Šta je novo?

Diablo 3

a i Kadala je bas darezljiva :)

pa onako :d

aaYScl5.jpg

Otprilike tako do ide :D :D :D

za sta :) nije valjda da vodas followere :D

Ja sam taj salvagovao, ne volim kad mi enchanterka napravi koshkosinjac taman pred kraj borbe sa elitom. :)

forgotten soul is more valuable :)

jel postoji sansa da dobijem Tal Rasha chest armor igrajuci sa barbom, ili on pada iskljucivo wizardima ?
Nije problem rerolati int u str.

Meni je pao Tal Rashe source sa DH-om, tako da sansa postoje, sad kolika je, to je vec druga prica.

ok, to mi je dovoljno da znam da moze :) hvala

Dali neko ima problema sa lagovanjem igre ili visokim ping-om?Mene vec danima zeza,moze da se igra,ali nije bas prijatno za oci!Nema sta nisam probao cak se neki zale i na Diablo forumu,ali to je manjina!Cak sam pomislio i da je nesto do moje konfiguracije,ali kada je izasao RoS nisam imao nikakvih problema,tek posle ovih patch-eva je pocelo da zeza!

ja nemam lag dok igram, ping mi je oko 70ms, ali zakoci mi na sekundu kad otvorim inventory u toku fighta ili pritisnem ctrl da vidim item na podu..
To je svrstano u "known bugs" listu pa ti trebalo uskoro da isprave.

I ne samo to, nego kada ti se neko od prijatelja uloguje zakoci na sekundu, onda kada neko dobije onu glupost achivments isto zabode ali najgore mi je u riftu gde mi se sve to desava pa onda na sve to zabode jos kada prelazi iz zone u zonu kada su velike mape.

ja sam iskljucio da mi javlja za te achivmente, bas zbog tog mikro laga, ne znam jeli to ispravljeno. a za inventory mislim da samo u riftovima zastane

Kod mene je bas upitanju konstatno lagovanje pored svih tih zezalica koje ste naveli!Cak i kad otvorim neki chest ili nesto tome slicno,prodje cak i par sekundi da vidim koji mi je item pao,a do tada ga nema!Igracu tako kako je,valjda ce biti bolje,sve se tesim da nije do mene!

Poslednja izmena:
Meni se prije desavalo da kad iskoci achiev nekog drugog, ja ga kliknem - zamrzne se ekran na 20 sekundi.

Sad je vec samo mali delay od sekundu dvije

ja sam iskljucio da mi javlja za te achivmente, bas zbog tog mikro laga, ne znam jeli to ispravljeno. a za inventory mislim da samo u riftovima zastane

pa 80% vremena igram riftove :)
jos na svaki shrine menjam nemesis bracere i vec mi ide na zivce

pa...

Moze

Da li je iko nasao resenje za one FPS spike-ove kad se radi rift u grupi, tj. tokom otvaranja inventara i gledanja itema na zemlji sa CTRL? Jako malo mi nedostaje da batalim igru igrajuci na HC i svaki put kad mi nesto dropa, moram da sacekam 1-2 sekunde razmisljajuci da li cu poginuti u medjuvremenu ili ne.

Poslednja izmena:
nope, pokusao sam sve graficke postavke i nema razlike. to je nesto do client-server

btw ja nikad ne bih jurcao da pokupim drop (ili nesto drugo u vezi loota) kad bih igrao HC dokle god ima zivih mobova u blizini :) kad sam siguran da je sve mrtvo onda lagano pokupis sta je palo :)

Poslednja izmena:
tesko da mozes sam da nadjes resenje.

to stoji pod "known bugs" i trebalo bi "uskoro" da srede

Hvala na linku, Risko.

btw ja nikad ne bih jurcao da pokupim drop (ili nesto drugo u vezi loota) kad bih igrao HC dokle god ima zivih mobova u blizini :) kad sam siguran da je sve mrtvo onda lagano pokupis sta je palo :)

Tako i ja igram kad sam solo, ali u grupi tesko da moze, posebno kad igras Crusadera sa 2h+shield, pa dok pogledam sve iteme i izgubim po sekundu-dve na svakom zbog FPS spike-a, oni vec zapoceli sledeci level. :)

Nazad
Vrh Dno