Šta je novo?

Diablo 3

Ne igram D3,vec POE,ali pratim pomalo D3,videh sad gore ove strongboxove,kad su ih dodali?

Bas fino onda,bice dovoljno:D
videh sad gore ove strongboxove,kad su ih dodali?
Danas,to je Goblin rift!Nema nista drugo sem goblina,golda i Boss-a na kraju rifta!Kad ga ubijes dobijes taj kovceg,a unutra svasta nesto!
Zanimljivo je to da od izlaska D3 pa do dan danas nisam imao vise od 150 miliona koji su jako tesko dosli,a u roku od 5 minuta dobio sam 250 miliona!:D

Poslednja izmena:
Ma lepo pise,dobro,iako su iskopirali makar su iskopirali nesto dobro i to na kvalitetan vizuelan nacin.Dobro zaista izgleda.:d

Nisam znao da je Grinding Gear Games izmislio izraz "strongbox", čovek svaki dan nauči nešto novo...:p

Od čega zavisi koji ću Rank ključa dobiti nakon onog prvog Trial od 6 Waves? Dobio sam jednom 16, a drugi put 22.

Valjda zavisi koliko wave-ova uspeš da očistiš. Nisam siguran da li u proračun uzimaju i brzinu čišćenja.

ide u proracun i brzina cini mi se

Ček jednom radiš trail key, ili svaki put kad hoćeš greater rift key moraš prvo trail key da odradiš?

Pošto noćas sam samo uzeo trail key, ali tolko su ojačali Monk-a (ili oslabili T1) da naprosto zgazim elite a pre sam se mučio da ih ubijem a plus mučili me i kad imaju neki elem. dmg., tako da ću uzimati key na T2 ako to ima neke veze.

Ja T1 odigrah 3X, T2 jedanput i T3 2X i nikakav key ne dobih smorio sam se vise, dodje mi da obrisem igru. Gde gresim ?

ma da ajde da u 5 minuta dobijem end game gear :d

Sad je D3 postao samo sitno štelovanje opreme i skupljanje alternativnog gear-a za build-ove, pre je bio samo da se preživi ;)

Što je dobar napredak naspram onogo na početku (release bete) :)

Ti si onda jedini kome se to desavalo. Posle 50-ak+ T6 riftova jos mi se ni jednom nije desilo da ne padne...ali kako god

Bas fino onda,bice dovoljno:D

Danas,to je Goblin rift!Nema nista drugo sem goblina,golda i Boss-a na kraju rifta!Kad ga ubijes dobijes taj kovceg,a unutra svasta nesto!
Zanimljivo je to da od izlaska D3 pa do dan danas nisam imao vise od 150 miliona koji su jako tesko dosli,a u roku od 5 minuta dobio sam 250 miliona!:D

Cekaj to je danas svaki rift Goblin rift ili poneki random? Da odigram i ja da namlatim golda.

Random, ali se goblini spawnuju u paru (community buff), pa su ti veće šanse da nalatiš na Goblin Vault...:)

zna li se koliko meseci traje prva sezona ?

Boon of the hoarder i oprema sa dobrim % Gold Find = bolesno. Ko nije probao neka proba, 1m nakon grupe mobova, mislim da sledi nerf.

ima i community buff 100% gold find :)

Poceo sam ponovo da pikam diablo posle dugo vremena... Koliko vidim i koliko sam procitao ovde,sada je mnogo bolji i zanimljiviji... Ako neko hoce da me doda evo mail [email protected] ...

Poslednja izmena:
Kakav me ovo pet prati? Sezonskog chara igram i od danas vidim kao neki goblin ide uz mene non stop

Screenshot000.jpg

imas puzzle ring?

u 5 minuta da dobiješ gear recimo 70 lvl:
uradiš par riftova (rift daje oko 50 blood shards), maximum je 500 blood shards da se nosi kod sebe
i kod Kadale kupiš gear 5-20 blood shards per item

Bokica#1894

Poslednja izmena:
Vrh Dno