Šta je novo?

Diablo II Resurrected

Potkrala se greška Microsoft-a da beta za Xbox izlazi 17. avgusta pa su je brzo sklonili. :)

Uzeo preorder, ako ništa onda zbog vremena koje sam nekad proveo igrajući pirata. A i kolega u kancelariji isto fan moguće neki teamplay da se odradi :)

61035986-F994-4CDC-AD38-145CEDD8761C.jpeg

ja na godisnji :D

Eto, ko je plakao i kukao na Blizzard da sve otegne, malo radosnih vesti. :)

Nego, da li je ova Early Access Beta i za one koji naprave Pre-Order?

Steta, sto mi je Last Epoch sve ono sto je Diablo 3 trebalo da bude, pa sam u medjuvremenu izgubio interesovanje i za D3 i za D2R kom sam se u pocetku vrlo radovao : )

Super je Last Epoch ali mu fale neke ključne kompoenente kao što je Multiplayer pre svega, i da privedu igru finalnoj verziji, a trebalo bi i da porade na optimizaciji malo ozbiljnije. Taman do tada da se zabavimo sa D2R.

od svih mesta koje pratim, na kraju video vest u blizzard launcher-u kad sam startovao wow. u principu igracu ga sigurno, kupio sam preorder zbog toga, ali sam se nesto zaludeo sa wowom sad, bas ne znam da li cu da batalim zbog d2r bete

pa samo bi im to falilo da im dam 60 evra i da me ne puste odmah cim otvore.

Kako 60e? Zar nijie 40? Preteče me Alister :)

eh da... ja sam uzeo to drugo jer ukljucuje expanziju za d3 koju nikad nisam kupio, pa reko ajde da je uzmem.

Mozda si imao neke pare od itema, pa ti racuna i taj saldo?

D2R neće podržavati TCP/IP multiplejer (iako su prvo rekli da hoće)...dakle, multiplejer samo online i preko njihovih servera. To takođe znači da neće biti ni modova sa multiplejerom...RIP.

https://news.blizzard.com/en-us/dia...rrected-during-the-early-access-and-open-beta

"Q: Will TCP/IP support be available in the Early Access to Open Beta tests?
A:
TCP/IP support will not be available in the upcoming Beta or the final game. After careful deliberation, we will no longer be supporting this option as we identified potential security risks and are committed to safeguarding the player experience."

pa da, ocekivano, da su to dozvolili izasla bi piratska verzija u roku od 24h...

Ali bednici su jer su to izreklamirali lepo kao opciju pre pustanja pre-ordera, i sad ipak nece biti toga..

Meni je najviše krivo za modove...sumnjam da će sad biti Project D2R ili Mediana...
Ako treba da biram između fensi grafike uz vanilla D2 i stare grafike uz modove, biram ovo drugo. Ionako mi nikad nije smetala grafika u D2 a quality of life i balans s modovima šiša ono šta dobijamo uz D2R.

pa da, ocekivano, da su to dozvolili izasla bi piratska verzija u roku od 24h...

Ali bednici su jer su to izreklamirali lepo kao opciju pre pustanja pre-ordera, i sad ipak nece biti toga..
bas sam ovo hteo da napisem. stvarno su ispali (.)(.) jer su prvo rekli da ce moci... u principu ja imam plan: instaliram obican d2, napravim heroja, konektujem se na onaj server gde kupis sve najbolje iteme za dinar i onda ucitam taj save u d2r... ali me razocarala ova vest... realno, da su dozvolili tcpip u d2r opet bi mogao na piratskim serverima da kupis najbolje iteme za dinar, i napravili bi picvajz od igre (sto nije da je nemoguce sad, ali je eto malo teze).

btw, de je taj preload vise? rekli su 11.

