Šta je novo?

Diablo 3

radi :p

Mene je vec smorilo..

Ruku na srce, volim da udjem s vremena na vrijeme da izgubim vrijeme u nekom "slobodnom hodu" do druge radnje :)

Ali da me drzi par sati..a-a

Ne možeš da očekuješ isti entuzijazam za igranje kao pre mesec dana, čovek se svega zasiti. ;)
Ali, u svakom slučaju, siguran sam da si dobio više nego dovoljno sati zabave za tih 30e...

Što se mene tiče, naravno da igram manje nego u početku (kada sam svaki slobodan sat provodio in-game), ali i dalje dosta igram.

Kad te smori jedan lik pocnes igrati sa drugim :)

Sad sa ovim smart loot sistem postoji još dodatna motivacija za igranjem sa novim karakterom, ranije bio mi isti đavo šta mi vredelo da igram zbog loot-a sa nekim drugim kad sa svu opremu mogao da skupim sa jednim.

interesantno, ja sam dobio Lut Socks od Kadale, kao i mnogi drugi, a nalazi se na toj listi

mozda bug, kao sto je i RasaNS dobio tal rasha source :)

Sto se tice patchovanja wizard sourceova, da li to znaci da ce samo post patch itemi biti buffovani ili ce se uraditi rerol vec postojecih itema u inventarima igraca?

samo na nove se odnosi

Obe promene su odlične, pogotovo ova za Horadric Cache.
Napokon će imati smisla da se rade Bountiji na većoj težini...:)

Ako neko slucajno ima problema sa drljanjem HDD i ne podnosljivim lagom dok igra(protekle dve nedelje sam se patio sa ovim) ima resenje i za taj problem!Meni je posle ovoga igra "progledala"!
Jedino sto moze spreciti nekoga u resavanju problema je taj da nema dva HDD-a ili dovoljno veliki flesh za kopiranje fajlova!Sve je objasnjeno u sledecem link-u!
http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/5642269402
Mozda nekom i pomogne!

Ako neko slucajno ima problema sa drljanjem HDD i ne podnosljivim lagom dok igra(protekle dve nedelje sam se patio sa ovim) ima resenje i za taj problem!Meni je posle ovoga igra "progledala"!
Jedino sto moze spreciti nekoga u resavanju problema je taj da nema dva HDD-a ili dovoljno veliki flesh za kopiranje fajlova!Sve je objasnjeno u sledecem link-u!
http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/5642269402
Mozda nekom i pomogne!

Sve je to lepo samo sto je to resenje za D3 i kada je instalacija bila 7.7 gb a sada ti je MPQs folder velik 20.1 gb.

a to si mogao procitati i u ovoj temi :)

@bro82
Većini ljudi je taj problem rešen sa patchom 2.0.1, ali, očigledno ne svima...

nije, to se resava sa ssd :)

Meni je rešen (mada nikada nisam imao neki extreman lag, ali sam ga imao), isti hard, ista instalacija Diabla, samo Patch 2.0.1 instaliran.
A, sudeći po redditu, slična iskustva ima veliki broj igrača.:)

Sada postoji nov problem, mikro freeze prilikom otvaranja inventara ili jednostavno u toku igranja u nekom trenutku, mada nisam igrao poslednje dve nedelje ako to može da reši neki hotfix.

Meni posle patcha laguje i pri otvaranju inventory, i kad neko dobije achiev ili dodje online... Pre toga sve radilo ok, izgleda nema pravila sta je kome patch doneo.

Jedva cekam ove promene za Horadric Caches. Ovo sa split normal farming je smejurija. :)

pa onda idemo split torment1 farming :)

Meni posle patcha laguje i pri otvaranju inventory, i kad neko dobije achiev ili dodje online... Pre toga sve radilo ok, izgleda nema pravila sta je kome patch doneo.

Taj interfejs lag je počeo da se javlja od expanzije, dok je bio samo patch 2.0.1, sve je bilo ok. :)

da i to je known issue :) valjda ce popraviti u sledecem patchu

pa nije ni odlazio :) samo je bio banovan na kratko jer je streamovao sex sa prostitutkom :)

Jel moze neko da pojasni da li je bitan (i ako jeste zasto) tip dmga na wep (holy za crus, fire/lightning za barba itd)?

Vazan je samo u slucaju da imas +% damage modifier na weaponu, posto je zabagovano i radi samo za black tj. no elemental damage oruzja.

Vrh Dno