Šta je novo?

Diablo 3

Jel moze neko da pojasni da li je bitan (i ako jeste zasto) tip dmga na wep (holy za crus, fire/lightning za barba itd)?

JoJ gde to upita :)

Mislim da ima jedna tema na oficijelnom forumu za koju ti treba godisnji odmor da procitas... samo poceni post i premisu, testiranja od jednog igraca.

Zakomplikovao je to Blizzard do zla boga. Najjednostavnije ti je samo da uzmes oruzije koje ima taj black % dmg, drugim recima da nije fire, holy ect. Kao sto ti je Ve®sus napisao.

Error 73 anyone?

Neigrivo je trenutno... :(

Olvejs onlajn, yeah!

trenutno obavljaju "maintenance work" na US serverima, koji je inace i najavljen da ce trajati oko 8h (3am-11am po US vremenu)... verovatno je da se odnosi na evropu... :) ne dizite galamu i paniku..nadam se da ce srediti probleme sa pingom ili se mozda pripremaju za 2.0.5...

ima breaking news :) btw maintenance za eu je sredom ujutro

mushmular, niko ne diže galamu, niti paniči... Keep it calm, mate. :)

Baj d vej, izgleda je već sada sve u redu.

Izgleda da opet DDoS-uju nekoliko bitnih sajtova\servisa, pa to ubija ISPa...

Ovako, uzeo sam ovaj http://www.emmi.rs/usb-flash-memorije-usb-flash-disk-32gb-kingston-dtse9.11.html?productId=32215 flesh od 32 GB i prebacio MPQs fajl na isti a sa programom HardLinkShellExt_X64 sam igru linkovao gde treba (prateci ona upustva sa linka sto je okacio Bro82) i to vece kada sam uradio igra je radila savrseno ali problem nastaje posle toga kada sam sutradan igru ponovo pokrenuo krenulo je sve isto da se ponasa kao dok igra nije bila na flesu nego na hardu kada je sve kocilo i seckalo: tipa neko se uloguje od prijatelja neko dobije neki achivments (to mi je bilo iskljuceo pa sam ukljucio i to vece je radilo ok pa sam ponovo iskljucio sutrada kada sam video da ponovo koci) ili jednostavno hocu da vidim link nekog igraca kakav je ili da vidim item koji je pao na zemlju ili da otvorim iventar da vidim koliko jos imam mesta onda prelazak iz dela mapa u deo mape ili kada udjem u novu arenu pa krene da koci.

Jos jednom napominjem prvo vece kada sam to uradio sve je bilo ok, u najvecoj guzvi sam namerno gledao link drugo igraca gledao iteme na zemlji ili otvarao iventar sve je radilo ok, sve ovo sam radio na onoj mapi iz act 5 ona mocvara gde sam primetio ranijih dana da imam najveca kocenja i seckanja.

Da ne dodje do zabune MPQs fajl je sa harda obrisan pa samim time nije ni mogla da se pokrece sa istog da bi dolazilo do problema nego je sve regularno na flesh-u.

Jos nesto, nisam vadio flesh kada sam iskljucio komp to vece!

Jer da nesto nije dobro odradjeno igra ne bi radila sa flesh-a nego bi kada pokrenem battle net igra bi krenula da se skida ponovo na hard.

Ili sam mozda ipak neki propust napravio?

inetresting... :)

Dear enuazeal,

Invite your friends and receive FREE 3 million Diablo 3 gold for one person you invited. After the invitation is done go to livehelp and tell us who you are invited and wait for your gold in game. If your invited friend places an order you will also get 5% of his spendings back in Mulecredits that are free to use on any games or products you can find at us!

- Diablo 3
Updated one time offers selection with over 40 items on both realms. We still have our fast and cheap services including leveling and gold service. We also have gold for sale with a quick delivery time only for 1 USD/0.65 EUR per million!

kako? :D

nesto sam citao na forumu da ti prodaju dyes koji onda prodajes vendoru. samo koliko treba dyes da se proda za 100mil golda :D

:d Došao sam i ja do one magične level cifre P100 !

PS: Stvarno i sad treba dosta vremena da se igra, a tek kolko je ranije trebalo.
Jako mi se sviđa RoS šta sve ima, ne znam kolko vas ima ali postoje i Legendary hp napici ;)

cestitiam!

:d Došao sam i ja do one magične level cifre P100 !

PS: Stvarno i sad treba dosta vremena da se igra, a tek kolko je ranije trebalo.
Jako mi se sviđa RoS šta sve ima, ne znam kolko vas ima ali postoje i Legendary hp napici ;)

Cestitam, inace sada se jako brzo dolazi do paragon lvl. Sto se tice legendarnih napitaka imam cetiri komada razlicita za sada.

Poslednja izmena:
Cestitam!

Odlican je RoS, pogotovo ko igra sa vise karaktera, zasicenje mnogo kasnije stigne od vanile.

Ja sam Wizza koliko toliko opremio za endgame. T4 ide bez ikakvih problema, za vece nivoe najvise fali DPS pa se za sada ne isplati :)

Danas sam nabio 70. sa wizardom, i uzeo nesto opreme sto mi je sa WDa ostala, nesto kupio sa blood shardovima, kad ono - 570k dps.

A cini mi se da sam se oteglio dok sam sa WDom dosao dotle..

sheet dps je nebitan u ros :)

Upravo tako, ja na crussu imam 1,080 mil dps ali samo 16%holy dmg (dps u profilu, u igri je oko 1,4), dok na barbu imam 800dps i 80%fire dmg. Sa barbom mnogo brže ubijam mobove. Ili ja nešto ne radim kako treba ili je cruss mnogo slabiji od drugih klasa.

Određeni crusader buildovi su ekstremno jaki.

Tipa, imaš wep sa "Removes the resource cost of Blessed Shield" afixom, i shield sa "Blessed Shield ricochets to 4–6 additional enemies".
Spamuješ štit i praviš ogroman DMG. :)

To jeste super, samo sto ako nemas srece nacekaces se da dobijes te iteme i da valjaju.

A ima i losu stranu, kad se jednom nadjes takav build sa specificnim itemom i ceo gear sastavis da dodaje na to onda ces to koristiti jako jako dugo. A to obicno smori. Meni se na WD vise smucilo da bacam corpse spiders sto skakucu i acid cloud al opet sta god drugo da koristim nisam zadovoljan sa dmg koji mogu da napravim. I takodje ne mogu da nadjem nijedan slican build gde ne moram da jurim mobove sa misom po ekranu.

Upravo tako, ja na crussu imam 1,080 mil dps ali samo 16%holy dmg (dps u profilu, u igri je oko 1,4), dok na barbu imam 800dps i 80%fire dmg. Sa barbom mnogo brže ubijam mobove. Ili ja nešto ne radim kako treba ili je cruss mnogo slabiji od drugih klasa.

Meni je u igri dps 1060k, ali Tasker and Theo + phalanx (bowmen runa) + falling sword (rise brothers runa) + laws of valor (critical) + heaven's fury (blessed ground runa) imaju ubitacan burst dps. Obavezno Lord commander passive skill za 20% phalanx damage i reforge na itemima koji mogu da imaju phalanx damage. Blessed shield je odlican i obavezan :)

@Risko
taj build je iskljucivo aoe,a single target je bulja xD

E pa ljudi moji kak'i je ovaj wizard. Samo mogu da zamislim kakav je to pakao tek kod vas koji imate tier ili neke specijalne iteme..

Bas je prejak i predobar..predobro su ga napravili :)
Mada nesto malo Monkova gledam..

Ja sam napravio Frost WZ.

Ray of frost onaj oblak sto se siri dok stoji i kastuje. Stit sto pravi AoE svima koji pridju blizu dmg konstantno, Blizzard sa povecanim prostorom na kome pada i ice magic missle. Kad se preklope dmg over time od ova 3 skilla, a svi su na oko 20+ yardi, jos neke pasivne za dmg i cold % na itemima sa dmg % na ove skilove opako mnogo dmg pravi na gomilu mobova istovremeno.

Ne znam kakvi su fire, arcane ili lighting? Jel igra neko te buildove ?

Ja imam mele carry Wizarda :D

Ali bas volim da imam monka u partiju zbog buffova... naravno i WD je nice zbog BBV.

Nazad
Vrh Dno