mislim da je dh i dalje najgora klasa, kako sa dh da koristis shard of hate?
http://us.battle.net/d3/en/blog/13532431/patch-204-now-live-4-8-2014
Level 70 crafted sets no longer require Flawless Royal gems and instead now require Marquise gems
![]()
Shomi koliko imas zvezdica![]()
Ima samo 4-ri. Pa koliki onda paragon level treba da imas da bi imao ovu zadnju ikonu?
Shomi koliko imas zvezdica![]()
Ja baš i nisam te sreće, često se desi da igram po dva sata bez ijednog dropa. Onda dobijem jedan žgoljavi legendarni brimstone pa narednih dva sata ponovo ništa.
Ne znam da li mi se cini, ili su zaista povecali koncentraciju Elite packova u riftovima. Sinoc i jutros sam odigrao par riftova u public MP i ono je bilo Elite za Elitom... Bar 15-tak do bossa sigurno.
Danas su mi se riftovi bas posrecili i palo 5-6 legova i jedan plan,ali ja bas nastavljam igrati posle glavnog bosa!Ovo je jedan od goblina,a drugi mi je bacio neki jadan shield!Bounty ne vredi skoro ni igrati!Ako se ne juri fs i bs onda mislim da stvarno nema potrebe gasiti riftove nakon bosa, možda se baš u krajnjem delu krije nekoliko leg ili grupa goblina što je i bilo slučajeva.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari