Šta je novo?

Diablo II Resurrected

Starting this Friday, a limited amount of PC players who have pre-registered on the Diablo II: Resurrected website will be able to download the Technical Alpha. Invitations to the Technical Alpha will be distributed throughout the day in waves starting at 7:00 AM (PT).

krenuo install odabranima

Još ne može da se udje u igru. Sad će skoro sat vremena od početka. Blizzard i njihovi čuveni launch serveri.

Još ne može da se udje u igru. Sad će skoro sat vremena od početka. Blizzard i njihovi čuveni launch serveri.
Pa ovo je Technical Alpha, igra izlazi tek krajem godine. Gde ste svi grunuli.

Pa ovo je Technical Alpha, igra izlazi tek krajem godine. Gde ste svi grunuli.
Blizzard je gigant a technical alphu je dobila šačica ljudi. I pored toga imali su problema. Da je u pitanju neka indie kompanija pa ajde.

Pojavilo se...rešenje za offline igranje D2R alfe. Što je još bolje, može se igrati i sa ostalim klasama, ne samo sa 3 iz oficijelne alfe...ja sam probao Necromancera i Druida i radi.
Mogu da napravim mali step-by-step TL;DR tutorial ali ne znam da bi se modovi bunili (pošto je tehnički piraterija, je li)...

Prilozi

• D2R.PNG
    D2R.PNG
    3.6 MB · Pregleda: 67
  • D2R 2.PNG
    D2R 2.PNG
    1.8 MB · Pregleda: 66
  • D2R 3.PNG
    D2R 3.PNG
    3.7 MB · Pregleda: 62
  • D2R 4.PNG
    D2R 4.PNG
    3.7 MB · Pregleda: 66
Pojavilo se...rešenje za offline igranje D2R alfe. Što je još bolje, može se igrati i sa ostalim klasama, ne samo sa 3 iz oficijelne alfe...ja sam probao Necromancera i Druida i radi.
Mogu da napravim mali step-by-step TL;DR tutorial ali ne znam da bi se modovi bunili (pošto je tehnički piraterija, je li)...
Isto samo prva dva akta?

Pretpostavljam, samo sam probao, nisam igrao dalje.

'El ralno da se masa poprimala na igru 20+ godina staru, koju su malo ulepšali eyecandy efektima i boljom rezolucijom?
Da se razumemo, D2 mi je jedna od top10 igara ikad, ali nisam nešto u fazonu take my money i daj da igram ovu reciklažu po 100 put...

Jedino, ako pucaju na nostalgiju (srećno im bilo) i na nove igrače koji nisu igrali orginal...

'El ralno da se masa poprimala na igru 20+ godina staru, koju su malo ulepšali eyecandy efektima i boljom rezolucijom?
Da se razumemo, D2 mi je jedna od top10 igara ikad, ali nisam nešto u fazonu take my money i daj da igram ovu reciklažu po 100 put...

Jedino, ako pucaju na nostalgiju (srećno im bilo) i na nove igrače koji nisu igrali orginal...
Nostalgija pre svega a i nedostatak kvalitetnog arpg.
Kako to da te nije pogodila? :)

^ Pa zato što mi ovaj uradak deluje kao definicija lazy work, gotovanski pristup u želji za lakom zaradom...

Druga stvar, sa D2 sam stvarno preterivao, nebrojeno puta sam obrnuo igru sa svim mogućim klasama, a story i radnja u D2 je stvarno krševita...

Treće, nije baš da je ARPG mrtav, ima tu dva-tri kvalitetna naslova...

Ja se u principu slazem sa Cika_Kuretom.

A sto se tice kvalitetnog arpg evo bas veceras pocinje nova PoE liga,

Biće da nisi dovoljno pogledao-odigrao-šta god pre nego što si ovaj komentar napisao, jer uopšte se ne radi o eyecandy effektima i boljoj rezolucji nego o kompletnom redizajnu od nule. Dovoljno je da pogledaš ovaj klip od minut i po i da shvatiš koliko je urađeno.
Inače, igrao alphu 48h pre nekih 7 dana, pričam iz ličnog iskustva onog što sam video i odigrao :)

Ne znam. Ja se baš radujem D2R. Ostao mi je D2 u dobrom sećanju a taman bi mi prijalo malo da mu se vratim.
PoE je zver ali nije za "normalne ljude" :) Evo ceo dan priprema build za Ultimatum.

Ja se u principu slazem sa Cika_Kuretom.

A sto se tice kvalitetnog arpg evo bas veceras pocinje nova PoE liga,
Poe nije los ali sto je receno nije za svakog. Kada ja treba da mozgam koji build i kako da ga napravim, hocu u prave slotove ubaciti prave gemove, to je vec daleko od opustenog igranja.

D2R se ceka iz vise razloga, mozda sam jedini koji nikada nije odigrao D2 dok je bio aktuelan jer me tada takav tip igara nije interesovao, danas kada sam daleko stariji promenuli su se kriterijumi.

^ Pa zato što mi ovaj uradak deluje kao definicija lazy work, gotovanski pristup u želji za lakom zaradom...

Druga stvar, sa D2 sam stvarno preterivao, nebrojeno puta sam obrnuo igru sa svim mogućim klasama, a story i radnja u D2 je stvarno krševita...

Treće, nije baš da je ARPG mrtav, ima tu dva-tri kvalitetna naslova...
Fala bogu pa story i radnja nemaju nikakve veze sa razlozima zasto se ARPG-evi igraju.

@Solesoslav Ako imaš pamćenje zlatne ribice, ne smeta ti... Samo udri...
@Ixinho sve sam ja to video i meni su sve te promene u kategoriji vizuelnih eyecandy džidabidža...

Valjda mogu da iznesem svoje mišljenje, ne tražim od nikoga da se složi...Uostalom kome ne smeta da mu 100 put prodaju muda za bubrege i prežvakanu igru prodaju kao novu, neka piči, šta ja marim...

Ispod šminke je stara igra i može da se prebacuje iz OG D2 u rimejk i nazad jednim tasterom, što je cool. Tako će i novije generacije mogu u jednom pakovanju da uživaju i u originalu, ako su radoznali...
Još ako uspešno impementuju popularne modove...

PoE je zver ali nije za "normalne ljude" :) Evo ceo dan priprema build za Ultimatum.
Pa dobro, nije da se sa ovim ne slazem. :D

Valjda sto je igram od Bete, tako da se svaka nova mehanika "slegla" na vreme. Kad malo razmislim ne bih nikome, ko do sada nije igrao, preporucio da pocinje PoE od nule osim ako nije u osnovnoj skoli ili u corona lockdownu. :)
Mada opet, gomila mehanika moze potpuno da se ignorise (Delve, Harvets, Betrayal...), i samo da se prati neki dobar build i polako otkljucava Atlas.
Odoh u off, i ja ceo dan mozgam koji build za veceras. :ninja:

Nedavno sam otkrio Reign of Terror, mod za igru Grim Dawn, po meni d2 kakav je trebao da bude, dok čekam resurect

Pa sta je fifa/pes nego ISS i to vrte vec cetvrt veka :) svake godine samo izrotiraju/promene igrace i malo poboljsaju grafiku i fiziku i eto 50+ evrica... kad se setim warcraft 2, 3 i dalje igram a to su mi prvi originali davne 2003 godine, reforged nemam nameru ni da probam.
A sto se tice diabla igrao sam 2ku dosta a trojku bas i ne. Titan quest mi je isto ok igra i nju sam mozda i vise od diabla cepao...

Zvaničan datum izlaska 23.9.2021.

Zna li neko da li se dobija ovaj beta pristup igri odma ako napravim pre-order?

Vrede...nove oblasti, još jedna klasa (Rune), novi itemi, skillovi...plus, većina modova zahvteva expanzije. Često su na popustima.

Vrh Dno