koje vreme u četvrtak kreće kod nas? 19h?
verovatno ce da bude kompletni raspad u pocetku, kroz desetak dana ce da se sredi

anketa za klase je odlicna ideja!

hvala za info za preload, pusticu da se skida ;)

Računajte i mene vikendima kakav god team play da bude. Verovatno ću assasina ili druida za prvi prelazak, njih sam ranije preskočio.

Ja uzeh ps5 juce i preorderovah D2R i tamo, cim puste cross play, mozemo da organizujemo neku 8 player benchmark vikend sesiju : )

Racunajte i mene za D2 :D

Nisam bas pratio temu,a eno stoji mi u korpi i samo treba da kliknem na buy!Interesuje me dve stvari pre nego sto kupim!Dali je planirano da budu neke sezone ili tako nesto?Dali ce biti neki trade da mozes da kupujes i prodajes iteme kao u PoE i D3?
Mislim da ce sada biti opste smejanje kada napisem da nikada nisam igrao D2, a to mi je najomiljeniji zanr! 😁 :(

Nema veze što nisi igrao. Inače ne očekuj ništa posebno od igre. Ipak je ovo više nostalgija hype. Mehanika je stara 20 godina i ako si igrao PoE ovo će ti delovati dosta prazno pogotvo što nema endgame. Mada mislim da si u prednosti ako prvi put igraš jer je D2 ipak neponovljivo iskustvo.
Trade postoji a mislim da će biti i sezone na svakih 6 meseci kao u orginalnoj igri.

Onda i nije losa investicija!Imam jos neke igre na umu pa sta prevagne,a D2 ima malu prednost!

Ne znam kako bih ti rekao, PoE, D3, Grim Dawn, pa cak i moj novi omiljeni Last Epoch su ti kao u rok muzici Killersi, queens of the stone age i tako ti noviji bendovi koji stvarno jesu kvalitetan, brz i namunjen rokenrol, ali za pravo i autenticno rokenrol iskustvo ipak ces pustiti flojde i cepeline, iako su sporiji i drugaciji :)

kako se slazem sa ovim poredjenjem sa rock n roll :)

inace, nemoj da vredjas endgame u d2. 98669947653 baal runiva na hell-u da predjes iz lvl 98 u lvl 99. :D endgame kida :D

Ne kapiram zasto se tripujete da je D2 spor?! Jel ste ikada uporedili brzinu trcanja karaktera na pocetnim nivoima u D2 i D3? Ako niste cekirajte to, videcete da je D2 brzi (po meni generalno brzi i dinamicniji ), ono sto moze da djeluje kao da je spor jeste kada se istrosi stamina pa jedino tad je sporiji od D3.

Još par minuta... Uživajte, i neka vas JAH, BER i ostala 'odabrana družina' obraduju u prvom Hell prelaženju. :)

Vrh Dno