Šta je novo?

Diablo 3

a i Kadala je bas darezljiva 🙂

pa onako :d

aaYScl5.jpg

Otprilike tako do ide 😀 😀 😀

za sta 🙂 nije valjda da vodas followere 😀

Ja sam taj salvagovao, ne volim kad mi enchanterka napravi koshkosinjac taman pred kraj borbe sa elitom. 🙂

forgotten soul is more valuable 🙂

jel postoji sansa da dobijem Tal Rasha chest armor igrajuci sa barbom, ili on pada iskljucivo wizardima ?
Nije problem rerolati int u str.

Meni je pao Tal Rashe source sa DH-om, tako da sansa postoje, sad kolika je, to je vec druga prica.

Dali neko ima problema sa lagovanjem igre ili visokim ping-om?Mene vec danima zeza,moze da se igra,ali nije bas prijatno za oci!Nema sta nisam probao cak se neki zale i na Diablo forumu,ali to je manjina!Cak sam pomislio i da je nesto do moje konfiguracije,ali kada je izasao RoS nisam imao nikakvih problema,tek posle ovih patch-eva je pocelo da zeza!

ja nemam lag dok igram, ping mi je oko 70ms, ali zakoci mi na sekundu kad otvorim inventory u toku fighta ili pritisnem ctrl da vidim item na podu..
To je svrstano u "known bugs" listu pa ti trebalo uskoro da isprave.

I ne samo to, nego kada ti se neko od prijatelja uloguje zakoci na sekundu, onda kada neko dobije onu glupost achivments isto zabode ali najgore mi je u riftu gde mi se sve to desava pa onda na sve to zabode jos kada prelazi iz zone u zonu kada su velike mape.

ja sam iskljucio da mi javlja za te achivmente, bas zbog tog mikro laga, ne znam jeli to ispravljeno. a za inventory mislim da samo u riftovima zastane

Kod mene je bas upitanju konstatno lagovanje pored svih tih zezalica koje ste naveli!Cak i kad otvorim neki chest ili nesto tome slicno,prodje cak i par sekundi da vidim koji mi je item pao,a do tada ga nema!Igracu tako kako je,valjda ce biti bolje,sve se tesim da nije do mene!

Poslednja izmena:
Meni se prije desavalo da kad iskoci achiev nekog drugog, ja ga kliknem - zamrzne se ekran na 20 sekundi.

Sad je vec samo mali delay od sekundu dvije

pa...

Moze

Da li je iko nasao resenje za one FPS spike-ove kad se radi rift u grupi, tj. tokom otvaranja inventara i gledanja itema na zemlji sa CTRL? Jako malo mi nedostaje da batalim igru igrajuci na HC i svaki put kad mi nesto dropa, moram da sacekam 1-2 sekunde razmisljajuci da li cu poginuti u medjuvremenu ili ne.

Poslednja izmena:
nope, pokusao sam sve graficke postavke i nema razlike. to je nesto do client-server

btw ja nikad ne bih jurcao da pokupim drop (ili nesto drugo u vezi loota) kad bih igrao HC dokle god ima zivih mobova u blizini 🙂 kad sam siguran da je sve mrtvo onda lagano pokupis sta je palo 🙂

Poslednja izmena:
tesko da mozes sam da nadjes resenje.

to stoji pod "known bugs" i trebalo bi "uskoro" da srede

Hvala na linku, Risko.

btw ja nikad ne bih jurcao da pokupim drop (ili nesto drugo u vezi loota) kad bih igrao HC dokle god ima zivih mobova u blizini 🙂 kad sam siguran da je sve mrtvo onda lagano pokupis sta je palo 🙂

Tako i ja igram kad sam solo, ali u grupi tesko da moze, posebno kad igras Crusadera sa 2h+shield, pa dok pogledam sve iteme i izgubim po sekundu-dve na svakom zbog FPS spike-a, oni vec zapoceli sledeci level. 🙂

Nazad
Vrh Dno