Mozda si imao neke pare od itema, pa ti racuna i taj saldo?
Nisam, ostalo mi je 0.13 eur na BattleNet Balance-u, ne znam šta je razlog.
bas sam ovo hteo da napisem. stvarno su ispali (.)(.) jer su prvo rekli da ce moci... u principu ja imam plan: instaliram obican d2, napravim heroja, konektujem se na onaj server gde kupis sve najbolje iteme za dinar i onda ucitam taj save u d2r... ali me razocarala ova vest... realno, da su dozvolili tcpip u d2r opet bi mogao na piratskim serverima da kupis najbolje iteme za dinar, i napravili bi picvajz od igre (sto nije da je nemoguce sad, ali je eto malo teze).

btw, de je taj preload vise? rekli su 11.
Napisali su da neće biti moguće ni loadovati snimljene fajlove iz starog d2 ako se ne varam.

...

Nego, da li će zaživeti ponovo oni forumi za trejdovanje ajtema? Mislim da je d2jsp? Ovde beše nema Souldbound ajtema?

Nisam, ostalo mi je 0.13 eur na BattleNet Balance-u, ne znam šta je razlog.

Napisali su da neće biti moguće ni loadovati snimljene fajlove iz starog d2 ako se ne varam.

...

Nego, da li će zaživeti ponovo oni forumi za trejdovanje ajtema? Mislim da je d2jsp? Ovde beše nema Souldbound ajtema?
moguce je da ti je nalog negde gde je manji porez, ili da vec imas kupljene ekspanzije za d3

inace.... daj mi link gde pise da nece moci da loadujes stari d2 save. ja svuda do sad gde sam video pise da moze.

edit: cak ovde specificno pise da MOZE, a ovo je poslednja zvanicna izjava: https://news.blizzard.com/en-us/dia...rrected-during-the-early-access-and-open-beta

... u principu ja imam plan: instaliram obican d2, napravim heroja, konektujem se na onaj server gde kupis sve najbolje iteme za dinar i onda ucitam taj save u d2r...
I gde je tu čar i zadovoljstvo? Valjda je poenta da sa svojih 10 prsta izgrinduješ item?
Igrao sam d2 baš dosta, mislim da sam prešao celu igru bar po jednom sa svim karakterima, osim druida koji mi je bio meh, ali nikad nisam varao. Vrhunac varanja je bio kad u igraonici prebacim class iteme sa jednog na drugog mog lika (tipe neki dobar item koji može da koristi samo nekro izgrindam sa varvarinom, pa ga prebacim sa varvarina nekrou jer mi je na varvarinu neupotrebljiv)...
A i to sam iradio par puta u životu...

I gde je tu čar i zadovoljstvo? Valjda je poenta da sa svojih 10 prsta izgrinduješ item?
Igrao sam d2 baš dosta, mislim da sam prešao celu igru bar po jednom sa svim karakterima, osim druida koji mi je bio meh, ali nikad nisam varao. Vrhunac varanja je bio kad u igraonici prebacim class iteme sa jednog na drugog mog lika (tipe neki dobar item koji može da koristi samo nekro izgrindam sa varvarinom, pa ga prebacim sa varvarina nekrou jer mi je na varvarinu neupotrebljiv)...
A i to sam iradio par puta u životu...
daj bre, 550 miliona sam izigrao na hell-u, 300 milijardi baal runova, natrpao ko zna koliko heroja na preko 90, aman vise, sta ce mi to.

ti si prosao igru na normal :D

^Ma bravo...
Ne znam kako si zaključio da sam prelazio igru samo na normal.
Ako napišem da sam sa svim klasama prešao bar po jednom, to ne znači da nisam sa nekom klasom prelazio igru više puta, i sa nekim karakterom na višim nivoima težine od normal...

Uostalom, svakako nećeš moći "varati" na d2:r pa ti ponovno igranje ne gine. 😙

sto ne mogu da varam? ucitam stari save? :D

nego teo sam da pitam, dje taj preload?!

Nazad
Vrh Dno