Šta je novo?

Diablo 3

Da li je iko nasao resenje za one FPS spike-ove kad se radi rift u grupi, tj. tokom otvaranja inventara i gledanja itema na zemlji sa CTRL? Jako malo mi nedostaje da batalim igru igrajuci na HC i svaki put kad mi nesto dropa, moram da sacekam 1-2 sekunde razmisljajuci da li cu poginuti u medjuvremenu ili ne.

Da li ti je igra na SSD-u?

Ja sam imao problema kada mi je igra bila na obicnom HDD-u, cim sam je prebacio na SSD bilo je kao rukom odneseno.

Na SSDu, nije do moje konfiguracije cim je Blizzard obelodanio da radi na tome i da traze feedback od korisnika.

i ja imam na ssdu pa mmi i dalje secka kad otvorim inventar ili kad se neko loguje i slicna obavestenja :/

Interesanto. Ja sam samo, kao sto rekoh, imao problema sa FPS-om i kocenjem igre dok je bila na HDD-u. Mora da je do necega drugog onda taj problem sto imate.

Interesanto. Ja sam samo, kao sto rekoh, imao problema sa FPS-om i kocenjem igre dok je bila na HDD-u. Mora da je do necega drugog onda taj problem sto imate.

Pokusaj u grupi od cetiri coveka da igras neku ogromnu mapu, tipa act 5 onu mocvaru na t3 ili tako nesto pa cu te pitam hoces imati slajd show na monitoru ili neces.

Znaci jednostavno je nemoguce da samo tebi radi posto si igru prebacio na ssd dok svima ostalima koji imaju obicne hardove ili ssd njima idalje se ponavlja ovaj problem. Poroblem nije fizicke prirode pa da je jednostavno zamenuti hard i gotovo nego su napravili *****riju oko tih velikih mapa i njihovo kesiranje memorije, jednostavno kada ima puno mobova pa neko dobije neki achivments igra je zamrznuta na sekundu dve, onda prelazak na jednoj mapi iz zone u zonu... ne mislim prelazak iz arene u arenu nego na jednoj si mapi ali prelazis iz dela u deo i tu su napravili tu pziadriju sa kesiranjem memorinje.

Kada je upitanju neko nerfovanje da se uradi tu su brzi da sto pre sjbebu da se neko nebi okristio od problema kao da sada postoji RMAH pa da ce neko da uzme hiljade i hiljade evra za jedno vece a kod ovako ozbiljnih problema ih zabole i imaju vremena da to rese.

Poslednja izmena:

Ti misliš na problem sa sporim loadovanjem same igre (zona, mobova...), koje je dovodilo do seckanja.
To je rešeno patchom 2.0.1, međutim, nakon izlaska ekspanzije, počeo je da se javlja ovaj novi problem, sa FPS dropovima kada se otvaraju/pojavljuju UI elementi.
Naravno, nekim igračima sve radi ok.

Poslednja izmena:
Prvo moram da imam ovu od 39.9e pa da upgradujem na Reper of Soul?

Ma kakvi covece, imas za manje para, ovaj sajt je proveren, kupovao sam vise puta do sada isporuka besprekorna:
Ovo ti je expanzija, za 25evra a osnovnu igru su rasprodali ( za 26evra)
http://www.go2arena.com/diablo-3-reaper-of-souls-cd-key-global.html

Ako ti se zuri ima drugi sajt, takodje proveren, gde je osnovna igra sada: 25evra http://inexus.us/diablo-3/cd-key kod njih je expanzija 26 evra http://inexus.us/diablo-3/reaper-of-souls-cd-key

Ma svejedeno,cekam da mi stigne retine. Za 7-10 dana i to ce biti to :)

Probaj da kupis polovan acc ako nisi gadljiv, prolazis mnogo jeftinije.

Blackthorne's set kompletiran :) Sada jos da se nadje Countess Julia's Cameo i ja srecan :p

Prilozi

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    472.3 KB · Pregleda: 142
Pa da, ako bi dobio ring, onda bi smanjio potrebu za jednim set itemom, pa bi umesto cizama dosle Ice Climbers, i onda amulet... I eto, besmrtnost :D

a phisical damage :p

LoH to resava i Life Regen :D

zavisi sta te pogodi :)

lightning ne mozes da zaobidjes :)

salu na stranu, super je blackthrone.

Posto imam prsten, moj plan je da kompletiram sve bonuse iz 3 seta :
- aughild shoulderi + bracers
- blackthrone chest + pants + boots
- cain helm + gloves

Ono sto je malo teze je kraftovati dobre cain trifekta rukavice i aughild 20% lightning bracere sa 6% crita.

Time bih kompletirao lightning barba po mom ukusu :
http://eu.battle.net/d3/en/profile/DBraveZ-1254/hero/22069509

Posle cu da pravim skroz drugi build, fire barba sa loot socks i earthquake setom :)

Zdravo svima!

Sto se tice Diabla 3 pocetnik sam, pa mi treba pomoc.

Igram trenutno na normal ACT II, unapredio sam kovaca do 9 lvl. Potrebna mi je pomoc u vezi drevnih materijala koje sam nasao, tacnije kako da ih dam kovacu da mi napravi neki predmet. Takodje me interesuje kako se kovacu daju recepti, imam jedan ali ne mogu da mu ga dam da nauci?

Kako se dobija potrebna materija za unapredjenje kovaca u 10 lvl? ja sam nasao onu kofu sa zutim sadrzajem, ali sta sa njom da uradim?

Hvala

Hvala

Sto se tice materijala njih ces skupiti u igri kada ispadnu od mobova a odredjeni materijali padaju na odredjenim tezinama hell, nightmare i inferno pa samim time ces tako unapredjivati kovaca i onu ribu kod koje pravis gemove ili vadis gemove iz opreme koja ima socet na opremi, sto se tice kako da ih naucis recept pa to ti je bar lako desni klik na njega i to je to samo znaj da odredjeni respepti traze lvl 10 pa mozda zato ne mozes da ga naucis jos, uostalom kada predjes misem preko recepta i stanes na njega dole u desnom uglu istog ce ti se napise da li ga znas ili koji je lvl potreban da bi ga naucio. Materijale mozes dobiti jos na sledeci nacin a to je da skupljas opremu koja ti pada u igri bele, plave, zute, legendarne braon i set zelene i odes kod kovaca pa ga polomis ili ti salvagujes samo znaj jednom kada ga salvagujes nema vise povrtka pa zato pazi da ne salvagujes neki deo svoje opreme. A sto se tice pravljenje nekig itema to ti je isto lako, dole pise koliko je cega potrebno od materijala i pokaza ce ti jel imas dovoljan broj ili ne... ako nemas skroz levo pored itema nece stojati ni jedan broj ali ako imas onda ce stojati broj koliko komada od tog komada opreme mozes da napravis.

Ako te jos nesto zanima pitaj, neko ce vec da ti odgovori!

Nazad
Vrh Dno