Šta je novo?

Diablo II Resurrected

Jel zna neko kada kreće kod nas ovo sutra? Ako ne grešim u 19h?

Poslednja izmena:
Tako je

The first Beta runs from August 13 at 10:00 a.m. PDT (19:00 p.m. CEST) until August 17 at 10:00 a.m. PDT (19:00 p.m. CEST)

U Battle net aplikaciji ideš na All games, izabereš D2R i u donjem levom uglu Game Version izabereš beta. To je to.
hvala! provalio sam i sam, u taj battle net program udjem samo da bih pokrenuo wow, sto ga manje gledam to bolje, uzasno me nervira taj koncept launcher-a...

Idemoooo, cinematik pobedio! Srećno nam igranje!

Krenulo ali gužva na serverima. Ja odradio prvi quest, posle me izbacilo :)

svasta....

jeste stress test znaci, i nisu polozili :D

meni se iskreno ne igra, posto je samo online... ali uci cu posle malo, sad mi se ne izlazi iz wowa iskreno.

Cuti dobro je dok moze da se udje u igru i da se igra. Diablo 3 kada je krenuo nisi mogo na server da se ulogujes.

i toga se secam.... isto i kad izadje expanzija za wow... zato offline samo :) steta sto ova beta nema offline mod

Opera Snapshot_2021-08-13_220405_www.twitch.tv.png

2 sata :D ali zagarantovan pristup. cool

Ja sam stavio da ide vreme pa cu ujutru probati betu. Taman onako uz kaficu.

e bas sam se naostrio, izvadio kontroller iz ormara, skinuo prasinu sa njega, i ajde da igramo, kad ono - medjutim... posle cinematika koji je brutalan, ne mogu da udjem u igru :D

ja ne znam sta im je trebalo da naprave ovo da bude multiplayer only?! da su dali offline mod, mnogi (ja) ne bi ni probali multi. svejedno, znaju koliko su kopija prodali, znaju da ce svako ko je kupio kopiju pokusati da igra, zasto se nisu spremili? nista mi nije jasno...

e bas sam se naostrio, izvadio kontroller iz ormara, skinuo prasinu sa njega, i ajde da igramo, kad ono - medjutim... posle cinematika koji je brutalan, ne mogu da udjem u igru :D

ja ne znam sta im je trebalo da naprave ovo da bude multiplayer only?! da su dali offline mod, mnogi (ja) ne bi ni probali multi. svejedno, znaju koliko su kopija prodali, znaju da ce svako ko je kupio kopiju pokusati da igra, zasto se nisu spremili? nista mi nije jasno...
Probaj Američke servere. Meni rade OK. Ima malo laga ali može da prodje.

meh... bas losa konekcija... a cak sam i slusalice izvuko iz ormara i skinuo prasinu sa njih. znaci, komplet sam spreman i ne mogu da igram :D pustio sam muziku neku, bar nesto :D

inace, podrska za kontrolor.... uzas :D bas mi se ne svidja, ili sam mozda nostalgican da igram kao nekad. sta znam...

Ja sam prešao na usa server, dosta je manje problema bilo

ja sam se smorio zestoko. razocaran sam. aj problemi sa serverom, ocekivalo se, nego sam remaster... bas je to - remaster. ponekad zaboravim da je grafika lepsa, sto se mene tice ne doprinosi bas nista :/ mogu da igram i originalni, isto bi mi bilo. ono sto sam ocekivao od remastera je gamepad support koji je odvratan, nemoguce je igrati gamepadom skroz, tako da to otpada. ono sto sam jos ocekivao je da mi pointer na ekranu nije veliki 5 cm, nego da je normalan za danasnji standard, to su bar mogli da rese sve mu njegovo. kao i da uvedu neke precice za prodaju itema, za teleport, itd.... osecam se kao u 2000. godini svega mi.

Evo igrao skoro 2 sata i moram reci da sam totalno razocaran, igra spora, monotona, sada znam zasto je nisam ni prvi put odigrao a ne verujem ni da cu je sada osim ako ne bude neki pirat pa ga skinem pa u trenucima dosade uzmem da lutam mapom. Ovo moze da bude interesantno ljudima koji su vec igrali i znaju gde idu a ja nemam zivaca da se sporo krecem 2 sata kroz mapu.

posle nije tako, ali da.... igra je ostala kompletno ista kao original, sto je po meni lose. igrao sam original pre 20 godina, ne treba mi opet, hteo sam nesto bolje, savremenije

posle nije tako, ali da.... igra je ostala kompletno ista kao original, sto je po meni lose. igrao sam original pre 20 godina, ne treba mi opet, hteo sam nesto bolje, savremenije
Nije meni problem sto je igra ostala ista, dosta ljudi kao i ja sam nisu odigrali original ali posle Diablo 3, Grim Dawn, Last Epoch i slicnih brzih igara meni je ovo nezamislivo da igram. Jednostavno suvise mi je sporo i dosadno, mozda zato sto zadnjih mesec dana igram Last Epoch gde sam 92 lvl i igra je toliko brza sada da ja nemam reci, pogotovo sto imam build koji moze veliku tezinu da igra pa mi onda ovo sada izgleda smesno.

Ali videcu ako izadje neki pirat skinucu je i odigrati ako ne nikom nista. Svakako sam sinoc dobio beta key da probam pa nije mi zao ovo vremena sto sam izdvojio.

Vicarious VIsions su majstori svog zanat, svaki remaster koji su do sada radili su pokidali pa tako i ovaj. Savrseno, vjerodostojno originalu u svakom pogledu. Ne znam sta se ovdje pojedini zale, sta ste ocekivali...?! Kakva sporost?! Pa D2 ima breze kretanje karaktera od D3, bas je D3 spor i tek tamo u end game fazi kada se napucaju karakteri da lice na mocne rendzere e onda krenu da lete po mapi, do tad je D3 jedan od najsoprijih, najdosadnijih h&s naslova generalno. Pa jedan Torchlight 2 je duplo dinamicniji i brzi od D3.

ja se ne zalim na sporocu, u pocetku je d2 mozda malo spor, posle je brzi, nema to veze. meni smeta sto je ostao - isti. digo sam ruke, vratio se na wow u roku od odmah. mozda se vratim kad mi daju single player

Od samog početaka je najavljen kao 1:1 remaster što je ekipa iz Vicarius Visions odlično odradila.

Perfekcija! Ovako mi je Diablo 2 ostao u secanju, kao da je uvijek ovako vrhunski izgledao. :) Jos ako se igra na nekom TVu i 120fps bas je pravo uzivnje, atmosfera je nenadmasiva.

A kako radi uopste sa starijim hardware-om? mene multi nesto i ne zanima, igracu samo single...imam i5 6600k/GTX1060 nadam se da nije problem sa "samo 4 jezgra" ?

Prvo neki ovde moraju da nauce da je ovo forum gde svako ima pravo da kaze sta misli i to je njegvo pravo sa kojim drugi ne moraju da se sloze.

Drugo izvinjavam se svima ako sam vam uvredio igru, ali imam pravo da kazem sta mislim a moje mislljenje je da je igra jako spora. To kazem jer igram last epoch koji je need for speed za d2 i meni se to trenutno ne dopada, ali ni jednog trenutka nisam reko da je d2r los. Na jesen cu mu dati drugu sansu pa jos ako poprave komande za dzojstik onda iz kreveta igranje.

Aha, pa dobro vrti se tu oko 60fps, mada cesto ima i 50 ...bice cupavo :) skoro sam upgrade-ovo masinu kod sina, pa mi se nesto i ne kupuje ponovo, ne igram bas nesto cesto :)
sad videh, da je ovo jos iz aprila, neka technical alpha ! ima nade, novi driveri, optimizacija ... :p

Vrh Dno