Šta je novo?

Diablo 3

izhajpovace se paragon 1000 world first waoooaoaoaooo... i polse 5 minuta svi zaboraviti :)

mislim da je zanmljivije sto je Mad Mori dobio SMK posle 8 meseci :D

Jao koji je on lik, radovao se ko malo dete. :)

Jedan strimer dobio SMK posle samo par dana igre, on eto tek posle 8 meseci... stvarno nema pravila.

Ja vjerujem u loot table, pa ko igra duze da tako farma :) pa da kazem da "ima pravila" :)

Drugar i ja smo zapisivali dobijene legendarije i set iteme po IP-u servera nekih godinu dana. Problem je sto ima oko 250 servera/IP. A realno ti treba statisticki uzorak bar svaki server po 10 puta da mozes neki zakljucak da doneses. Tako da treba mnogo vise vremena ili mnogo vise igraca.

Jedinu pouku sto smo izvukli je da su neki serveri / IPs "loaded" a drugi su empty. A razlika je vise nego osetna. Sad igram bas redovno, skoro svaki dan, na T1, drugar i ja, i naidjemo sinoc na server 200+ nesto ono katastrofa 2 rifta 1 leg. Promenimo server i naletimo na 171. Nekih 4 sata smo igrali, izmedju njega i mene bar 30 legendarija i set itema.

E sad... da li svaki server sadrzi isti loot table ili ne. Tj. da li moze da padnu isti itemi a samo drugi % to je druga prica.

Super, ajd jos da mi neko objasni sistem taj igranja, posto kad sam ulazio u igru , vidim da ima ljudi koji su u prijatelj listi , igraju nesto, tipa pise Torment 3 ili 4 ili koji vec.. Mora li to da se ide party ili ? U coperu.. Hvala,, :)

Super, ajd jos da mi neko objasni sistem taj igranja, posto kad sam ulazio u igru , vidim da ima ljudi koji su u prijatelj listi , igraju nesto, tipa pise Torment 3 ili 4 ili koji vec.. Mora li to da se ide party ili ? U coperu.. Hvala,, :)

Nemoj da lupas glavu oko toga. To je vec neka druga prica koja ce te samo pogubi. Ono sto tebe interesuje je to da dodjes sa likom kojim hoces na lvl 70 i da krenes da ga budzis da mozes da igras sto vec T, T oznacava tezinu u igri i sto je veci broj to monsteri su tezi i imaju vise hp ali isto tako dobijas vise golda od njih i exp-a pa samim time ces i brze da napredujes kroz igru.

ok, Hvala, jos ucim , a kupio sam acc, gde vec ima 5 ili 6 likova 70, ali sam ja poceo svog lika, i 30 lvl, idem polako ka gore... :)
bearsstorm#1274

Poslednja izmena:
Iteresuje me dal je jos uvek Aktivan Legendarni Set iz Diabla 2.. Imortal? I imal jos koji da je dobar za Barba :) Hvala.

Nemoj da lupas glavu oko toga. To je vec neka druga prica koja ce te samo pogubi. Ono sto tebe interesuje je to da dodjes sa likom kojim hoces na lvl 70 i da krenes da ga budzis da mozes da igras sto vec T, T oznacava tezinu u igri i sto je veci broj to monsteri su tezi i imaju vise hp ali isto tako dobijas vise golda od njih i exp-a pa samim time ces i brze da napredujes kroz igru.

