Šta je novo?

Diablo 3

Sta ti je pocetnicka sreca. Nabina, tek 60. paragon level i vec dva BiS ringa za monka. :D

Btw, imamo li mi neki klan ovde na Benchu za D3? :)

Prilozi

• 1.jpg
    1.jpg
    141.9 KB · Pregleda: 177
  • 2.jpg
    2.jpg
    162.4 KB · Pregleda: 168
ima :)

BENCH :p daj mi battle tag

fake!

Filip#2611 :)

Zanimljive promene, pogotovo kod monka. :)

Očekujem PTR u narednih par dana, pa ćemo i sami moći da testiramo.

Each point of Dexterity will grant 1 point of Armor instead of Dodge chance.

:Klanjanje:Klanjanje:Klanjanje

Iz nekog razloga ne mogu da se ulogujem u battlenet. Na EU sajtu. 3 puta sam pokusao i svaki put mi kaze kako ne moze da se uloguje koristeci ono sto ja upisem.

Imam autentifikator i bas sam hteo da uradim update na Ipod-u pa reko da skinem stari i posle stavim novi. Kad ono ne mogu da se ulogujem da ga skinem s naloga.

Jel mozete vi da se ulogujete na battlenet?

"We couldnt log you in with what you just entered. Please try again." a u diablo bez problema automatski preko launchera

Poslednja izmena:
upravo sam se ulogovao

Patch 2.1 PTR klijent je dostupan za download! :)

Samo izaberete PTR region u padajućem meniju Battle.net aplikacije.

Svi cute dok 25GB odbrojava :)

neko cuti i igra :)

Ma nema sanse da napravim heroja na PTR...

Monkove su poprilicno zavrnuli jer mora da se sakuplja/pravi kompletno novi gir sa AR uz maksimalno stakovanje cdr za epiphany/serenity. Doduse malo su nam bustovali dps kroz pasive al videcemo da li ce biti dovoljno u poredjenju sa ostalim klasama. Trebali bi da se okanu premise da je EP jedini nacin da se igra monk u t6.

jedini nacin da se igra monk na t6 i da bude koristan je zdps, sve sto su bustovali nije nesto posebno, samo nzm zasto su OWE promenili :/

Prilozi

• Screenshot003.jpg
    Screenshot003.jpg
    1,018.8 KB · Pregleda: 184
  • Screenshot004.jpg
    Screenshot004.jpg
    271.6 KB · Pregleda: 174
Poslednja izmena:
Sto se njega tice, moze se naci jedan klip na YT.

Dodaje unsecketable itemu maximum broj socketa.

(Ovo pisem jer meni nece da otvori gornji link :) )

nesto im puklo?

Prilozi

• Screenshot039.jpg
    Screenshot039.jpg
    558.6 KB · Pregleda: 147
Taman kad sam hteo da uletim da odigram d3 paf 63minuta treba da sacekam da se ulogujem ....

ovo jos uvek pada :D

Prilozi

• Screenshot041.jpg
    Screenshot041.jpg
    541.2 KB · Pregleda: 182
Koja je trenutno verzija igre aktuelna? Odmorio sam se malo od d3 od kraja maja, pokreće se neki update sada ali bih voleo da znam koja je moja verzija igre, a koji je ovo update.

ovo je sa RoS expanzijom, ne znam za vanila d3, valjda je ista verzija (samo bez exp contenta)

d3.png

Vrh Dno