Šta je novo?

Diablo 3

5k shardova jos nema cindercote :p

@marko_ns
Kako beskorisni, pa jel RasaNS dobio 6p Jade set za 1000 šardova...:D

Dobro, on je baš ekstrem, ali je svako dobio bar neki upgrade od Kadal, tako da definitivno nije beskorisna.

Evo ja se ne bih složio sa Markom da je Kadala beskorisna, 50% svih setova koje imam sam dobio od nje. Još mi fali starmetal kukri pa da bacam voodoo non-stop i budem stvarno prejak. Inače mi se build sa petovima više svidja iako imam i jade set.

Zalosno je to sto se igra svela na Kadalu i j383ne shardove. Ides kao blesav kroz riftove, reeeeeeeeeeeeeeetko kad dobijes nesto korisno, a kad nista ne dobijes, dobijes shardove, i onda desnoklik na item kod Kadale, i nadas se da ce nesto da ti "padne"... Izem ti sistem i igru... Jeste Kadala korisna, za neke igrace manje, za neke vise, ali steta je sto se sad vecina okrece njoj, dok neki trud za postignuto dok igras samu igru (dok ubijas kripce i tome slicno) ostaje u nekom skroz drugom planu. Sve je to previse suvoparno, monotono, i repetitivno, uz sta se vezuje nada da ce kod Kadale nekad da ti padne nesto sto ti treba, posle nekoliko hiljada skupljenih shardova... Opet kazem, izem ti i sistem i igru...

Poslednja izmena:
sta je bolje igrati od riftova gde je sve random :)

Svim igračima se nikada ne može udovoljiti...

80% itema koje nosim su random dropovi, tako da se nikako ne mogu složiti da svi samo od Kadal čekaju nešto...ja na nju gledam kao na neki bonus.

Uostalom sto mora da koristite Kadalu i sardove, ako vam vec toliko smeta vi je nemojte koristiti a oni koji hoce neka je koriste i resen problem. I nije bas sada da Kadala toliko pomaze u igri, nekome je majka nekome je maceha. Znam lika koji je potrosio 200 sardova i dobio Wand of Woh a neko je potrosio 20k i nije je dobio tako da je to samo stvar izbora hocete je koristiti ili necete.

meni je kadala dala najbitnije moonlight amulet :D
sada vise nista ne mora da mi da
ali mislim da ce ladder da promeni malo stvari i da ce biti zanimljivije igrati

Igramo mi i drugaru padne, dok je igrao dh, Wand of Woh sa int. On još, kao kakvo je ovo ******, daj da ga razbijem. Sreća pa su ostali znali koliko je taj štap vredan :d

Meni je drugar dao Blackhand key, wand, bio je sa preko 2,500 dmg bez soketa, kad sam zamenio attack speed za soket sad je negde oko 2,2k dmg. Ima 600+ int, 10%dmg, arcane dmg. Sad nesto nisam siguran da li je mozda bilo bolje da sam zamenio int za soket a ne attack speed. Mnogo bre otislo dmg sa njega kad sam skinuo attack speed za soket.

Nisam se nesto duboko udubljivao u racunice u poslednje vreme za expanziju tako da stvarno ne znam da li sam se zeznuo ?

@marko_ns
Kako beskorisni, pa jel RasaNS dobio 6p Jade set za 1000 šardova...:D

Dobro, on je baš ekstrem, ali je svako dobio bar neki upgrade od Kadal, tako da definitivno nije beskorisna.

Da,mene je bas us....na mom profilu sve sto vidite na wiz i wd je od kadale.Sem wow to je bacio rift g.:)

Poslednja izmena:
i to si usao u bitku pred guardiana :)

da, hihi :)

Prilozi

• Screenshot031.jpg
    Screenshot031.jpg
    249.1 KB · Pregleda: 148
Meni stalno pada Helltooth i retko koji drugi set za WD-a!Gorane upravo si mi "otvorio oci"!Nikada mi nije palo na pamet da kreiram drugog chara i da svu opreme koju imam montiram na njega,nego sve krtozim u kovceg!Kakav sam ja lik!

Zanimljiva ideja. Na kom levelu tezine se moze krenuti sa novim herojem sa 150 paragon levela?
Torment koliko znam moze tek kad se preje preko lvl 60 za tog heroja.
Na Master, sta ce uopste da dropuje?
Najveci deo dobrih legendary itema je lvl 70+

mozes ti torment od lvl 1 ako vec imas nekog lvl 70, najbolji leveling je igras sa nekim normalno rift (torment 2-3-4) i kada zavrstite guardiana, samo zamenis chara sa novim i zatvorite rift, tako se dodje do lvl 70 a nema nista da ti dropa, onda kad dodjes do lvl 70 ubijete glavnog bossa za zagarantovani leg, prebacis iteme na novog chara i igras sa njim :)

Zar nisu korigovali XP da se ravna sa levelom lika? Mislim da vise ne mozes da dobijes brdo XPa od questa koji odradis sa 70 likom a zavrsis sa recimo 60 level likom.

jesu, ali se dobija i ovako dovoljno

Prvi put od kako igram D3 imam problema sa izbacivanjem iz igre zbog problema sa mrezom,
i to se uvek desava kad koristim ww. Da li ima neko resenje za ovaj problem ?

Probaj da igraš igru i fullscreen windowed modu.

Prvi put od kako igram D3 imam problema sa izbacivanjem iz igre zbog problema sa mrezom,
i to se uvek desava kad koristim ww. Da li ima neko resenje za ovaj problem ?

Ja koristim isto ww light build na barbu i sada nemam tih problema oko izbacivanja iz igre ali zato u D3 nisam mogo igrati barba jer cim krenem da se vrtim me je izbacivalo. Doduse znam da su ovi iz Blizzarda nesto kao sredjivali igru jer je pucala u riftu pa je u opcijama audio bilo pozeljno prebaciti na Stereo, nista te ne kosta da probas osim ako to vec nisi uradio... onda ne znam sta da ti kazem. Ispada da svima kojima je u vanili taj build radio sada ne radi (moje licno misljenje).

Ljudi, verujem da se ponavljam sa pitanima za ukradeni nalog, ali imam situaciju koju nisam jos video.
Stigao mi je skoro mail sa [email protected], gde kaze kako su dobili zahtev za promenu login email adrese sa moje postojece na neku novu i da kliknem na link ako hocu da to sprecim, ali dok sam ja kliknuo ode nalog i vise nisam mogao da se ulogujem na nalog. Pricam za blizz account. Isao sam tamo na acc racovery, pisao ticket. A odgovor koji sam dobio je:
We have reviewed your license's logs and it seems your license is unharmed. We have determined that no damages have occurred and the license does not appear to have any unauthorized access. As such, no restoration action was necessary and no action was taken for the account.

Posle sam otvarao tiket jos 2 puta i nema odgovora. Da li mogu jos nesto da probam, nisam bas naisao na druge opcije?

Uzmes i zoves. Pisanije dugo traju. Ako imas security q/a. Uzmes skype i zoves blizz to je to.

noreply@bat[B]ll[/B]e.net? jesi ti pogresio u kucanju ili je to tako pisalo u mailu? i koji je bio link ispod toga (ne sto pise u mailu, vec ono sto pise kad predjes misem preko toga)? ne razumem sto si i klikcao?

nije batlle.net vec battle.net i oni to tako ne salju da kliknes na neki link.

Nazad
Vrh Dno