![]()
Diablo 2: Resurrected Beta Date Possibly Leaked
It seems we may have a starting date for the D2:R beta, as some overly enthusiastic Microsoft employees seem to have let the cat out of the bag. The Xbox entry for the Diablo 2: Resurrected Beta very briefly had an August 17th 2021 release date on the games page (which has now been removed) but, ...www.icy-veins.com
bas sam ovo hteo da napisem. stvarno su ispali (.)(.) jer su prvo rekli da ce moci... u principu ja imam plan: instaliram obican d2, napravim heroja, konektujem se na onaj server gde kupis sve najbolje iteme za dinar i onda ucitam taj save u d2r... ali me razocarala ova vest... realno, da su dozvolili tcpip u d2r opet bi mogao na piratskim serverima da kupis najbolje iteme za dinar, i napravili bi picvajz od igre (sto nije da je nemoguce sad, ali je eto malo teze).pa da, ocekivano, da su to dozvolili izasla bi piratska verzija u roku od 24h...
Ali bednici su jer su to izreklamirali lepo kao opciju pre pustanja pre-ordera, i sad ipak nece biti toga..
Nisam, ostalo mi je 0.13 eur na BattleNet Balance-u, ne znam šta je razlog.Mozda si imao neke pare od itema, pa ti racuna i taj saldo?
Napisali su da neće biti moguće ni loadovati snimljene fajlove iz starog d2 ako se ne varam.bas sam ovo hteo da napisem. stvarno su ispali (.)(.) jer su prvo rekli da ce moci... u principu ja imam plan: instaliram obican d2, napravim heroja, konektujem se na onaj server gde kupis sve najbolje iteme za dinar i onda ucitam taj save u d2r... ali me razocarala ova vest... realno, da su dozvolili tcpip u d2r opet bi mogao na piratskim serverima da kupis najbolje iteme za dinar, i napravili bi picvajz od igre (sto nije da je nemoguce sad, ali je eto malo teze).
btw, de je taj preload vise? rekli su 11.
moguce je da ti je nalog negde gde je manji porez, ili da vec imas kupljene ekspanzije za d3Nisam, ostalo mi je 0.13 eur na BattleNet Balance-u, ne znam šta je razlog.
Napisali su da neće biti moguće ni loadovati snimljene fajlove iz starog d2 ako se ne varam.
...
Nego, da li će zaživeti ponovo oni forumi za trejdovanje ajtema? Mislim da je d2jsp? Ovde beše nema Souldbound ajtema?
Sorry, vidim sada da može kao offline, a da je za multiplayer potrebno krenuti iz početka.inace.... daj mi link gde pise da nece moci da loadujes stari d2 save. ja svuda do sad gde sam video pise da moze.
edit: cak ovde specificno pise da MOZE, a ovo je poslednja zvanicna izjava: https://news.blizzard.com/en-us/dia...rrected-during-the-early-access-and-open-beta
I gde je tu čar i zadovoljstvo? Valjda je poenta da sa svojih 10 prsta izgrinduješ item?... u principu ja imam plan: instaliram obican d2, napravim heroja, konektujem se na onaj server gde kupis sve najbolje iteme za dinar i onda ucitam taj save u d2r...
Ako imas Rise of the Necromancer, moguce da je to razlika, ja nemam, nisam kupovao.Nisam, ostalo mi je 0.13 eur na BattleNet Balance-u, ne znam šta je razlog
daj bre, 550 miliona sam izigrao na hell-u, 300 milijardi baal runova, natrpao ko zna koliko heroja na preko 90, aman vise, sta ce mi to.I gde je tu čar i zadovoljstvo? Valjda je poenta da sa svojih 10 prsta izgrinduješ item?
Igrao sam d2 baš dosta, mislim da sam prešao celu igru bar po jednom sa svim karakterima, osim druida koji mi je bio meh, ali nikad nisam varao. Vrhunac varanja je bio kad u igraonici prebacim class iteme sa jednog na drugog mog lika (tipe neki dobar item koji može da koristi samo nekro izgrindam sa varvarinom, pa ga prebacim sa varvarina nekrou jer mi je na varvarinu neupotrebljiv)...
A i to sam iradio par puta u životu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari