Šta je novo?

Diablo 3

Bas cu da obratim paznju ali nisam siguran da funkcionise

radi pridji na kripce blizu i zapazi kako se dime zelene boje

nemoj topis MoJ nije bas toliko cest drop niti ce biti ako istopis tvoju

uzmi i kockaj se za nju na svakih 400 sharda npr

Poslednja izmena:
Probao sad. Nista se ne desava .

ne znam radi ok ovde ,nista ne treba da se radi da bi se aktivirao dovoljno je da prolazis pored kripce
mozda lvl gema zavisi koliko cesto prokuje meni je na 50+ tako da mozda to ima znacaja

Bas cu da obratim paznju ali nisam siguran da funkcionise

Inace danima vec padaju jedne te iste stvari i nista korisno.

Ne znam da li bi mozda lakse dobio MAsk Of Jeram level 70 kad bi ovu unistio?

Nemoj, po mom iskustvu sto vise legendarija istih imas u stashu ili backpacku cesce padaju XD
Za prvi MoJ mi je trebalo 380 paragona, drugi sledecih 60-70, posle toga su pala jos tri veoma brzo. Slicno mi se desava i sa ostalim itemima.
Primera radi na redovnom liku, ne sezonski, mi je Tasker pao (cruz), pa posle jos jedan i ubrzo jos jedan, dok sam prva dva sacuvao. Sa WD na sezoni nema sanse da dobijem tasker, 150k shardova sam do sada potrosio na rukavice i nista.
Mask of Quaznabsdbsd mi je skoro pao prvi, katastrofa stats, ubrzo drugi i treci, isto katastrofa stats, ali ih cuvam da dobijem cetvrti brze. Mozda mi je losa logika, ali meni se cini da ovo radi posao XD

Da li se lik kojeg koristimo u PTR i iteme koje tamo padnu nekad "vracaju" u "normal" igru?

Kako se prelazi na Act 2 ?
Klinac mi je zavrsio sve u Act 1 (barbarian), sta treba da uradim da pocne Act 2 ?

Kako se prelazi na Act 2 ?
Klinac mi je zavrsio sve u Act 1 (barbarian), sta treba da uradim da pocne Act 2 ?

Screenshot002.jpg Screenshot003.jpg Screenshot004.jpg

Evo gde treba da dodjes, prvo pricaj sa Tyrael pa psoel odes kod liak sa prve slike pa skilknes da pricas sa njime i sledeca slika te pita da odes na act 2. A treca slika je kako treba da izgleda ako si sve presao da bi mogo da predjes na act 2. Ako negde zapnes vici neko ce ti vec pomogne.

Poslednja izmena:
Nemoj, po mom iskustvu sto vise legendarija istih imas u stashu ili backpacku cesce padaju XD
Za prvi MoJ mi je trebalo 380 paragona, drugi sledecih 60-70, posle toga su pala jos tri veoma brzo. Slicno mi se desava i sa ostalim itemima.
Primera radi na redovnom liku, ne sezonski, mi je Tasker pao (cruz), pa posle jos jedan i ubrzo jos jedan, dok sam prva dva sacuvao. Sa WD na sezoni nema sanse da dobijem tasker, 150k shardova sam do sada potrosio na rukavice i nista.
Mask of Quaznabsdbsd mi je skoro pao prvi, katastrofa stats, ubrzo drugi i treci, isto katastrofa stats, ali ih cuvam da dobijem cetvrti brze. Mozda mi je losa logika, ali meni se cini da ovo radi posao XD

"Stigle" Taskerice, tri MoJ, Starmetal Kukri i Ice Climbers. Uglavnom loši stats ali ok za početak.

Da li u amuletu da rolam Poison skills deal 20% more damage ili Critical Hit Chance 10%?

Poslednja izmena:
"Stigle" Taskerice, tri MoJ, Starmetal Kukri i Ice Climbers. Uglavnom loši stats ali ok za početak.

Da li u amuletu da rolam Poison skills deal 20% more damage ili Critical Hit Chance 10%?

treba ti chd/cc socket combo osto 1 stat ili Poison ili Int stim sto bih ja poison ako mozes biras

kad bi ovaj moj levo imao poison umesto int uf uf :d

f5d7x9d.png

Poslednja izmena:
Da li mozes da napises i jedan spisak za najbolji gear/build za barba ako te ne mrzi?

Heh krenuo ponovo da igram, krenuo sa WD (pre toga sam pikao barba i monka) lepo je biti range char za promenu :) Ubrzali su bolesno lvlovanje i smanjili tezinu, secam se da sam presao celu igru i nisam bio lvl 60 (ja mislim da je bilo tako right ?) A sada sam lvl 55 a tek krenuo act 3 i pikam na Torment 1 sveze napravljenog lika lol
Inace ne kontam kako neki najobicniji 2h wep uvek predstavlja bolji izbor od nekog rare/leg comboa 1h+off hand. Koja je svrha 1h bodeza kod WD-a ?

Heh krenuo ponovo da igram, krenuo sa WD (pre toga sam pikao barba i monka) lepo je biti range char za promenu :) Ubrzali su bolesno lvlovanje i smanjili tezinu, secam se da sam presao celu igru i nisam bio lvl 60 (ja mislim da je bilo tako right ?) A sada sam lvl 55 a tek krenuo act 3 i pikam na Torment 1 sveze napravljenog lika lol
Inace ne kontam kako neki najobicniji 2h wep uvek predstavlja bolji izbor od nekog rare/leg comboa 1h+off hand. Koja je svrha 1h bodeza kod WD-a ?

http://us.battle.net/d3/en/item/starmetal-kukri

Dobro kontam da ima par dobrih end game bodeza, ali mislim tokom lvlovanja lika bukvalno svaki legendary 1h wep i offhand sto mi je ispao je bio losiji od NPC sold 2h oruzja. A kada mi je ispao neki 2h legend DPS mi se skoro duplirao xD

Poslednja verzija PTR patcha je uploadovana na Live download servere, tako da, ne bi trebalo da bude nikakve razlike.

Imas deo sa malim oglasima pa tamo trguj i vrsi potraznju a mozes i na razmena igara sajtu da se interesujes o takvom vidu trgovine. Ovde tome nije mesto.

Imas deo sa malim oglasima pa tamo trguj i vrsi potraznju a mozes i na razmena igara sajtu da se interesujes o takvom vidu trgovine. Ovde tome nije mesto.

Hvala na info i sorry za offtopic!

Juce sam skinuo starter edition da vidim kakav je jer sam stari Diablo fan. Svidja mi se mada mi se cini da je pojednostavljen i laksi nego prethodnici. Startovao sa demon hunterom i dosao sam do ogranicenja koje mi postavlja free edition.

Poslednja izmena:
Zasto fps uvek opada kad nas je 4 u riftu? Ne znam sta da radim i kako da sredim da ne pada na 20 pa ubrza na 60.

Zasto fps uvek opada kad nas je 4 u riftu? Ne znam sta da radim i kako da sredim da ne pada na 20 pa ubrza na 60.
razlicite magije, tj njihovi efekti. neke su optimizovali, videces da su neki efekti transparent (recimo turreti od drugih dh u timu, ili fetishi od drugih wd) kako bi to ublazili, ali i dalje ima nekih efekata koji ubijaju fps kad drugi igrac castuje.

Gledam i pokusavam da smanjim senke i sound quality ali isto. Jel i kod vas isti problem? Nije do mene znaci?

Imam skoro istu masinu kao i ti i meni se desi nekada da tako malo zasece. :) Gledao sam malko po netu, i izgleda je to "normalno" ;)

da, nazalost to je normalno

Nazad
Vrh Dno