Šta je novo?

Diablo 3

^ A Wiz-u je potreban buff? :d

Što je najgore, i dobio ga je, teleport...

mislim da je dh i dalje najgora klasa, kako sa dh da koristis shard of hate?

A realno ildane uvek jedna mora da bude najgora... Nikad ih neće izbalansirati 100%

pa ne mora ta jedna da uvek bude dh :D

Ja sam se odusevio kad sam video corpse spider buff! Moj omiljeni left click hold skill !

mislim da je dh i dalje najgora klasa, kako sa dh da koristis shard of hate?

Shard je mnogo efikasniji na melee klasama.
Ok, radi i na wizu i wd, ali nije to to. Cak i na crusaderu ne dolazi do punog potencijala jer je spor.

Barb i monk, bez stitova sa dw, i veliki as, to je za shard:)

thunderfury+shard=GG

Poslednja izmena:
FUUUUU

bas sam danas kraftovao, dzabe bacio milione :(
pravio sam Cain helm, i ispao je bas ocajno tj. salvage

blah, ok bar nisam pravio vise komada ako mi je za utehu :)

Ja se vratio na WD-a,sad mi je cak bolji i od Wiz-a,mnogo zanimljiviji za igranje!Mislim da sam nasao dve klase sa kojima cu igrati!

http://us.battle.net/d3/en/blog/13532431/patch-204-now-live-4-8-2014

Level 70 crafted sets no longer require Flawless Royal gems and instead now require Marquise gems
:)

Blizzard to uradi svaki, ali SVAKI put.

Cekaju da se ljudi ispucaju, a onda kad se smore unapred ih preteknu pred kuknjavu sa promenom u patchu. Ja zato generalno uvek kaskam jedno mesec dana za svim dogadjanjima. Tako mi je najbezbednije i bezbriznije. Mozda necu neki exploit iskoristiti ali nije mi ni potreban.

Bas bezveze izgledaju te ikonice.

PS. Ko napise prvu poruku na hiljaditoj strani dobija nagradu. :D

Kada se ocekuje da 2.04 patch krene na EU serverima?

zvanicno u 11h, ali nikad se ne zna sa njima :)

edit : tema je dosla do paragon 1000 gz ! :p

Poslednja izmena:
Shomi koliko imas zvezdica :)

kad je bal nek prsti, stvarno nisu normalni :)

http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/12471197317?page=1

iskreno, meni je i trenutni drop rate prevelik, evo samo danas sam dobio 10-ak leg i 3 set itema, ne racunajuci kraftovanje..
padaju itemi kao ludi, ali dobro, bice zabavno.

kad se svi opreme maksimalno, za 1-3 meseca, onda ce verovatno da ubace ladder

Ja baš i nisam te sreće, često se desi da igram po dva sata bez ijednog dropa. Onda dobijem jedan žgoljavi legendarni brimstone pa narednih dva sata ponovo ništa.

Gledam kako 95% grupa ne završava riftove do kraja, nego nakon bosa teleport to town i gase portal. Ako se ne juri fs i bs onda mislim da stvarno nema potrebe gasiti riftove nakon bosa, možda se baš u krajnjem delu krije nekoliko leg ili grupa goblina što je i bilo slučajeva. Sa fs sam imao problema u početku ali trenutno imam nagomilano preko 50, padaju krš leg, teže ide upgrade i fs se gomila polako. A Kadala da jedan leg na potrošenih 2500 bs, a limit 500, pff.

Poslednja izmena:
pogotovo sto se vise souls skupi od legendary nego od rift bossa....

Ne znam da li mi se cini, ili su zaista povecali koncentraciju Elite packova u riftovima. Sinoc i jutros sam odigrao par riftova u public MP i ono je bilo Elite za Elitom... Bar 15-tak do bossa sigurno.

Ne znam da li mi se cini, ili su zaista povecali koncentraciju Elite packova u riftovima. Sinoc i jutros sam odigrao par riftova u public MP i ono je bilo Elite za Elitom... Bar 15-tak do bossa sigurno.

Zavisi. To se i meni desilo i bas je bilo intenzivno peglanje.
Sledeci rift, trci trci pa mob.

Ako se ne juri fs i bs onda mislim da stvarno nema potrebe gasiti riftove nakon bosa, možda se baš u krajnjem delu krije nekoliko leg ili grupa goblina što je i bilo slučajeva.
Danas su mi se riftovi bas posrecili i palo 5-6 legova i jedan plan,ali ja bas nastavljam igrati posle glavnog bosa!Ovo je jedan od goblina,a drugi mi je bacio neki jadan shield!Bounty ne vredi skoro ni igrati!
Screenshot000.jpg

Poslednja izmena:
a i Kadala je bas darezljiva :)

Nazad
Vrh Dno