Samo me interesuje logika po kojoj si dosao do tog zakljucka? Monster health raste sa 800% na 8500%, dmg sa 400% na 2500% to su povecanja od 10.5 puta i 6.2 puta zarad povecanja od XP sa 300% na 1600% od 5.1 put. Znaci otezavas sebi igru 10.5 + 6.2 puta da bi dobio 5 puta veci XP. Sto znaci da ti je igra samo 3 puta teza zarad istog XP po vremenskoj jedinici. (isto vazi i za gold)

Lepo, Lepo. Hvala na informacijama, al kad dodjem do toga, onda cu pitati dalje.. Idem amlo lvl.. :)

Samo me interesuje logika po kojoj si dosao do tog zakljucka? Monster health raste sa 800% na 8500%, dmg sa 400% na 2500% to su povecanja od 10.5 puta i 6.2 puta zarad povecanja od XP sa 300% na 1600% od 5.1 put. Znaci otezavas sebi igru 10.5 + 6.2 puta da bi dobio 5 puta veci XP. Sto znaci da ti je igra samo 3 puta teza zarad istog XP po vremenskoj jedinici. (isto vazi i za gold)

Sto pitas mene pa nisam ja pravio igru i napravio takav sistem pitaj blizzard. Ja samo kazem kako jeste u igri, a za leg iteme sam mu reko da ne lupa glavu oko toga jer to mu nije ni malo potrebno da ga jos to zbunjuje. Ako imas jos koje glupo pitanje obrati se https://eu.battle.net/login/en/?ref=https://eu.battle.net/support/en/ticket/status&app=support pa njih pitaj sve sto te interesuje.

Sto pitas mene pa nisam ja pravio igru i napravio takav sistem pitaj blizzard. Ja samo kazem kako jeste u igri

Pa zasto onda pises savete ako sam kazes da ne znas?

Tebe kad u gradu pitaju gde je neka ulica jel im objasnis da idu "negde" iako nemas pojma gde je to?

Posto lik od koga sam kupio akaunt ima barbatiana. 70 lvl, ako ima neko ko oce da mi malo pokaze taj sistem posle 70 lvl ,, Hvala..

^
:D
Istina!Tesko da neko moze da ti pomogne oko toga,ali nema tu nekog pametovanja!Jutjub i odgledas par bildova!Vecina buildova su zavisni od opreme koju imas,tako da se prema tome ravnas!Farmas i cekas da ti padne!D3 ti je kao reklama za Vip,samo sto ovde nije slogan pricaj,pricaj,pricaj nego igraj,igraj i samo igraj!

Poslednja izmena:
Posto lik od koga sam kupio akaunt ima barbatiana. 70 lvl, ako ima neko ko oce da mi malo pokaze taj sistem posle 70 lvl ,, Hvala..

Najjednostavnije sto mogu da ti kazem:
1) Pogledaj koje dmg % dodatke na skilove imas na opremi, pogledas koje dmg % elemental dodatke imas na opremi
2) nadjes skilove i runa koja odgovaraju toj opremi : npr. : fire runa na skilove za fire dmg % elemental
3) Izaberes jedan skill na levi mis koji sakuplja/ ne trosi primarni resusr i single target je. Izaberes AoE (area of effect) skill za desni mis
ili obrnutno u zavisnosti od toga kako volis da igras.( levi na misu, ne trosi resurse AoE, desni na misu single target trosi resurs)
4) Najdes novi item pa krenes korake 1,2,3 ispocetka.

P.S. U opcijama ukljuci opciju Elective Mode. To ti omogucava da ti odredujes na koje dugme ce koji skill. Otkljucava gotovo sve kombinacije.

P.P.S. Zbog konfora preporucio bih da stavis skilove umesto na 1,2,3,4 na A,D,E,R. One koje vise koristis na A,D koje manje koristis na E i R. W koristis za konstantno kretanje umesto da drzis taster misa. Umesto na levi Alt da ti bude pojavljivanje imena itema na zemlji stavis na Space. Da ti se ne bi zgrcio palac.

To,, Hvala na pomoci to cu i uraditi jer mi na 1234 bas ne odgovara.. a nisam znao da moze da se promeni.. Super.. Hvala.. :)

da li neko od vas ostaje na monku u 2.1 ? i koju buildovi su vam najbolji za monka u 2.1 ? :D

Nazad
Vrh Dno